אנחנו חווינו את המכה בפעם השניה מזה כ- 3 שנים
וגם אני זוכרת ילדות שבה הכינה נחמה אהבה לבקר אותי תכופות... ומה לא עברתי... לא רק הבושה, אלא גם כל החומרים הכימיים של פעם.
על כן החלטתי שאני לא מעבירה את הבנות שלי בדרך בה אני עברתי, ולא שמה להן על הראש חומרי הדברה.
לשמחתי, בפעם הראשונה שגיליתי את נחמה על ראשה של הבכורה, הצלחתי להתגבר על הבעיה ע"י סירוק יומיומי בלבד.
בזמנו הן היו רק שתיים, כך שהיו לי 3 ראשים לסרק (כן... גם אני נדבקתי
). כאב לי נורא על האמצעית שבזמנו הייתה רק בת שנתיים, וכבר נדבקה.
בחודש האחרון, הכינה החליטה לבקר שוב, והפעם אנחנו 4 ראשים! והשלישית רק בת שנתיים עם שיער מתולתל, ולא ממש מאפשרת לסרק אותה.
משנוכחתי לגלות שעל אף הסירוקים, אין תוצאות והג'ונגל אינו פוחת, והקטנה גם הדביקה כנראה את הילדים בגן שלה (על אף שכל יום שלחתי אותה עם שיער אסוף, ועל אף שהשיער שלה לא כ"כ ארוך בגלל התלתלים), חיפשתי משהו ללא חומרי הדברה וכמה שיותר טבעי.
בבית יש לי נחמה care שקיבלתי כחלק מהתיק של מוצר השנה 2012. אך לאחר בדיקה קצרה לגבי החומרים שבו (הוא אינו מכיל חומרי הדברה), גיליתי כי אין להשתמש במוצר מתחת לגיל 4. כך שאצלנו הוא לא נותן את הפתרון.
המשכתי לחקור ולחפש, ואז גיליתי את הדרין once. אהבתי את העניין שאפשר להשתמש בו מגיל חצי שנה וכמובן שאין בו חומרי הדברה. היתרונות הנוספים שלו שאהבתי הם שהוא בעצם חונק את הכינה ולא מאפשר לה לנשום, ושהוא גם הורג את הביצים. דבר נוסף הוא שהכינים אינן מפתחות כנגדו הגנה כמו בשאר התכשירים, ועל כן אין בעיה לחזור ולהשתמש בו.
שתי הגדולות שיתפו פעולה, אך הקטנה כל הזמן ברחה לי והיה ממש קשה לשים לה את הג'ל.
התוצאות: אצל שתי הגדולות כל הכינים מתו.
אצלי ואצל הקטנה נמצאו כינים שהמשיכו לטייל להן.
לצערי הגירוד אצלי עדיין קיים, אם כי לא מצאתי מאז כינים מטיילות.
את הקטנה אני רואה מידי פעם מגרדת, אך טרם יצא לי לסרק אותה מאז ואני מקווה שאלה לא כינים ששרדו.
וכמו שכתבת, היה קשה להוריד את הג'ל מהראש, ונדרשו לפחות שתי חפיפות על יבש כדי להוריד אותו. היתרון: הבנות נראו טוב במראה הרטוב, וקיבלו מחמאות! (איזה ג'ל שמת לה?)
והיפה הוא... שתוך כדי שאני כותבת על התכשיר, משמאלי מככבת הפרסומת של הדרין
(מיקוד, מיקוד, מיקוד)
שתהיה לכולנו שנה נקייה מטפילים!!!
(ושהן כבר תיכחדנה מהעולם! טרם גיליתי/הבנתי/מצאתי את תפקידן בעולם פרט להיותן טפילות).