מוצר השנה 2013
גם השנה בשל היותי חבר קהילת מוצר השנה הוזמנתי לאירוע של מוצר השנה בסינמה סיטי בגלילות.
אז אחרי סיבוב קצר והכרות עם חלק מהמוצרים הזוכים ראינו את הסרט המרגש "האבנים הכחולות".
אחרי התנסות בחלק מהמוצרים ברצוני להמליץ על המוצרים הבאים :
קפסולות ג'ל של פרסיל - כאחראי על הכביסה בבית אני תמיד מחפש לשפר את איכות המוצרים שאיתם אני משתמש בכביסה, ולכן כל מוצר כביסה חדש שיוצא לשווקים אני מנסה על מנת למצוא את המושלם, אז אחרי שימוש של מספר פעמים בקפסולות של פרסיל אני חושב שמצאתי. הקפסולות חוץ מזה שהן נוחות מאוד לשימוש, משאירות את הכביסה ריחנית ורכה וכל זה בלי שימוש במרכך כביסה בכלל.
נתחי פילה של סטארקיסט - האמת פה כל מילה מיותרת. פשוט תטעמו ותבינו, מדובר בנתחים של סלומון, הרינג או מקרל המתובלים בצורה מושלמת..פשוט טעים טעים.
פדי ליידי - אומנם אני לא ליידי. אבל פעם בשבוע אני מפלח לאישתי את הפדי ליידי שלה ונותן לרגלים שלי טיפול של רבע שעה, ואת התוצאות רואים ברגליים, הרגליים חלקות יותר ונקיות מיובש "ופיצוצים".
שנדי בטעם אבטיח - אני אישית חובב גדול של שנדי, כמעט תמיד יש לי בבית את כל הטעמים ולאחרונה הצטרף אליהם גם טעם אבטי טרופי טעים ומרענן לימי הקייץ החמים ובכלל.
נוזל רצפה בניחוח מרכך של סוד - זאת אומנם לא ההמלצה של אישתי אבל גם אני וכל באי ביתי נהנים ממנה.
מדובר בסדרה של נוזל לניקוי רצפות שמשאירות את הבית עם ניחוח מצויין למספר ימים.
עוד על המוצרים הזוכים ניתן למצוא כאן :
http://www.productoftheyear.co.il/winner.html
תודה למוצר השנה על האירוע המקסים