הבלוגיה של ג'-ד'

1winnie

New member
הבלוג שלי בן 3 ו... הוא קיבל "דירה" חדשה

הופ הופ טרה-לה-לוש - הבלוג שלי בן שלוש
והופ הופ טרה-לה-לה - הוא גם עבר דירה :)

עוגת גבינה עם מרשמלו ושוקולד כי לבלוג שלי יש יומהולדת היום והוא גם עבר דירה
S'mores Cheesecake
 

mmw2008

New member
איזה טריפל יופי!!!!

גם עוגה, גם יום הולדת וגם מעבר דירה....הרבה הרבה מזל טוב וויני! וכל הכבוד לך על כל המתוק שאת עושה!
בהצלחה בהמשך הדרך!
 

1winnie

New member
איזו תגובה מתוקה


תודה רבההההההההה מיכל על התגובה הכל כך מפרגנת!!
ריגשת אותי
 

shron17

New member
סלק שבוואקום ממש לא דומה למרקם של סלק טרי,,

הוא אפילו נשמר פחות שעות ,ויותר נוזלי ומלכלך את הסביבה,
כך שעדיף לקנות סלקים קטנים וטריים,
לבשל לגורר,ולתבל,ולשמור במקרר.

(לתבל בנדיבות במיץ -לימון טרי, 2 שיני שום כתושות,מלח, שמן -זית ומעט כמון),
לצנן לפחות 3 שעות במקרר.
קל להכנה ,בריא טעים.
 

shron17

New member
צודקת יקירה, כול אחד וטעמו שלו.

אני ביד הכנת הסלק הטרי,
כי העדפה שלי להגיש מוצר ,שנשמר לילה במקרר ,
ולא מוריד הרבה נוזלים.
 

shron17

New member
אגב ,להמנעות מהסלק במרקם סיבי,,,

לקנות תמיד את הסלקים הקטנים ואת הטריים, שצבעם סגול ומבריק,
באלה אין סיבים שמפריעים.
(אלה האפורים וחסרי הברק אינם טריים.)

בסלקים הקטנים והטריים,זמן הבישול קצר יותר ,
והמרקם לאחר הבישול רך וחלק.
 
למעלה