Maldini Girl
New member

לפני בערך חצי שנה החלטתי שמגיע לי להתפנק ולקחתי את עצמי לסדנת בישול איטלקי 5 דקות מהבית שלי.
הסדנה הייתה מצד אחד פשוטה ובסיסית ("יסודות המטבח האיטלקי") ומצד שני קולעת, ברורה ומקצועית. כל הדברים שנרתעתי מהם במשך כל כך הרבה זמן כי הם לא הצליחו לי התבהרו פתאום, וביניהם בעיקר בצק פסטה וריזוטו. שני דברים שבאופן קבוע הייתי מפשלת בהם.
אני לא אתיימר להגיד שמאז אני מכינה רק פסטה טרייה, אבל בהחלט עשיתי מאז כמה פעמים פסטה טרייה ובכולם היא יצאה מוצלחת.
אז בתור התחלה הנה שני ריזוטואים מהזמן האחרון
אחד ריזוטו "לבן" (ציר עוף, יין לבן, אפונה ופטריות)
השני, ריזוטו "אדום" (ציר עוף מושחם יותר, יין אדום, פטריות מוקפצות, מחית דלעת ערמונים ושקדי עגל)

