בסוף ככה
מהפרות הכנתי סלט פרות ענק לפי בקשת בת ה-18 שחוגגת מחר, אננס טרי, מנגו, אוכמניות, פטל אדום, משמשים, תפוח זהוב,נקטרינות, שזיפים...מעט מי זוהר, מעט מייפל ונתתי לזה לעמוד מעט. אוח אין דברים כאלה.
לצד סלט הכרוב שיצא משובח והקציצות הנפלאות, מילאתי דלעת יפנית באורז,בצל מטוגן ועדשים שחורים. כמון מעט רוטב סויה וזילופי סילאן לפני שכיסיתי במכסה הדלעת והכנסתי לתנור.
אורז עדשים ובצל נאפו גם בכלי חסין חום.
חומוס בסיר לחץ לבלנדר עם מיצלימון כמון פפריקה חריפה וטחינה גולמית. בלי שום הפעם.
חציל בלדי גדול בתנור לבלנדר עם טחינה גולמית הרבה שום ופטרוזיליה, מיצלימון ומלח. מעולה.
פרוסות חציליפ קלויות מונחות על בצק נ"ג פריך, מעל תערובת טופו מגורר עדין , קישוא ובצל כנ"ל. מעל שפכתי תערובת של שמנת אלפרו, עגבניות מיובשות, שום, פלפל שחור ומעט עמילן טפיוקה.הנחתי את שארית פרוסות החציל מעליהן בצל ירוק קצוץ, הוספתי הרבה כורכום בזריה מעל. לתנור לכחצי שעה.
סלט ירקות חתוך קטן- עגבניות שרי ורגילות, מלפפון ,נבטים, בצל סגול.
טחינה.
עבור הצעיר מבחר פטריות טריות במחבת לצליה בפרוסות דקיקות.
חוצמזה הוכנו שתי עוגות לא טבעוניות, טרמיסו עם בשקוטים תוצרת בית ופאי לימון. שתיהן נ"ג.
לחמניות עם קמח מלא וקווקר שיצאו מנחמות ורכות להפליא ועם זה יציבות וברות פריסה.
זהו. נראה לי