לא בדיוק לסוכות, אבל לחם נטול גלוטן
אפיתי לי לחם נטול גלוטן. מסבתר שהיה לנו את הרשע והפשע שנקרא קמח ללא גלוטן, אבל ממש מעט, אז הוספתי לו מעט קמח סויה [אבוי! יש לזה טעם חזק! אז הוספתי ממש ממש קצת כי לא היה קמח אחר חוץ מקמח חיטה
] וקצת קורנפלור [לפי הכמויות הנפלאות שלך מיקי!], לזה הוספתי אבקת אפייה, קצת מלח, קצת אגוז מוסקט, ובטטה שריככתי במיקרו וקילפתי ומעכתי. לכל זה הוספתי ממש מעט מים, ממש מעט שמן, יצרתי צורה של לחם, משחתי בשמן ועשיתי חריצים למעלה שחרצתי בסכין חדה, את כל היופי הזה הכנסתי לתנור שחומם ל160 מעלות על גבי נייר אפייה. כשהיה נראה טוב הוצאתי וישר הכנסתי לתוך שקית וקשרתי אותה [לשמור על הלחות]. כשהוצאתי את זה זה היה אלוהי!
אז תודה למיקי על זה שכל דבר שאני עושה שמחליפים בו קמח במשהו נטול גלוטן למדתי ממנה