בלוגים ב 2.6.13

בלוגים ב 2.6.13

שתפו אותנו בבלוגים חדשים מבית היצירה שלכם ושל אחרים

הוסיפו מיידע קצר, תמונה, רמז לבאות... טרם תצרפו קישורית.
נשמח לדעת לקראת מה אנו מוזמנים...

פרגנו והמליצו על בלוגים של אחרים,
מאמרים ונושאים שעשויים לעניין את גולשי הפורם.

השבוע יצאתי שוב אל האuויר הצלול. צררתי תיק קטן, כובע ומים והצטרפתי לטיול לגליל. שנים רבות שאני מטיילת.
התחלתי לטייל בילדותי בתא המשפחתי עם הורי ואחי. טיולים משפחתיים וטיולי נוער. טיולי אופניים, צעדות, אירועי ספורט בטבע ועוד...

מי שמתגורר באורח חיים כפרי חי ונושם את האדמה והטבע מיום הולדתו. לימים שהפכתי מורה ומחנכת המשכתי את מסורת הטיולים
ובקשתי לקרב את בני דור הצעיר - בני העיר לארץ מולדתם.

מוזמנים לקחת חלק בטיול שלי.

ismeralda100

New member
מקסים! הקטע הזה של שביל ישראל בהחלט

העלה את אחוז המטיילים פה אני מאמינה

לבלוליק

New member
למה לקנות ביוקר, אם אפשר לקנות בזול

מאז שגיליתי את אייהרב וויטה קוסט,
אני חוגגת.
במחיר של קרם אחד בפארם,
אני קונה חבילה עמוסה קוסמטיקה וממתקים.
צילמתי את החבילות שלי בשנה האחרונה-
http://www.findthewoman.co.il/?p=3197

starlight1900

New member
זוגלובק משיקה פסטרמה בעגבניות מיובשות

זוגלובק משיקה פסטרמה במעטפת עגבניות מיובשות טעים להפליא!
טעמנו התרשמנו מאוד לטובה מהטעם... משהו יווני כזה...
תמהרו לטעום מוצר שנמכר רק במעדניות וקיים במהדורה מוגבלת
אחוז שומן 1 וממש טעים אנחנו ממליצים :)
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2554205
בתאבון רויטל

starlight1900

New member
אוהבות האיפור - עיפרון מעולה של לוראל פריז :-

פוסט התנסות חדש - לוריאל פריז משיקה עפרונות עיניים בגוונים עשירים ועמוקים ב – 3 צבעים: סגול חציל, חום ,שחור.
התנסתי אהבתי את קלות המריחה, ואיכות העיפרון מומלץ בחום!
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2554261
יום נפלא רויטל

Aעופרית

New member
הכוכבים שלי
- מוצר השנה

בהתרגשות רבה ציפיתי לאירוע קהילת מוצר השנה 2013 בסינמה סיטי. החוויות משנה שעברה היו זכורות לי כמפעימות עד מאוד. ואכן הציפייה הגשימה את עצמה ובגדול
.

ה"לוגואים" האדומים של מוצר השנה חייכו לקראתי כבר בכניסה למתחם. עם רישום קצר ומסודר, נכנסתי והאטרקציות קרצו מכל פינה
- משחקים חביבים עם פרסים בחסות "סוד" ו-"פרסיל"; טעימות של מאכלים ומשקאות (גבינות מעדנייה של גד, יוגורט BIO תנובה, נתחי פילה מעושנים של סטארקיסט, בירה שנדי בטעמים, מיץ רימונים סחוט של פריגת ועוד..).
מהתנור הגדול והמרשים של AEG בנפח 74 ליטר, גם בנבחרת מוצר השנה, יצאו מאפי פילו מהבילים ופריכים של מעדנות במילוי תפוחי אדמה. יאמי-יאמי.
עמדות רבות נוספות היו פזורות ברחבי האולם עם: מתנות
, ברושורים, קופונים, התנסויות וכו'.

