למישהי יש כאן סיר-בישול-איטי? Crock pot?

Numi112

New member
למישהי יש כאן סיר-בישול-איטי? Crock pot?

שאלתי בעוד פורום אז בבקשה להתעלם מהכפילות.....

מתלבטים אם לקנות, זה נשמע מאוד מפתה לזרוק כמה דברים לסיר ואחרי כמה שעות יש נזיד/מרק חם ומהביל.....
כמובן שזה דורש הכנות מוקדמות אבל בגדול זה ״זרוק ושכח״
המלצות? דיס המלצות?
ומי שכן אוהבת וממליצה- אפשר גם המלצה על דגם מסוים? עכשיו עם כל הסיילים....
תודה!

alphadelta

New member
אוי, כל כך אוהבים

אנחנו משתמשים בזה פעם או פעמיים בשבוע. השבוע למשל אכלנו בערב קר במיוחד נזיד עדשים. לא זוכרת מה הדגם. אבל יש גדלים שונים. אז לוודא שזה גודל שמתאים לתוכניות.

Numi112

New member
איזה כיף זה נזיד עדשים......

גם אני מכוונת לנזידים כאלה, פשוטים וטעימים.
את מרוצה מהדגם עצמו?
יש מצב שתציצי בהזדמנות במה שיש לך?

alphadelta

New member
בדקתי עכשיו

את הדגם שיש לנו אין כבר בחנויות. מה שמראה כמה זמם יש לנו את זה ;). זה של חברת Crock-Pot. הגודל 5Qt. יש מצגת עם ספירה לאחור דיגיטלית. יש בישול מהיר יותר ואיטי יותר. ויש מעבר אוטומטי לחימום כשנגמר הזמן. וכן. מאד מרוצה ומאד מרוצים.

TearGarden

New member
גם לנו יש

אני אוהבת אותו אבל לא משתמשת בו בתדירות שחשבתי. למעשה אני משתמשת בו פעם בכמה שבועות... בעבר כשעוד היינו אוכלים בשר הייתי מכינה תבשילים מעולים, היום זה מסתכם בחמין צמחוני ומידי פעם הברקות שיש לי...
מצד שני זה לא אפליינס כזה יקר אז אפשר לנסות. אני חושבת שזה לא מאסט הב אלא נייס טו הב.

forglemmigej

New member
מה יש עוד פורום חוץ מזה

לדעתי, תשאלי את עצמך כמה מכשירים יש לך במטבח שאין להם שימוש אבל הם נראו מגניבים לרכישה. בישול בסיר רגיל גם נותן תוצאות טובות אם עושים אותו על חום נמוך והרבבבבבה זמן , רוב התבשילים צריכים להיות בחום נמוך והרבה זמן ואז יש פרוק ואיחוד נכון ויעיל של המרכיבים.
לא מזמן ראיתי באיזה ברושור מכשיר סודהסטרים וישר אמרתי לעצמי שאני אקנה , אלף, בשביל לתמוך בכלכלה הישראלית ובית, לא צריך לקנןת משקאות מוגזים , אבל במחשבה חמישית חשבתי שצריך ללכת להחליף את הבלון כל פעם כשמתרוקן, המפעל ממוקם בשטחים וגימל האם באמת באמת אשתמש בזה כמו שצריך ובסוף החלטתי שלא.

1me too1

New member
בדיוק קנינו כזה

בינתיים השתמשתי בו פעמים.
מאוד נוח! באמת זורקים הכל ושוכחים
אבל, קשה לי עם התבלינים - יצא לי טפל.....
אשמח לקבל רעיונות למתכונים.
איך מכינים נזיד עדשים?
אה, קנינו אחד הכי זול בוולמארט

mumfor4

New member
סליחה שבאיחור

אם זה עוזר עכשיו, בכול מקרה לי יש סיר כזה של 6.5 ליטר, אנחנו משפחה גדולה ובעיני זאת אחת המתנות הכי שוות שקיבלתי אם תרצי יש לי ים של מתכונים.
מאוד ממליצה ומכינה מלבד חמין וגחנון , בשר ועוף וירקות שורש נפלאים.
שוב, ממליצה בחום (איטי )

Numi112

New member
היי רק עכשיו ראיתי, אשמח מאוד מאוד למתכונים

בנתיים הכנו חמין רגיל וחמין מקרוני
שניהם יצאו מדהים!!!

אני מחפשת מתכונים לאמצע השבוע יותר מאשר לארוחות המשפחתיות הגדולות
ארוחות פשוטות ומהירות להכנה
עם דגש על עוף (חזה, רצועות, ירכיים ושוקיים) וצמחוני
ופחות על בשר (חוץ מקציצות שזה בסדר
)

תודה רבה!