ברור שאני יודעת , רק רציתי לוודע
שמתי לב שהמלית שלך שונה מעט משלי
וגם הציפוי- לפרורי לחם.
האמת אני רוצה לנסות ציפוי שונה - עם פנקו.
פלפלים ממולאים בגבינה / 1מדינת ישראל
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=744&aId=74469
החומרים
10-12 פלפלים ירוקים
150 גרם גבינה בולגרית (פטה)
150 גרם גבינה לבנה כחושה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 ביצים
קמח
2 כפות שמן/מרגרינה
מלח
אופן ההכנה
צולים וקולפים את הפלפלים.
בכל פלפל עושים חתך בצד.
מוציאים את הגרעינים, אך משאירים את הראשים
מערבבים את הגבינות ואת הביצים. מתבלים לפי הטעם.
ממלאים את הפלפלים מגלגלים בקמח.
בסיר, ממיסים את המרגרינה או השמן,
עורכים את הפלפלים זה ליד זה ומטגנים מעט, ותוך כך הופכים אותם מכל הצדדים כדי שיזהיבו מסביב.
מגישים חם.