בקיצור, אירוע חגיגה עם אווירה מרנינה ואיך אפשר בלי לתאר את המינגלינג עם חברים המוכרים מאירועים שונים ואף מפגש עם פנים חדשות ונעימות, חלקם היו עד כה רק וירטואלים.
בשלב הבא נכנסנו לאולם קולנוע לצפות בסרט המרגש "האבנים הכחולות" ולבסוף, הדובדבן שבקצפת, קיבלנו תיק
אדום גדוש במיטב מוצרי השנה.

השנה נבחרו 49 מוצרים של שנת 2012 כמוצרי השנה 2013.
הנה הם בקישור הבא-
צרכנים מאמינים יותר לחבריהם הצרכנים ופחות למפרסמים! זו העוצמה של של פרסי מוצר השנה שמבוססת על העובדה שמי שמכריע מיהם "מוצרי השנה" הם הצרכנים בכבודם ובעצמם.
מחקרים שערך מכון המחקר TNS מצאו ש-75% מהצרכנים בישראל מודעים ללוגו מוצר השנה, וכ-56% מעדיפים מוצרים שמזוהים כ"מוצר השנה".

הרעיון הוא למצוא מוצרים ושירותים חדשניים, כאלו שמספקים תועלת וצרכנים ניסו והיו מרוצים.
על תהליך הבחירה שנעשה באמצעות צוותי מומחים ומחקרים, ניתן לקרוא כאן-

פרסי מוצר השנה מחולקים ב-30 מדינות מעל 26 שנים. בישראל התקיימה השנה התחרות זו השנה השמינית.

כעת אגיע לחלק החשוב ברשומה זו, לכוכבים שלי
, המוצרים שאני אישית אוהבת
וממליצה-

המלצה ראשונה-
סדרת משולשי המעדנייה של גד

אודה ואתוודה, פעם ראשונה שטעמתי את הגבינות היה באירוע "מוצר השנה" ופשוט דליקטס! תציצו אחר כך לתמונה בהמשך השרשור, בה חיוך נסוך על פני, כשאני מול הדוכן. גבינות איכותיות קונות אותי ובייחוד לאכול בלי לחם
, יען כי בילדות לא הרשו לי..
הסדרה המהודרת, בהשראת המעדניות באירופה, כוללת 6 סוגי גבינות: פקורינו, מנצנו, קשקבל, ברי, קממבר ופרימיירה, המוצעות במעדניה באריזות אישיות (כ-140 גרם) משולשות, נוחות ושקופות, השומרות על הטריות.

המלצה שניה-
PEDILADY

כבר המלצתי חזור והמלץ על המכשיר החשמלי הפלאי הזה בפורומים שונים
.
מבחינתי, היתרון הגדול של הפדיליידי הוא נושא הבריאות
, שכן פדיקוריסטיות במכוני יופי וטיפוח עלולות לפצוע את כף הרגל עם הסכינים והמשייפים למינהם, מה שגם עלול להתרחש אם אנחנו עושים לעצמינו טיפולים בבית עם כלי שיוף וכד'.
ה- PEDILADY הוא מכשיר לשימוש ביתי לפדיקור עם אבן מינראלית המסתובבת במהירות רבה ומסירה את העור המת והקשה, מבלי לפגוע בעור הבריא.
ואם לא די בכך, הפדיליידי חוסך לי זמן של ללכת לעשות טיפול מקצועי, כסף של עלות הטיפול המקצועי ואמצעי התחבורה עד אליו. אני לא צריכה לעמוד בתור אצל הפדיקוריסטית ויכולה לבצע את הטיפול בבית מתי שרק מתחשק לי. הטיפול עצמו נעים ולא כואב. ההסרה של העור הפגום היא דייקנית ומשובחת. וכפות הרגלים שלי יוצאות רכות, נעימות וחלקות ואני מוכנה ומזומנה להינות משלל פיתויי הקיץ בחופים ובבריכות עם כפות רגליים מטופחות למשעי.

