שרשור מקוון

yaelsn

New member
מהממים!

לא ידעתי על הדיופים לפופה
כמובן שג'ייד משתלמים יותר מבחינת המחיר והכמות... וגם לא ראיתי את הגונים האלה במדפים של פופה אצלנו בסופר פארם

GeneticTorture

New member
את 821 ו-813 כבר יש לי...

ועכשיו נהיה לי חשק מטורף ל-820. בהתחלה לא קניתי אותו כי היה נראה שהוא זהה למשהו שכבר יש לי. ואני כנראה ארכוש אותו בגיחה הבאה שלי לסופר פארם. יופי. תראי מה עשית!

איזה קטע.

מעניין כמה הג'סיקה הזה עולה.. אני בספק שפחות מהג'יידים.

סופסוף משהו שווה בארץ!! חח

באמת צבעים יפים.

האמת שלג'ייד יש מבחר צבעים לא רע בכללי ואכן הקולקציה הזו מדהימה
אבל, גם הקולקציה הזו מחזיקה עליי פחות מחצי יום.
הציפורניים שלי דוחות את ג'ייד

what is up

New member
קיבלתי זוג לקים של לוריאל פריז לחלק מתנה

לקוראי הבלוג
במידה ותרצו אשמח אם תשתתפו בהגרלה בבלוג שלי
חג פורים שמח

trilliane

Well-known member
מנהל
סחתיין!

ואגב, למה דווקא מוצר עממי במחיר יקר אם המוצר טוב?
אני מסתכלת על חצי הכוס המלאה – הרווחנו מוצר יוקרתי במחיר עממי...

לא ידעתי שלנקום ולוריאל הן אותה חברה (השכלתי), אבל אני רחוקה מלהיות מתאפרת מקצועית או חצי-מקצועית, אני בחורה של קוסמטיקה זולה (כמה שיותר יותר טוב, כל עוד המוצר עושה את העבודה – דיינו). מבחינתי חדשות כאלה הן בשורות טובות כי הן רק חושפות את שקר תעשיית הקוסמטיקה במערומיו (מיתוג) ואני לא אוהבת לשלם יותר על מילים (שם, מותג), על עיצוב, אווירה ושלל כלי שיווק. אני בחורה של תכלס.

אני לא זקוקה לקופסאות (הן גם ככה נזרקות לפח, לא חבל על הסביבה?) והן לא משדרגות את חוויית השימוש שלי, נהפוכו: עטיפות ענקיות שטומנות בחובן מוצר קטנטן רק מרגיזות אותי. אני לא מוכנה לשלם עבור מותגי יוקרה בכלל וקוסמטיקה יקרה בפרט; אני חושבת שלרוב אין כמעט שום דבר במוצרים האלה שמצדיק את מחירם הגבוה אלא בעיקר אפקט פסיכולוגי ואליי הוא לא מדבר. אני לא מרגישה טוב כשאני קונה מוצר יקר, להפך: אני מרגישה ש"ניצחתי" כשקניתי משהו זול וטוב ונשאר לי עודף בכיס.

danra

New member
תודה!

זו בדיוק הנקודה - במקרה הזה אם לקנות משהו אז עדיף את הלוריאל.

כן, קונצרן לוריאל הוא הבעלים של לוריאל, לנקום, איב סן לורן, גרניה, מייבילין ועוד. אבל זה נכון גם לתאגידים אחרים ששם אפשר למצוא מוצרים זהים בין מותגים שונים של אותו תאגיד. פשוט במקרה הזה הזהות היתה קיצונית, אפילו למראית עין לא טרחו לשנות את העיצוב כדי שנרגיש בבידול.
יש משתמשות כמוך שהמיתוג פחות חשוב להן אבל כמו בכל מוצר צריכה יש מי שהמיתוג כן חשוב להן ולכן הן מוכנות להשקיע יותר ועל התפר הזה למעשה כל השוק סובב (לכן קונים מרצדס ולא פיאט או לובשים גוצ'י ולא קסטרו, או לצורך העניין קסטרו ולא בגד מהשוק). במקרה הזה ממש ברור שלא משתלם לרכוש את המוצר הממותג. אין לו שום ערך מוסף.

trilliane

Well-known member
מנהל
ידעתי על גרנייה, לא ידעתי על השאר... מעניין

אז לא רק בישראל הכסף זורם בסופו של דבר לאותם כיסים...

ואני דווקא בעד שלא ישנו גם למראית עין; למה לנסות להשלות? הרבה יותר קל לזהות אותה גברת כשהיא באותה אדרת...

מי שרוצה לשלם יותר תשלם יותר... אם כי אני מצרה על כך שנשים רבות מוכנות לשלם יותר ולכן המשווקים דופקים מחירים לכל דבר נשי מתוך ידיעה ש"נשים מוכנות לשלם יותר".
אז אם משווים למוצרים מקבילים לחלוטין אצל גברים, אפשר להבחין בקלות שברגע שמוצר ממותג לנשים מחירו מאמיר. ג'ל גילוח ורוד, סכיני גילוח ורודים, תספורת פשוטה, נעליים, בגדים... אין לזה סוף... כשאני יכולה אני קונה פשוט את הגרסה לגברים וחסל.

danra

New member
יש עוד, כן?..

גם וישי, לה רוש פוזה, ארמני, קרסטס ועוד זה שלהם...
אז זהו שהמראית עין חשובה וזו הסיבה שכל אחד קונה מותג אחר... הרי גם אם הם לא ישנו אז הלקוחות תכלס לא ידעו כי הרוב לא מחפשות את אותו המוצר בכל המותגים, זה לא משהו שאת מצפה לו, זה משהו שמגלים די בטעות.

נכון, מוצרים ייעודיים לנשים עולים יותר מאלו לגברים, אבל זה לא נכון לכל תחום, זה בהחלט נכון לתחום הקוסמטיקה. מרגישים את זה ממש בבישום למשל. אבל בסופו של דבר הרוב יעדיפו את הגרסה הנשית כי יש גם את עניין החוויה שבשימוש. ואין ספק שהיצרנים מנצלים את זה ולכן על זה אנחנו משלמות ביוקר.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם נשים יפסיקו לשלם יותר אולי משהו ישתנה

(חלומות באספמיה, אני יודעת...).
מבחינתי חוויית שימוש = שימוש נוח, קל, נעים ויעיל. לא אכפת לי באיזה צבע הידית, וגם אם אני מעדיפה צבע אחר, זה לא אומר שאני מוכנה לשלם יותר... לגבי גילוח, למשל, גברים מגלחים את הפנים, אז מהבחינה הזו כל מה שמתאים לעור הפנים ודאי מתאים גם לאזורים פחות רגישים בגוף שלי.

danra

New member
נכון, זה כמובן לא יקרה...

כי זה חלק "מהמשחק" וחלק מהתנהלות השוק. גם אין סיבה שישתנה.
בדיוק, חווית השימוש שלך שונה משל אחרות. לי למשל זה חשוב שהמוצר בו אני משתמשת יהיה גם איכותי אבל גם יפה ואסתטי. אני מעדיפה לקנות מוצר אחד שיענה על כל הקריטריונים שלי ולא שלשה שהם עונים רק על חלק מהדרישות. אני מאמינה שעדיף לרכוש מעט ומדויק מאשר הרבה ובערך. וזה בדיוק העניין, שכל אחת מעדיפה משהו אחר ובשוק יש היצע עבור כל אחת ואחת

למעלה