עוץ צרפתי
שלום
אני לא בטוח שזה עונה ממש להגדרת הנושא, אבל הרעיון שזורקים את חומרי הגלם לסיר ואחרי שעתיים מורידים והכל מוכן.
כמו כן במנה הזו יש גם בשר, גם תוספת ירק וגם רוטב (השלמה).
חומרים:
בצל קצוץ דק (ברונואז')
עוף (1 ק"ג) שוקיים, ירכיים)
2 טבליות קנור הודי או משהו אחר.
שקית ברוקולי קפוא
שקית שעועית ירוקה קפוא
מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה.
מניחים את העוץ מעל ונותנים לו צריבה קלה.
מוסיפים את הטבלות, ומעל את הברוקולי ועליו את השעועית
מוסיפים מים (לא הרבה כי הירקות הקפואים משחררים גם) ולא מעט מדי כדי שהתחתית לא תשרף!
מביאים לרתיחה.
מוודאים שיש מספיק נוזל (אם חסר, תוסיפו מים חמים).
להנמיך את הלהבה ולכסות.
לבדוק מדי פעם שיש מספיק נוזל.
להוריד אחרי כשעתיים ולהגיש.
עוד אפשרויות:
1. מזמינים פיצה.
2. מכינים פיצות מפיתות רסק עגבניות (מצינצנת) וגב"צ.
3. את מה שאבא שלי (ז"ל) היה עושה לפעמים....
הולך לישון רעב