לצערי לא היה שבוע פורה ממש
בראשון יצאנו אני והבחור לפורטונה. האמת שהייתה ארוחה פשוט מצוינת. סלטים טובים, בשרים נפלאים. לא הכי זול בז'אנר אבל מאד נהנינו.
 
בשני קניתי כנפיים, הרתחתי אותם בסיר עם בטטות, את הנוזל שמרתי לצורך בסיס למרק שמקווה שאכין היום/ מחר.
את הכנפיים והבטטות תיבלתי במרינדה של שמ"ז, סויה, דבש ומירין וצליתי בתנור כחצי שעה, יחד עם אורז היה מאד טעים. השאריות נאכלו אתמול.
 
היום הפשרתי לבבות וכאמור יש לי עדיין את ה"בסיס מרק" מהכנפיים שאחשוב מה אפשר לעשות איתו מעניין...