ראשון שני בבלוגיה ובשת"פ תפוז

sharon.sherry

New member
שניה לפני שבועות...


הסופ"שים שלי עוברים מהר מידי, מבלי לשים לב הם נגמרים בצ'יק וכשמגיע יום ראשון אני נשארת עם טעם של עוד.
כך גם היה לי עם חלב העיזים* המלא החדש של תנובה אותו קיבלתי להתנסות בשבוע שעבר. הוא היה לי כל כך טוב וטעים שבלי לשים לב, בתוך שלושה ימים, חיסלתי לבד את כל הקרטון.
אף פעם לא העזתי להכניס חלב עיזים הביתה, עם גבינות עיזים העזתי גם העזתי, אבל משהו בחלב הפחיד אותי, בעיקר בגלל הטעם.
הופתעתי לגלות את הטעם הנהדר של החלב העיזים המעולה של תנובה שעבד נהדר גם עם הקפה ההפוך של בבוקר (כולל הקצפת החלב במקציף של המכונת קפה!) וגם עם דגני הבוקר שאני מאוד אוהבת.
לא הורגש טעם לוואי (שזה בעיקר מה שחששתי ממנו) והתחושה בבטן הייתה קלה ונעימה, ללא כבדות או כאבי בטן שנשארים אצלי לא פעם לאחר צריכה של חלב רגיל.
עכשיו אני זוממת להכין איתו איזה קינוח מעניין לחג שבועות, עוד לא סגורה על מה, אבל אין לי ספק שהקינוח יקבל תפנית הרבה יותר בריאה עם החלב הזה, מאשר עם כל חלב אחר.

*גילוי נאות – החלב התקבל לסקירה.
 
ירקות קלויים

אנחנו אוהבים מאוד ירקות קלויים. הדרך המהירה והקלה ביותר להכין ירקות קלויים היא בצלייתם על המנגל. אפשר להכין את הירקות מבעוד מועד או ממש לפני הסעודה. הירקות האהובים עלינו ביותר לקלייה הם פלפל וחציל.

קבלו הסבר שלב אחרי שלב לקליית והכנת הירקות.
 
קאפקייקס מקושטים ללג בעומר

מחפשים פעילות ליום החופש בלג בעומר או גימיק למדורה (או שכמוני, ביקשו ממכם קאפקייקס למדורה
)? שדרגו אותם עם קישוט בצבעי החג. הנה שתי וריאציות, אחת קלה ואחת מיוחדת (וגם לא קשה).
 
למעלה