צהוב עולה
+ DDML
אני אוהבת לכתוב כותרות שמגרות להכנס ולקרוא, שמעוררות סקרנות: מה זה צהוב עולה? מה זה DDML ומה פירוש הפלוס? בעצם, בעצם, מסופקני אם יש מישהו שלא מכיר את
Dramatically Different Moisturizing Lotion -DDML, קרם הלחות האלמותי של קליניק
, אולי גברים בחלקם..
הרי זה הקרם הנמכר ביותר בעולם!
אז נותרת רק שאלה אחת-
מה זה הפלוס? כי "צהוב עולה", למי שלא הבין- פירושו-
צהוב, הצבע של הקרם,
ועולה מתייחס לכך שהקרם עולה ועולה במכירות כבר 45 שנה*** .בעזרת הפלוס, שעוד מעט אסביר מהו, הצהוב הזה עולה ונוסק מעוד כמה וכמה בחינות.
[
במהלך שנת 2012, נמכר כל 4.87 שניות תכשיר DDML של קליניק ברחבי העולם!
אם נמיר כל DDML שנמכר בעשר השנים האחרונות בעולם לסרט של ס"מ אחד, נוכל :
לחצות את גשר ברוקלין 41,550 פעמים
לרוץ לאורך החומה הסינית 8.57 פעמים
להעפיל למגדל SKY TREE בטוקיו 119,635 פעמים
להקיף את כדור הארץ 2.08 פעמים
עם כמות ה- DDML שנמכרה בעשר השנים האחרונות אפשר:
למלא את הביג בן 1.77 פעמים
למלא את מגדל אייפל 8.1 פעמים ]
הפלוס הוא הנוסחה החדשה שמושקת בחודשים האחרונים של
Dramatically Different Moisturizing Lotion שנועדה להביא לתוצאות אף יותר דרמטיות
:
50% שיפור בלחות לכל היום, בלי טיפה מיותרת של שומן
54% שיפור במחסום הלחות של העור בתוך כ- 8 שבועות, מבלי לשנות את המרקם הקטיפתי הידוע
נשאלת כעת שאלה נוספת- מדוע לשנות משהו שמיליוני אנשים כה מרוצים ממנו וסומכים עליו? מסבירה ג'נט פארדו, בעלת תפקיד בכיר בחברת קליניק, שהעולם משתנה וטכנולוגיית טיפוח העור משתנה בד בבד. כמו כן, קליניק חותרת לחידוש וחוקרת באופן תמידי מרכיבים וטכנולוגיות.
אחרי 6.5 שנות מחקר ומאות נוסחאות שנבדקו, ניתן להציג כעת את
Dramatically Different Moisturizing Lotion+
קליניק שילבה בנוסחה טכנולוגיה חדשה עם מרכיבים שיש להם מורשת דרמטולוגית ארוכה ליצירת יעילות ונינוחות.
מרכיבי הקרם החדש:
Phytofix הוא תערובת של זרעי חמניה, תמצית שעורה ותמצית מלפפון העוזרים לחזק את מחסום העור, מעניקים גמישות ויכולת להתנגד ללחצים סביבתיים כדי להשיג מראה עור רענן.
Hyaluronic Acid היתה בשימוש בדרמטולוגיה וברפואה לאורך שנים, יעילותה כמרכיב קושר-לחות הוכחה מחקרית. החומצה מיוצרת בגוף באופן טבעי ומסייעת לעור לשמר את הלחות.
גליצרין הוא מדלל ידוע המושך לחות אל העור. נחשב כ"היגרוסקופי" (מושך לחות מהאוויר), הוא סופג מים מהאוויר ולכן תורם להגברת כוח הלחות של
Dramatically Different Moisturizing Lotion+ החדש.
Urea הוא מרכיב טבעי שהעור מייצר בתהליך natural moisturizing factor (MNF). מרכיבי MNF מחקים תפקוד עור בריא.
גם בקרם הלחות הטוב ביותר, אם מחסום הלחות לקוי, מסבירה ג'נט פארדו, הלחות יכולה להתנדף.
לכן חשוב מאוד לשלב את שתי הפעולות: ליחוח העור ותיקון המחסום!
הקרם החדש Dramatically Different Moisturizing Lotion+ הוא משקה לחות הנספג במהירות ובקלות, משאיר את העור חלק, רך ומוכן באופן מושלם למוצרי טיפוח נוספים אם יש צורך
וכמובן, הוא השלב השלישי בשיטת 3 השלבים המוכרת של קליניק.
אזכיר בקצרה את השיטה:
1. ניקוי. עם סבון ניקוי, לתחושה רעננה ונקייה עם פורמולות שאינן מייבשות.
2. הסרה. עם מי הסרה, על מנת לחשוף עור רענן יותר, לסלק זיהום, שומן ותאי עור מתים.
3. לחות. לליחוח העור ושמירת מאזן לחות אופטימלי:
Dramatically Different Moisturizing Lotion
.
פרט חשוב אודות קליניק הינו שזה המותג הראשון שנוצר ע"י דרמטולוגים, נבחן לאלרגיה וכל מוצריו 100% נטולי בושם ( בושם הוא הגורם הנפוץ ביותר לרגישות ולתגובה אלרגית ). מוצרי הטיפוח של קליניק מותאמים אישית לכל סוג עור.
ה- DDML+ מומלץ לסוגי עור רגיל ומעורב.
מכיוון שהיה לי עור מאוד שמן בגיל צעיר, הוא לא התאים לי. כעת כשסוג העור שלי השתנה והפך יבש יותר, קיבלתי את הקרם להתנסות. אני מורחת אותו כבר כחודש וחצי והתוצאות מעולות!!! מרגישה היטב על פני את כל ארבעת התועלות המצויינות בעלון ההסברה מטעם קליניק:
חיזוק מחסום הלחות בעור
הגנה מפני נזקי הסביבה
מראה עור זוהר
ושמירה על עור רך וגמיש.
אני מאוד מרוצה, אמשיך להשתמש בקרם ובהחלט ממליצה עליו. לא סתם הוא הקרם הנמכר ביותר בעולם ושימו לב
שעכשיו זו עוד נוסחה משופרת!
יש להשתמש בקרם מידי יום, בוקר וערב לאחר שימוש בסבון פנים ובמי הסרה מסדרת שלושת השלבים ומעל מומלץ להשתמש בקרם הגנה או מייק-אפ עם מסנן קרינה.
המחירים סבירים בהחלט:
332 ₪ ל- 125 מ"ל
168 ₪ ל- 50 מ"ל
ושימו לב שחדשות לבקרים יש מבצעי הוזלות רבים ברשתות הפארם, אפריל והמשביר לצרכן, בהן המוצר מצוי.
אתר קליניק
/he-il.facebook.com/clinique.israel" target="_blank" rel="nofollow">https://he-il.facebook.com/clinique.israel" rel="nofollow" target="blank">פייסבוק קליניק ישראל