שיתוף פעולה עם תפוז- הקרנת הסרט "כמו שאת"
תחילה אצרף תקציר על הסרט שנלקח מאתר NRG:
http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/664/250.html
"כמו שאת" (שהדבר הטוב היחידי שניתן להגיד עליו הוא ששמו בעברית טוב יותר מהמקורי, You're Not You הלא אטרקטיבי בעליל), הוא דרמה סוחטת דמעות (או לפחות, מאוד מנסה) אודות שרה, נגנית פסנתר צעירה אשר מאובחנת עם מחלת לו גריג, או בשמה הלועזי – ALS (נשמע מוכר? את אתגר ה-ALS שכבש את הפייסבוק השנה אתם זוכרים?). כאשר מצבה מתדרדר, שרה מחליטה לשכור את שירותיה של מטפלת סיעודית, ובוחרת בבק, צעירה מבולבלת וחסרת אחריות ללא ניסיון בסיעוד חולי ALS. אתם יודעים, כמו שכל בן אדם הגיוני שלא נשאר לו הרבה זמן לחיות היה עושה. מסתבר שבק גורמת לשרה החולנית "להרגיש חיה" שוב. אין גבול למקוריות.

תודה רבה לתפוז על הסרט המעולה והמרגש!
אני ואמא שלי מאוד נהננו.
תחילה הוגש שולחן עם כיבוד קל: היה מגגון חטיפים מלוחים ומתוקים (ביסלי,במבה, בייגלה, דוריטוס, תפוציפס, וופלים, נשיקות ועוד...), עוגת תפוחים שמישהי מאוד חמוד אפתה, שתייה קלה.

הסרט, למרות היותו סרט דרמה קשה וכואב, הצליח להעביר רגעים של שמחה,שטות ואושר.
לפעמים, האדם שאנחנו פוגשים, שנראה הכי לא מתאים, הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים.
הסרט מעורר מודעות למחלה הנוראים הזאת ומציג את הקשיים היומיומיים שהחולים במחלה מתמודדים מולם. פעולות בסיסיות שאנחנו לוקחים כמובן מעליו (כמו להעביר עמוד בעיתון למשל).
הסרט גם גורם לחשוב על בחירות שונות במהלך החיים (בחירת הבן זוג, הבאת ילדים לעולם, החברים שלנו...).

סרט לא קל לצפייה, אבל אני חושבת שהמשחק היה מדהים (בעיקר של הילרי סוואנק) ואני ממליצה עליו בחום!
מזמן לא בכיתי ככה בסרט