אני לא אקספרט אבל הנה כמה הערות וטיפים:
איכות התמונות: עדיף תמונה אחת טובה מאשר מכמה שהן ככה ככה. תמונות מחוץ לפוקוס\מטושטשות - ביג נו נו. אני אישית לא חובבת של תמונות צילום עצמי במראה אבל כל עוד זו תמונה טובה זה עובר.
רקע צילום: אני בעד רקע אחיד, משהו בטבע או בכל מקום אחר כל עוד הזה עוצב והותאם לצילום. איפה שאת מצטלמת כרגע נראה עמוס מאוד. אני מניחה שזה איפה שאת יכולה להניח את המצלמה אבל אולי תכלי למצוא מקום אחר, לקנות חצובה או לבקש ממישהו לצלם אותך.
תגובות: נראה לי חבל שאי אפשר להשאיר אצלך תגובות. אני לא יודעת איך זה עובד עם wordpress אבל בדרך כלל יש כמה אפשרויות למערכת תגובות, כולל תגובות לפייסבוק.
אני אוהבת כשבלוגריות אופנה כותבות מאיפה הפריטים שלהם + קישורים למוצר או חנות אם נקנה באינטרנט. אם אהבתי משהו, גם אם המוצר כבר אינו במלאי אני אציץ מה עוד יש למותג/חנות להציע.
תחשבי מה הקוראים רוצים לראות ולקרוא. תציצי בבלוגים של אחרים ותראי מה את אוהבת אצלהם ומה לא כל כך.
אם את מתכוונת לשווק את הבלוג שלך לרוב שהוא קוראים ישראלים, כדאי לך לכתוב ב-2 שפות. הפוסטים שלך מאוד קצרים (ואני לא חושבת שיש בעיה עם זה בכלל!) אז בכלל קלי קלות לכתוב ב2 שפות וזה יהיה יותר מותאם לקהל הישראלי.
בהצלחה בבלוג!