מסכמ"שת/מתכנ"שת
סיכום שבועי:
1. איך עבר השבוע? כיפי
2. היה לכם חופש בכלל? אם כן איך ניצלתם אותו? הייתי במלא סרטים! בחג ראשון הייתי עם ידיד בסרט "חשבון משותף" ובחול המועד עבדתי חצי יום אז חייתי וראיתי קצת עולם (פירוט בהמשך) !
3. היה לכם מה לאכול השבוע? כן מצהברייט, מצה עם שוקולד, קניידלעך ומצה עם קוטג' למריחה, אבוקדו ומקושקשת
זה נדיר!!! בעקרון אני גם ככה לא שומרת בפסח (כלומר אין לי בעיה לאכול חמץ), אבל השתדלתי השנה והצלחתי לא רע! (חוץ מוופל אחד ואגרול
)
4. לאן יצאתם הסופ"ש? אז ככה: ברביעי הלכתי עם אמא לשוק באשדוד, בחמישי הלכתי עם אמא, אחותי ובת דודה שלי למסעדה סינית (אמיתית! לא ריבר, צ'יינה טאון וכל אלה) ולסיבוב שופינג ברחובות (לא משנה שלא קנינו כלום) ובערב הלכתי לסרט "ג'ק צייד הענקים" עם חברים ובמוצ"ש הלכתי עם אחותי לסרט "הקרודים" ב4DX ביס פלאנט (חייבת לציין שהיה ממש מגניב והתלהבתי כמו ילדה קטנה
)
תכנון שבועי:
1. מתכננים משהו לחג שני? לא איזה משו מיוחד.. לצערי אני עובדת מחר וקמה ב5 וחצי בבוקר אז או שנזמין אוכל הביתה בערב או שלא נעשה כלום.
2. ולמימונה? חוגגים/לא? הייתם פעם? לא הייתי אף פעם, ותמיד רציתי להיות, אבל לא יוצא לי. השנה גם לא אהיה, למרות שהזמינו אותי בגלל שזה רחוק מהבית ומה שכתבתי למעלה... נקווה שבשנה הבאה ייצא לי ללכת.
3. עכשיו אחרי שאנחנו בשעון קיץ וסוגשל רשמית קיץ, תוכניות מיוחדות לחום הבא עלינו לטובה (או שלא)? להירשם ללימודים ולהתחיל דיאטה ולחזור לכושר. בגלל החורף השנה ופסח הזה עליתי בקלות 3 קילו שכ"כ התאמצתי להוריד
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0