מאמינה מאוד באכילה
עונתית, עם התאמה גיאוגרפית, כלומר פרודוקטים עונתיים, מקומים וכן הלאה. כמה שיותר יותר בריא.
אז כן, האכילה בהחלט משתנה בקיץ, היא קלה יותר, תבלון שונה, מרקמים שונים, פרודוקטים שונים, צורות בישול שונות...
נראה לי שאוכלים בערך אותן כמויות.
לא מבשלת פחות, אני לרוב מבשלת ומכינה את רוב הדברים בבית. לא מרגישה שקונה יותר, קונה שונה כאמור. אוכלת בחוץ אותו דבר בדיוק.
ממש לא אוכלת יותר שטויות. להפך, בקיץ יש פירות וירקות מפתים זמינים יותר כך שנשנוש בריא הוא הרבה יותר נגיש.
לגבי טיפים - שתי גישות שונות - במזרח ובמזרח התיכון נהוג לתבל בתבלינים חריפים שמוציאים את הזיעה החוצה. זיעה היא דרכו של הגוף לקרר את עצמו, כך שאוכל חריף מאוד מומלץ בקיץ. הגישה השניה היא גישת האוכל המרענן - רטבים על בסיס לימון, עשבי תיבול ירוקים ומלפפון שהוא מאוד מרענן, בישול בהקפצה קלילה או באידוי.