פירגון חם למשרד תיווך מדהים בירושלים

פירגון חם למשרד תיווך מדהים בירושלים

רציתי להעלות את מכתב התודה האותנטי ששלחתי למירב וגילי, זה עם החתימה ועל הנייר הרשמי של משרדי. משום מה הקובץ לא נמתך להעלאה פה. אז העתקתי לכם את תוכן המכתב. מגיע להם!

ממליצה בחום רב.

לכבוד
ה"ה גילי ומירב בנימין, משרד תיווך וול סטריט
ירושלים

גילי ומירב נכבדיי,

הנדון: הכרת תודה על טיפולכם המסור

הריני לפנות לכב' בעניין שבנדון, כדלקמן:

ברצוני להודות לכם ולהעלות על נס את עבודתכם המסורה בעניין מכירת הדירה בשכונת גילה ירושלים.

מקצועיותכם הרבה יחד עם הארת הפנים והשירות המכובד שהענקתם אינם דבר של מה בכך.

נחישותכם לצד עדינותכם כרוקמים רקמה עדינה והיכולת להציע פתרונות יצירתיים הם שהביאו לסגירת העסקה לשביעות רצון כל המעורבים.

כמי שעובדת לא פעם בשיתופי פעולה עם משרדי תיווך אני יודעת להעריך עבודה של מקצוענים כמוכם. כה לחי!

בתקווה לשיתופי פעולה נוספים בהמשך.

לא בקטע של קנטרנות

קודם כל כל הכבוד על הקרדיט לאנשים שעזרו לך ועבדו במקצועיות, כן ירבו.

וכאן באה שאלתי, האם לגיטימי להעלות מכתבי המלצה שכאלו שהינם בבחינת פרסומת, אמנם פרסומת חיובית, אבל עדין.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

בחסידות יש משפט שהכל הולך אחר הלב

אולי במקרה הזה יותר מדוייק לומר: אחרי הכוונה.

בשונה מפרסומות אסורות המועלות כאן, כאלה שאני משתדלת למחוק. כאן מדובר בפרגון לבעלי אחד מהמקצועות המוכפשים ביותר (אולי רק עוה"ד מתחרים איתם על תחתית אהדת הציבור). חשוב בעיני להראות שמתחת לכל הכותרות, בסוף בעל מקצוע טוב יוערך ותוגמל (וגם מעבר לשכר) בהתאם לכישוריו ולעבודתו.
נראה לי שעלינו ליצור סטנדרט של דרישה למקצועונות ומצויינות מצד אחד ומצד שני (ולא פחות חשוב) סטנדרט ואווירה ציבורית של הכרת הטוב. זו האג'נדה שאני מקדמת.

מקצוענים חשוב שיקבלו פרגון

ועם כל זאת, עדין ענית תשובה של עו"ד ולא באמת ענית.

ז"א שאם מחר יכנסו 5 משתמשים חדשים לפורום ויפרסמו מכתבי המלצה על מאן דהוא כאן בפורום, האם תקבלי זאת?
הם הרי במיידית יחשדו כטוקבקיסטים.

מאידך, יכנסו מחר 5 משתמשים חדשים יכתבו כאן כמה חודשים, יחליפו דעות ורעיונות, ואז כולם יפרסמו מכתבי המלצה חמים על מהאן דהו כאן בפורום, זה יהיה בסדר?

ובהדגשה: אני בעד פרגון, אבל היכן עובר הקו בין פרגון לפרסום?
למרות שיש כאן סתירה לוגית, כי הפרסום הטוב ביותר הרי הוא הפרגון.

ובהזדמנות זו נצל"ש:
כתבת אחד מהמקצועות המוכפשים.
אני משקיע בתחום כבר 10 שנים ניתן לומר.
פגשתי עשרות רבות של מתווכים בב"ש ובחיפה בעיקר.
לצערי רובם בהחלט עושים עוול גדול לתחום, עם זאת יש כמה שהם מקצוענים מהמעלה הראשונה.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

ההבדל הוא שעוה"ד חן סרי לא פרסמה מס' טלפון או קדמה אתר.

מותר לפרגן...ואין גבול להבעת תודה אמיתית.

והלוואי שירבו מילות התודה למתווכים הראויים לכך !

