דיווח מחגיגת סוף הקיץ בקפֶֿיוֹ

מיכי 10

Member
דיווח מחגיגת סוף הקיץ בקפֶֿיוֹ

נשאלתי היום מתי אדווח על הביקור ב"אלתר נתיב". :)
אמרתי שדיווחתי באותו ערב, אבל הדיווח ירד וירד מרוב חידות ותרגומים. אז הנה קישור, למי שעדיין מעוניינים לקרוא:

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/181/182482347/

מחר מתחיל החופש שלי, אז אוכל לכתוב תודה לבית הקפה ולצוותו הנחמד.

מיכי 10

Member
מכתב תודה גלוי ל"אלתר נתיב" בשם כולנו:

כמו בכל שנה בסוף אוגוסט, חגגנו את "סוף הקיץ", קבוצה של אספרנטיסטים - חברי האגודה הישראלית לאספרנטו - בקפה "אלתר נתיב".
אמרתי שקיבלתי תשובות של פלוס/מינוס 18 אנשים, ואני מבקשת לערוך לנו כ-20, 25 מקומות. ערכו בצורה נאה וּבַֿמקום שביקשנו 20 מקומות. כשאלה התמלאו, הגיעו עוד שלושה, ביקשנו וקיבלנו עוד שולחן קטן מצורף, והשמחה היתה שלמה!
כל אחד הזמין לעצמו כרצונו, והחברים היו מרוצים, גם מהאוכל וגם מהאווירה במקום. ובמיוחד נהנינו מהשירות הנעים והאדיב.
כיוון שהכל חיובי, אני מרשה לעצמי להודות לכל הצוות, ובמיוחד לרונן, שאיתו אני סוגרת בכל שנה את האירוע מראש, דור - מנהל המשמרת, שאיתו יצא לי לשוחח כמה פעמים, ודורין המתוקה שהגישה לנו.
כולם אדיבים וחמודים אמיתיים. תודה בשם כולנו,
מיכל.

DoronModan

New member
נחמד לקרוא

הם בוודאי לא קוראים ותיקים של הפורום שלנו, ĉu?

מיכי 10

Member
תודה. הם אמורים לקרוא באתר של המסעדות, אבל אני לא יודעת עד

כמה הם באמת קוראים עדיין.

נדמה לי שבעבר כתבתי להם אישית. לא זוכרת אם היה להם אתר פרטי שלהם, או ששלחתי להם בדואר ישראל. עכ"פ, אני לא אוהבת לכתוב באתר הביקורות, כי הוא שייך להרבה מסעדות.

אבל מתכוונת להודות לרונן טלפונית ביום ראשון, ואז להפנות אותו (ואת דור ודורין) לקריאת המייל הזה. שיראו בעיניים שלהם שמעריכים אותם באמת.

למעלה