חמישי בבלוגיה ושת"פ תפוז

עציץ מתוק לט"ו בשבט (מדריך מצולם)

כייף להכין בעיקר עם הילדים וכייף גם לתת במתנה.

עציץ מתוק - עוגונת עציץ עם בצק סוכר
 

lilio11

New member
תה הוא הפינוק האולטימטיבי לחורף


תפוז הציעו לי להתנסות בחליטות החורף החדשות של ויסוצקי.
עם הטעמים של חליטות החורף האלה אפשר בכלל להתווכח? אני מתה על תה. וכדאי מאוד שלא תהיה חבילה של ביסקוויטים לידי בזמן שאני שותה את התה שלי, אחרת היא תעלם (=תאכל) בתוך שניות מספר. אין כמו הטעם של ביסקוויט רך טבול בתה חם.
אבל נחזור לעניין - חליטות החורף האלה הן מדהימות מבחינת הטעם ולדעתי הן חובה כדי לעבור את החורף ואת עונות המעבר המלוות האלה.
אני גם שותה תה בקיץ אגב - למרות החום. אנשים לא מבינים אותי אבל כזאת אני.
אז מה יש לשתות?
חליטת ג'ינג'ר ולימון - הטעם הלימוני הטעים מתמזג עם הטעם החריף מעט של הג'ינג'ר - את ממש מרגישה איך הגוף שלך זקוק לחומרים האלה.
חליטת ג'ינג'ר ודבש - זה כבר יותר אני, אני מוסיפה תמיד דבש לתה ועם ג'ינג'ר אתה תורם לחיזוק המערכת החיסונית וגם בתקופת שינויי מזג האוויר (תקופה של סבל סבל סבל מבחינתי).
חליטת אקליפטוס והדרים - האקליפטוס עוזר להקלה על הנשימה. וטעים מאוד בשילוב עם ההדרים שנותנים ניחוח מרענן. מעיין חיבוק גדול שעוטף אותך. מומלץ!
חליטת אניכצאה וסמבוק -צמחים חשובים לחיזוק המערכת החיסונית.

חברים - שתו לכם 2-3 כוסות תה ביום. ועצה שלי נוספת: אל תוותרו על ספורט במהלך החורף. יש לאנשים נטייה להמנע מכושר בגלל שקר ומעייף ואז אנחנו מוצאים את עצמו אוכלים מול הטלווזיה עם איזה סנדביץ' או שוקולד - אני שונאת את זה.

התיונים של חליטות החורף של ויסוצקי כבר ממוקמים במקום של כבוד בארון המטבח שלי.


בריאות בריאות בריאות לכוולנו :)
 
למעלה