עדכונים ביחס למרוץ אביב - 5.4.14

עדכונים ביחס למרוץ אביב - 5.4.14

ההרשמה המוקדמת הוארכה עד ליום 25.3.2014. כך שמי שעדיין לא נרשם ומתלבט עקב העובדה שהוא "פיספס" את ההרשמה המוקדמת - אין יותר מה להתלבט! השנה הדגש הוא על ה"הפנינג". אמנם, מרוץ אביב ידוע בהפנינג המתקיים בו. אך השנה הוחלט לתת דגש נוסף, לשפרו ולשדרגו כך שכדי להירשם ולהגיע לכל המשפחה. כולם יהנו!

אז ממה יהנו המשתתפים במרוץ?

מקצי המרוץ: חצי מרתון (תחרותי); מקצה 10 קילומטר (תחרותי); מקצה 2 קילומטר ילדים ונוער (תחרותי); מקצה 2 קילומטר עממי (אין צורך להירשם); מקצה 300 מטר פעוטות (אין צורך להירשם).

עמדות מוסיקה לאורך המסלולים

מתקני משחקים מיוחדים לילדים - חינם

כיבוד - חינם

חולצה איכותית של מיזונו לכל נרשם (גם בגזרת נשים) + הפתעות נוספות.

הופעות במהלך האירוע.

דוכנים.

ועוד...
ועוד...

אז מה עוד נותר? להירשם, להגיע עם כל המשפחה ולהנות מבוקר אביבי של ריצה מהנה במרכז הארץ והפנינג משפחתי.

להרשמה

נ.ב.
לצערנו, השנה, לא יהיו מים מוגזים

צליל היקרה -

בשנה שעברה היו פניות רבות להחזיר את מקצה ה - 10 ק"מ המסורתי של מרוץ האביב. רק כדי להזכיר - מרוץ אביב המסורתי היה מרוץ ל - 10 ק"מ. רק בשני המרוצים האחרונים שודרג המרוץ מ - 10 ק"מ לחצי מרתון והוסף מקצה 5 הק"מ.

לנוכח הפניות הרבות (והעובדה שברמת השרון כבר קיים, במסגרת מרוץ אייל, מקצה 5 ק"מ ולא מקצה 10 ק"מ) - הוחלט להחזיר את מקצה ה-10 ק"מ. מאוד מאוד רצינו להותיר את ה - 5 ק"מ. מבחינתנו ככל שיהיו יותר רצים - כך מפעל ההנצחה הזה יצליח יותר.

אלא לצערנו לא קיבלנו היתר ל-4 מקצים (ישנו גם מקצה 2 ק"מ תחרותי ילדים ונוער), מחשש לבלאגן, עומס, התנגשויות, סגירת כבישים ממושכת ועוד - בבחינת "תפסת מרובה לא תפסת". אלו שיקולים מקצועיים שאין באפשרותי להתווכח איתם.

ראיתי את הפרצוף העצוב ליד ההודעה שלך והרגשתי צורך להסביר.

גם אם לא נצליח לרצות את כולם/ן - עדיין יש מחוייבות להסביר.

צ ל י ל 8

New member
תודה רבה על ההתייחסות והתשובה

וכן, כשהתחלתי לרוץ לפני 4 חודשים, המירוץ הזה הספציפי של 5 הק"מ היה המטרה שלי ולכן מאוד התאכזבתי לגלות שהוא בוטל.
לא נורא, יש אחרים

אז ככה -

אם אומר שאין עליות - זה לא יהיה מצג שווא. אבל אם אומר שאין עליה - אז כן. זה יהיה מצג שווא.

ועכשיו הסבר:

בכל המרוץ ישנה עליה אחת העלייה של שדרות ביאליק ושדרות וייצמן (השדרות שחוצות את הרחוב הראשי - סוקלוב).

מניסיון - זה לא נורא כפי שזה נראה בהתחלה. צריך לסגור שבין שדרות ביאליק ושדרות וייצמן ישנה אתנחתא בצורת מישור של רחוב סוקלוב.

חוץ מזה - צריך לזכור שגם נהנים מהירידה בהלוך ובנוסף, הסיום, כקילומטר, הוא בסימן ירידה.

כך, שבאמת ובתמים, לעניות דעתי, זה לא יותר מרעננה, מכפר סבא, משוהם, גבעתיים (משמועה לא מנסיון) רק שכאן יש עליה אחת שמרוכזת לפעם אחת.

tom696

New member
אם אין מים מוגזים אני לא באה :)

וברצינות, השתתפתי בשנה שעברה במקצה ה-5. היה תענוג ומים מוגזים. מסוג המירוצים שהם באמת חוויה לכל המשפחה. השנה לא יצא לי אבל פעם הבאה מביאה את ההורים שלי למתקנים המתנפחים.

Auf Wiedersehen

maya567

New member
מי מכירה את המסלול מבחינת עליות/ירידות?

אני רוצה להרשם (מירוץ בשבת וגם קרוב לבית) אבל ממש חוששת מהעליות :-\

מי יודעת להשוות בין העליות שם לאלו למשל באחוזה רעננה? גרוע יותר? אותו דבר? קל יותר?

תודה!

למעלה