בישולים לסופ״ש

ladybug6

New member
בישולים לסופ״ש

אז בסופ״ש הזה אני מתפנקת בחופש בצפון הרחוק והיפה ובעיקר מבשלים לי ומפנקים אותי

מה אצלכם מתבשל?

elin86

New member
האמת לא הרבה

יש לי המון כוסמת שעשיתי עם ירקות, הוספתי לצהריים סלט סלק עם מלפפון חמוץ ונענע (עוד לא פיענחתי מה חסר בסלט)
שניצל תירס לא נחשב אני מניחה?.. אחפש מה לעשות עם הסייטן שקניתי..

awareness3

New member
פה

מרק מיסו שהכנתי בפעם הראשונה ולא ברור לי למה חיכיתי עד עכשיו... זה כל כך קל, מהיר וכולם אוהבים.
דים סם וגיוזה שקניתי במו עצמי ואידיתי ויצא מעולה
שומר אפוי בשמן זית, לימון וטימין - שוב פעם ראשונה שאני אוכלת שומר במצב צבירה אפוי - טעים!
אנטיפסטי של כרובית, קישואים ובטטה
מוקפץ
סלט כרוב עם שומשום שחור, סויה, חומץ אורז ומעט סוכר חום

ladybug6

New member
אז בהזדמנות זו אמליץ על הארוחה הטבעונית בצימר

שזכינו להנות ממנה אי שם בצפון, בצימר מקסים של הגר ויאיר ביישוב מנות. את ארוחת הבוקר אפשר להזמין בתוספת תשלום די סמלית וכששאלנו אם יש סיכוי לארוחה טבעונית נענינו בחיוב. מודה שלא ציפיתי ליותר מסלט וטחינה, אבל למרבה ההפתעה פינקו אותנו בארוחת בוקר טבעונית מגניבה ועשירה

צלחת אנטיפסטי, מיני קישים אישיים של בצל, סלט טבולה רימונים, חציל שרוף עם עגבניות ושום, פרוסות אבוקדו מתובלות, 4 סוגי לחמים מעולים, סלט גרגרי חומוס ופלפלים, סלט ירקות קצוץ עם שמן זית מתובל, וממרחים: טחינה, טפנד זיתים, פסטו, ממרח עגבניות מיובשות, ריבת תאנים. וצלחת פירות חתוכים.
התפוצצנו ועוד נשאר לנו קצת אוכל לנשנש בערב.

מצד שני, במקרר חיכה לנו בכל זאת קרטון של חלב פרה...

זה די הצחיק אותי, אבל לא נורא :) הוא נשאר סגור וככל הנראה ישמש את האורחים הבאים או יחזור למקרר של הבעלים.

נקודה חשובה נוספת בשבילי היא שהיה מותר להביא כלבים. באתר שלהם היה כתוב שהכלב יצטרך לשהות בחוץ אבל בפועל נכנסנו עם הכלבים ולבעלים לא היה נראה שזה מפריע (2 כלבים קטנים ובלתי מזיקים).

בעלי שיחיה הכין לנו ארוחה הודית- היה מצוייין!

בעלי לא צמחוני/טבעוני, אבל מקבל ממש יפה את העובדה שאין בשר בבית- למרות מרמורים פה ושם בגלל הבישולים (ארוחות שישי הוא בדרך כלל מבשל). בכל אופן החלטנו על ארוחת הודית והוא הכין ארוחה לתפארת:
צ'פאטי
דאל עדשים כתומות
טאלי תפו"א בטטה ואפונה
אורז עם צימוקים ואגוזים
סוג של קארי עם חצילים

היה פשוט מוצלח.

למעלה