כהן.
כמו שכתבתי אתמול, העוף במגה (יד אליהו) 9.90 שקל.
חב' מקרוני של ברילה
ק"ג בצל (2.5 שקל במגה).
מלח, פלפל גרוס . אפשר ללכת לכיוון אדום - פפריקה / חריפה או לכיוון צהוב מזרחי - כורכום+כמון
מבשלים המקרוני,
מטגנים פרוסות בצל עד השחמה
מטגנים נתחי עוף שתובלו , עד השחמה.
מערבבים בצל (עם השמן) והמקרוני - מניחים בסיר (כזה שנסגר בלחץ ועובד על חום כמו סיר אורז)
מניחים את העוף מעל מוסיפים קצת מים. עומד ומתחמם מיום ששי בערב עד שבת צהרים.
בתיאבון.