אני מניח שהרצון שלך להתפלמס בנדון נובע מהשכלתך כפילוסוף.
ממליץ לך לקרוא את המאמר "הכרת תודה מובילה לאושר - וזה פשוט כמו לחצות את הכביש" - http://www.eol.co.il/articles/389#

כמידען ציפיתי ליותר ממך, תעשה שיעורי בית על מה השכלתי

במגבלות האואטינג כמובן.

את שמי הפרטי אתה מכיר משיחותנו בטלפון, ממש מלפני יומיים, למרות שניסית לעשות רושם של בעל זכרון קצר (בהודעה זו סתרת זאת- אבל ניסיון יפה).

אבל אחסוך לך אני נוירו-ביוכימאי בהשכלתי, התבלבלת כנראה בגלל שהתואר הוא PhD.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM" rel="nofollow" target="_blank">WWW.BIALIK2.COM

ניסיון יפה.....אבל לא!!! יש לזה סיבה והיא שיווקית

קודם כל, אני מממש שמח שלאור ה-"רומן" ביננו, הצלחתי להביא אותך, להתלכלך קצת בבוץ, ניסיון יפה ואענה לתמיהתך.

קודם כל בואי נבהיר:
1. אילו הייתי רוצה לשווק את שרותי בכל דרך, הייתי מפרסם כאן את שם החברה שלי, את יכולה למצוא כאן בפורום, אשמח לקבל קישור, היכן פרסמתי? פספסת פעם ראשונה.

2. אילו הייתי רוצה לפרסם את עצמי, הייתי גם מפרסם כאן את השירות שלי, תוכלי בבקשה לקשר אותי להודעה בה אני מפרט את העיסוק שלי (אם זכרוני אינו מטעני מעולם לא כתבתי כאן מה השירות שלי ולמי הוא רלוונטי)? פספסת פעם שניה.

3. הקישורים שמפורסמים כאן הם לבלוג ולאתר שלי מעולם לא לשירות שאני נותן (מי שבאמת רוצה מחפש ומוצא מבלי שאעשה זאת), אשמח לקישור אם אני טועה ונהייתי סנילי. פספסת פעם שלישית.

כעת אענה למה אני לא מזדהה כאן בשמי הפרטי.
כיום, כל זב חוטם יכול בנקל לברר מי אני (תתפלאי עד כמה זה פשוט) ולהגיע אלי.
יש לכך כמה דרכים:
1. ליצור עמי קשר במייל דרך האתר, ולבקש להכיר אותי ולדעת מי אני.
2. לברר מי אני בצורה הכי אינטרנטית ופשוטה (רמזתי על כך בעניין זבי החוטם).
3. יש עוד כמה דרכים.

הסיבה שאני לא מפרסם מי אני ומה אני היא, שאני מתפרנס טוב מעיסוקי ואני מאמין גדול במשפט הסיני:
הדלת פתוחה, מי שרוצה שייכנס דרכה.

לכן, מי שמאמין שאני יכול להיות לו לעזר (ב- וואט אבר אני עושה) שיתאמץ, יברר מי אני, כיצד יוצרים עמי קשר, כיצד אני יכול לסייע לו, לאחר שיתאמץ ויגיע אלי, אשמח לעזור.

אני לא בעד לעשות חיים קלים לאנשים, אני כן בעד לעזור למי שמוכן להתאמץ, בשביל זה שיגיע אלי קודם.

מקווה שכעת הבנת מדוע אני לא בענייני חשיפה ואאוטינג (בפייסבוק אני מאוד גלוי אגב).

ותודה על הפרסומת....

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

למה את היית שלילית?

או שנתת ביקורת שלילית עלי או על החברה שלי ולא שמתי לב [שטרם ענית אם את מכירה אותה ויודעת במה היא עוסקת, או סיפקת כל לינק לפרסומות שליליות או חיוביות כאן בפורום].

אבל אם כבר תראי איזה פייר אני יוצא איתך, אני מפרסם כאן תגובות של לקוחות ללא שם החברה שלי או שלי, כך שלא אחשד בפרסומת, כי זה אסור ע"י חוקי הפורום, אבל המלצות מותר לא?

מצרף להנאתך:
כמה תגובות של אנשים מרוצים, וכמו-כן הפניה והמלצה בכלל מאתר (שלא ידעתי על קיומו עד שאחד מלקוחותי הסב את תשומת לבי), שהינו פורטל נדל"ני.

תודה על הפרגון.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM" rel="nofollow" target="_blank">WWW.BIALIK2.COM

למעלה