שרשור מקוון!

trilliane

Well-known member
מנהל
יא, זה כמעט המניקור שאני מתכננת לסופ"ש!

מינוס חותמת (שטרם החלטתי עליה סופית) והעובדה שאצלי אלה לקים של אורלי.

אני זוממת על מניקור פסטלי חיוור מאז שקיבלתי את קולקציית Hope and Freedom שקניתי לאחרונה; יש בה ירוק (Coachella Dweller) ותכלת (Boho Bonnet) קרמיים חיוורים ואני רוצה לשלב אותם עם You're Blushing (לילך מעושן) ועם Petit Four (ורוד לילכי או לילך ורדרד). כמעט מרחתי היום אבל בסוף לא היה לי זמן. כמו כן אין לי אורלי מתאים לאצבע החמישית וטרם החלטתי איך אפתור את המצוקה...
(לא בטוחה שיש לי לק הולם אחר; אין לי הרבה קרמיים ואלה שיש לי די חיים ולא חיוורים מספיק כמו ארבעת אלה).

yaelsn

New member

אפשר לערב כל גוון שאת רוצה עם לבן ואז הוא יוצא פסטלי:)
אולי את הצהוב החדש שלך מהקולקציה של אורלי? או כתום?

trilliane

Well-known member
מנהל
חשבתי על זה, אבל לבן בוהק מדי, לא ישתלב טוב

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי איך לערבב או איך למרוח את הערבוב...

וזו גם יותר מדי התעסקות מבחינתי. אני כבר אמצא משהו.

trilliane

Well-known member
מנהל
להרבה חברות יש, אבל אני לא אקנה במיוחד לק

למניקור חד פעמי אם זה גוון שאין סיכוי שאמרח בפני עצמו...
הנקודה היא שהם גם לא סתם פסטלים, הם פסטלים חיוורים/מעושנים (אפרפרים). יש לי פסטלים אחרים בגוונים "חיים".

yaelsn

New member
אני עושה את זה עם מברשת של לק שקוף

מערבבת על חתיכת נייר, מורחת עם מברשת של לק שקוף שכבר לא בשימוש, ואח"כ מנקה אותה ומחזירה לבקבוק

אם יש לך כוח את יכולה לעשות ציפורן מורדת שמשולבת מכל 4 הגוונים. אפשר לעשות פסים, פרחים, סתם כתמים אקראיים ומעליהם חותמת או גליטר:)

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי כזה...
אבל לא משנה, נראה לי שמצאתי

פתרון: אמרח על הבוהן את הלבן בקולקציה (Peaceful Opposition). הוא אמנם עם נצנצים, אבל הוא לבן אפרפר ולא לבן צח אז הגוון מתאים, ומכיוון שהוא יהיה על הבוהן הנצנצים לא יפריעו.

trilliane

Well-known member
מנהל
טיפ: אם תמונה לא מופיעה מיד אין צורך להעלותה

שוב אלא רק להגיב להודעה הקודמת (זה מרענן את בסיס הנתונים של תפוז ולרוב, אם באמת נשלחה לשרת, גורם לה להופיע).

daimond1

New member
היי, יש ביוטיוב מלא סרטונים

שמראים איך עושים את הפרח הזה.
צריך מברשת דקה ושני צבעים. ניסיתי כמה פעמם, לא הצליח לי.
בעיקרון עושים את זה במשיכה אחת של המכחול.
לגבי צבעי האקריל - יש לי מעבודות שעשיתי, אני מקווה שייצא לי לעשות עם זה דוגמאות בציפורניים.

למעלה