אני משתדלת
להשתמש בעגבניות טריות במיוחד במחיר של עכשיו...אבל גם הקופסאות של עגבניות מרוסקות עובדות. מטגנת בצל לשקוף, עגבניות חתוכות קטן מעל, שום לרוב, גבעולי סלרי קצוצים קטן קטן, עכשיו יש כל מני וריאציות- בזיליקום בעונתו, שורש כורכום מגורר על זסטר, אם יש לי עלי אזוב...מלח, פלפל שחור גרוס וסוכר עד לאיזון בין חמוץ מלוח מתוק. תתחילי מכף שטוחה ותתקני. גם סילן עובד יפה בהקשר הזה .
לערבב, לתת לזה להתבשל יחד . אם הטקסטורה חשובה להם תטחני בבלנדר.
להשתמש בעגבניות טריות במיוחד במחיר של עכשיו...אבל גם הקופסאות של עגבניות מרוסקות עובדות. מטגנת בצל לשקוף, עגבניות חתוכות קטן מעל, שום לרוב, גבעולי סלרי קצוצים קטן קטן, עכשיו יש כל מני וריאציות- בזיליקום בעונתו, שורש כורכום מגורר על זסטר, אם יש לי עלי אזוב...מלח, פלפל שחור גרוס וסוכר עד לאיזון בין חמוץ מלוח מתוק. תתחילי מכף שטוחה ותתקני. גם סילן עובד יפה בהקשר הזה .
לערבב, לתת לזה להתבשל יחד . אם הטקסטורה חשובה להם תטחני בבלנדר.