לקראת סופ"ש - מה מבשלים? מוזמנים לצרף תפריטים ומתכונים!
A ady18 Well-known member 15/8/13 #2 אצלי פרגיות סילאן שמן שומשום, סויה , בצל ירוק קציצות דגים תוספות: קוסקוס פירה בטטה סלטים: סלא מללפונים"שמני" סלט חסה סלט סלק סלט כרובס סגול ערב שישי: קישואים ממולאים חלבי מתוקים: עוגת שיש של אתי
אצלי פרגיות סילאן שמן שומשום, סויה , בצל ירוק קציצות דגים תוספות: קוסקוס פירה בטטה סלטים: סלא מללפונים"שמני" סלט חסה סלט סלק סלט כרובס סגול ערב שישי: קישואים ממולאים חלבי מתוקים: עוגת שיש של אתי
פ פייה מסוכר New member 15/8/13 #4 גם אני הכנתי סלט סלק חסה, סלק....ברשימה אצלי גם טחינה וקינואה. סלמון הכנתי במהלך השבוע והקפאתי במנות.
גם אני הכנתי סלט סלק חסה, סלק....ברשימה אצלי גם טחינה וקינואה. סלמון הכנתי במהלך השבוע והקפאתי במנות.
א אור יחיד New member 16/8/13 #5 אצלי ב- לזנייה גבינות פשטידת כרוב עוף בתנור (אלוהים יודע באיזה רוטב, כי אני עדיין לא .... ) אורז מחר "על האש" אז נוסיף - פלחי תפו"א סלט חסה סלט תירס סלט עגבניות שרי עוגה - עוגת שיש
אצלי ב- לזנייה גבינות פשטידת כרוב עוף בתנור (אלוהים יודע באיזה רוטב, כי אני עדיין לא .... ) אורז מחר "על האש" אז נוסיף - פלחי תפו"א סלט חסה סלט תירס סלט עגבניות שרי עוגה - עוגת שיש