מפגש חג האסיף!
קביעת תאריך:

N o R i K o

New member
מפגש חג האסיף!
קביעת תאריך:

אז כן יקיריי, חג האסיף מתקרב, או בשמו בישראל, חג הסוכות, ואנחנו הולכים בהחלט לחגוג את המאורע, לא חלילה ע"י שליפת שמות של צעירים תמימים ממאגר אינסופי ושילוחם זה בזה, אלא ע"י מפגש בפסטיבל אייקון 2012, אשכול פיס ת"א, רח' שפרינצק 4

מזכירה לכם שהתכנון הוא מפגש קצר של כשעה, שבה נשב ברחבת המתחם, נערוך היכרות, נשחק בכמה משחקים בהשראת המשחקים
ונתלונן על סוזן קולינס
כמו שאנחנו אוהבים לעשות כאן - רק במציאות...

אז יום חמישי בוטל בשל אי-יכולתה של יעל להצטרף אלינו, ועל כן צומצמנו ליומיים בלבד - שלישי ורביעי

נראה לי שאפשר לוותר על השעה 12- היא מוקדמת, יהיה מאוד מאוד חם, ובטח כולנו נרצה ללכת לאכול...
אז יש 2 שעות חדשות אופציונליות -
15:00 - שעת צהריים נוחה, בדיוק באמצע

17:00 - אמנם שעה קצת יותר מאוחרת, אבל יהיה בה קצת פחות חם, וגם שיר תוכל להצטרף אלינו אחרי העבודה...

כדאי לתאם את השעות עם התוכניה, אם בכוונתכם ללכת לחלק מהאירועים

אז אם אתם מתכננים לבוא, סמנו
לתאריך והשעה הנוחים לכם!
ובתקווה רבה, בעוד פחות משבועיים ניפגש!

pennylane11

New member

אוקיי, קיבלתי משמרת בוקר (מתשע עד אחת) וההרצאה הראשונה שלי מאוחרת יותר באותו יום, ככה ששלישי בשלוש לגמרי מתאים לי!

pennylane11

New member

אני צופה שיהיה ממש כיף ויש לי הרצאה בשש, לא ארצה להבריז לכם באמצע בשביל דוקטור הו

Miss Lavet

New member

כי אמא שלי מוכנה שאני אהיה רק בשני ימים וביום השני חוץ מהמפגש של הארי פוטר יש לי מפגש עם חברות, כמה הרצאות שאני רוצה ללכת ותחרות שאני רוצה להשתתף

והיום השישי יש לי משמרת אז...

בכל מקרנה אם היום הזה יבחר אני אנסה לתת לאמא שלי ללכת לכל הימים

Wait For It

New member

יש באותו יום מפגש של הארי פוטר, ואם זה יהיה באותו יום איתכם זה יהיה מעולה

pennylane11

New member
אני במשמרת...

יש לי צהריים בקופות, ככה שמ12 וחצי ועד חמש וחצי אני מקדישה את עצמי להתנדבות... ואחרי זה יש לי הרצאה בשש, אז אני דיי ארוץ.

N o R i K o

New member
אל תפסלי כל כך מהר,

אני לא באמתתת חושבת שיהיה לנו מה לעשות שם יותר משעה, בהתחשב בכך שזה מיני-מפגש ולאנשים בטח יהיו גם תוכניות אחרות. יש גבול לכמה שאפשר לשבת ולשחק
עדיף שתבואי לשעה, מאשר שנפסול את האפשרות שאנשים שלא יכולים לבוא מוקדם יבואו, לא?

pennylane11

New member
תראי,

אני בכנס בכל הימים, מהבוקר מוקדם ועד הערב מאוחר.
ההרצאות שלי לא מוקרצות משום מקום, אני הולכת סה"כ להרצאות שאני בטוחה שמי שמכיר אותי יכול לצמצם את התוכניה לרשימה שתחפוף ברובה המוחלט, ובשאר הזמן משמרות ומפגשים. הכי גרוע שיהיה ותפילו את המפגש על משמרת שלי, אני בטוחה שתהיו מקסימים מספיק לבקר אותי, אם בדוכן מודיעין או בפונדק או ביד שנייה או באיפה שלא ישימו אותי. זה בדיוק הקטע, שהיום אני אדע מה אני עושה ומתי, ואז אגיד לכם.
אבל אם יש לי הרצאה בשש ורק נפגשים בחמש, לא באמת נשב או נעשה כלום עד חמש ורבע כזה כשנמצא אחד את השני, ואז חצי שעה אחר כך אני אצטרך ללכת... אז כשאני מסמנת לא- הקול שלי יכול להחשב פחות, כי אני בכל מקרה אהיה, פשוט ברקע או לפחות זמן.
בקיצור, הערב יהיה לי לוח זמנים מלא, לאיזה הרצאות אני הולכת, מתי יש לי משמרות ואיפה וכדומה.

Miss Lavet

New member

אני פנויה לגמרי (אם אני זוכרת נכון) ויש גם מפגש הארי פוטר אז זה מסתדר לי טוב

למעלה