המלצה שלישית-
רויטליפט לייזר 3X של לוריאל פריז

אחד הקרמים הטובים שיותר שהתנסיתי בהם במהלך חיי. התחושה שלו על העור מאוד נעימה, יש הרגשה של מתיחה קלה והעור נראה נפלא.
המוצרים בסדרה- קרם יום,סרום וקרם עיניים, המסייעים בטיפול בקמטים, מתיחה ומיצוק העור ומעושרים בפרוקסילן (מולקולת אנטי אייג'ינג הפועלת בכל שכבות העור ובונה מחדש את הרשת הבין-תאית), יכולים להחליף טיפול לייזר נגד קמטים לפי מחקר קליני שנערך בין שתי קבוצות נשים. בהחלט פריצת דרך! יש להתמיד ולהשתמש והתוצאות יופיעו לאחר 8 שבועות ועל מנת לשמור עליהן יש להמשיך ולהשתמש.
לי קשה להשאר נאמנה לקרם וסרום יחיד ובודד. למרות שרויטליפט הוא הפייבוריט שלי מאז שגיליתי אותו , מידי פעם אני חוטאת בסרומים וקרמים אחרים, אבל כנראה שכדאי לי לשנות מהרגלי ולהתחיל להתמיד. אחרי הכל, טיפולי לייזר עולים הון
.
כמו כן, יש לציין את המחיר הזול של המוצרים. למרות האיומים בהעלות לאחר ההשקה, קרם היום, לדוגמא, נמכר, נכון להיום, ב- 150 ₪ בלבד בפארמים השונים.

המלצה רביעית-
צ'אבי סטיק

שפתון-עיפרון
שפשוט כיף למרוח אותו ולהחליק איתו על השפתיים. גם מלא מרכיבי לחות והזנה, בין השאר, חמאת שיאה, חמאת זרעי מנגו ושמן זרעי חוחובה. גם נותן צבע, ברק וחיות לפנים, מבלי להשתמש באיפור כבד. בשפתיים דקות כמו שלי, עלי להוסיף עיפרון תוחם והרי אני זוהרת
.

המלצה חמישית-
סדרת "סחוט מכל הלב" פריגת

כחובבת בריאות המשתדלת להמעיט במיצים עם חומצות למינהם, אני שמחה על מיץ טבעי ואמיתי. מאוד אוהבת את הרימונים
(יש גם 100% מיץ תפוז אדום טבעי). בקיץ עכשיו, רק להוציא מהמקרר ולשתות לרוויה. מעדן!
בכלל, בפירות אלו יש גם הרבה נוגדי חימצון הפועלים נגד מחלות ובייחוד לפי מחקרים מגנים על מערכת הלב וכלי הדם. הקרור שומר על הערכים התזונתיים בבקבוקים עם הפקק הנוחים לשימוש.

תודה רבה ללירן דוידוביץ', לשאר הצוות של מוצר השנה ולחברות הזוכות בפרסי מוצר השנה על שלל הפינוקים והמתנות
.מאוד נהניתי וממשיכה להתנסות ולהתפעל.

Aעופרית

New member
למה חיוך של אושר נסוך על פני?
?

זו אני מול דוכן הגבינות של גד באירוע מוצר השנה
ולהבין את האושר, יש להכנס ולקרוא
כאן-

Aעופרית

New member
נראות מאוד נחמד

בייחוד הכיף שהנעל מאוד מאווררת ולכן אשקול קניית נעליים כאילו,
רק לא בצבעים שבחרת

z o e 2 7

New member
נעליים מגניבות

הצבעים באמת מעניינים :)

אני בטח הייתי בוחרת בצבע כחול או סגול, שלא יסיחו את דעתי מהאימון..

למעלה