מסקנות חשובות לאופי לחם נ"ג

מסקנות חשובות לאופי לחם נ"ג


לפי המתכון של תמר שאני המרתי לנטול גלוטן

יש להתחיל את האפיה בחום יחסית נמוך כלומר 160 בערך 25 דקות ורק אחרי שהכיכר מתייצבת להעלות את החום עד לסיום האפיה לסביבות 175-180 , אחרת יש סיכון שהלחם יתפח ויפול ויצא דחוס ולא מגניב כמו בפוטנציאל
 

אוליב י

New member
אני רק אוסיף שקמח כוסמין באופה לחם

יצא מאד טעים לנו.
בטעות בן הזוג השתמש בכוסמין במקום בקמח הרגיל. כך שלא שינה את הכמויות. יצא טעים לכולם [כולל הילד הבררן].
&nbsp
אני יודעת שכוסמין זה לא לגמרי נ"ג, ובכל זאת אולי יועיל למישהו.
 
למעלה