Maldini Girl
New member

כבר הרבה זמן אני מפנטזת לנסות ומשתפנת בגלל רשימת מצרכים ארוכה.
אז היום ניסיתי וזה יצא מושלם. השתמשתי במתכון של "על השולחן" וביצעתי שינויים מינוריים:
השתמשתי בקילו כנפיים (הסיר שלי לא כ"כ גדול גם), ללא גרונות וגבות. ובעוף שלם במשקל 1.4 ק"ג.
מבחינת תיבול: השתמשתי בסוכר לבן, הוספתי כפית זרעי כוסברה, הורדתי קצת מכמות הג'ינג'ר, והגדלתי את הכמות של רוב התבלינים (פלפל סצ'ואן, זרעי שומר, סויה ורוטב דגים)
הבאתי את המרק לרתיחה ואז בישלתי בתנור על 95 מעלות למשך 6 שעות. אחרי זה הוספתי גם כמה פטריות שיטאקה.
הגשתי עם כוסברה, צ'ילי, בצל ירוק, אטריות אורז רחבות ועוף כמובן.
יצא מהמם ממש.
מקור מתכון: https://www.hashulchan.co.il/מרק-פו-עוף-pho-ga-עם-וון-טון-ונתחי-עוף/
