מה מבשלים לשבת?
פ פייה מסוכר New member 11/12/14 #2 אצלינו לזניה אמיליה רומנו עוגות בחושות, אחת לבית הספר אחת למשפחה בשבת חמין אצל אמא שלי, לפנות ערב גיסתי מחפשת רעיון למשהו קל לשישי בערב....הילד למד להכין חביתות ובהתלהבות מכין לכולם....אולי אלמד אותו להכין משהו חדש??
אצלינו לזניה אמיליה רומנו עוגות בחושות, אחת לבית הספר אחת למשפחה בשבת חמין אצל אמא שלי, לפנות ערב גיסתי מחפשת רעיון למשהו קל לשישי בערב....הילד למד להכין חביתות ובהתלהבות מכין לכולם....אולי אלמד אותו להכין משהו חדש??
Y YULI9 New member 12/12/14 #3 לביבות גבינה קלי קלות, בריא וטעים. חומרים : 250 גר' גבינה לבנה סוכר לפי הטעם (אני שמה כף אחת) תמצית וניל ביצה 2 כפות קמח הכנה: לערבב הכל לשמן ולחמם מחבת לטגן על אש בינונית- נמוכה עד שמזהיב מצד אחד להפוך ולטגן צד שני. אפשר וכדאי להכפיל כמויות. טעים חם וקר.
לביבות גבינה קלי קלות, בריא וטעים. חומרים : 250 גר' גבינה לבנה סוכר לפי הטעם (אני שמה כף אחת) תמצית וניל ביצה 2 כפות קמח הכנה: לערבב הכל לשמן ולחמם מחבת לטגן על אש בינונית- נמוכה עד שמזהיב מצד אחד להפוך ולטגן צד שני. אפשר וכדאי להכפיל כמויות. טעים חם וקר.
A ady18 Well-known member 14/12/14 #4 אצלי קובה חורשט אורז צהוב סלטים לזניה חלבית רגילה ועוגת קוקוס זה מה שהיה ....