סכמ"ש/תכ"ש

spaysi8

New member
סכמ"ש/תכ"ש

היוש!

סיכום שבועי:
1. איך עבר השבוע?
2. היה לכם חופש בכלל? אם כן איך ניצלתם אותו?
3. היה לכם מה לאכול השבוע? :p
4. לאן יצאתם הסופ"ש?

תכנון שבועי:
1. מתכננים משהו לחג שני?
2. ולמימונה? חוגגים/לא? הייתם פעם?
3. עכשיו אחרי שאנחנו בשעון קיץ וסוגשל רשמית קיץ, תוכניות מיוחדות לחום הבא עלינו לטובה (או שלא)?

המשך יום קסום!

!!!

סיכום שבועי:
1. איך עבר השבוע?
מאוד חד-גוני.
2. היה לכם חופש בכלל? אם כן איך ניצלתם אותו? טכנית, כן. בפועל, לא ממש. כל השבוע עבדתי על עבודות למבחני כניסה ל"שנקר", יצאתי מהבית רק בשביל קניות וסידורים (ההורים טסו ואני לבדי)
3. היה לכם מה לאכול השבוע? :p אמא השאירה סיר מרק וקציצות
חוץ מזה, אני ממש אוהבת לבשל לעצמי...
4. לאן יצאתם הסופ"ש? לשום מקום

תכנון שבועי:
1. מתכננים משהו לחג שני?
לסיים את העבודות הארורות האלו!!!11!@!2!
2. ולמימונה? חוגגים/לא? הייתם פעם? אני עובדת בשלישי ובשניבערב כנראה שיהיה לי "סדר נעורים" עם הנעורים בקיבוץ... אני מניחה שהייתי פעם במימונה, אני סתם לא זוכרת. נראה לי שבצד של אמא עושים כזה בקטנה

3. עכשיו אחרי שאנחנו בשעון קיץ וסוגשל רשמית קיץ, תוכניות מיוחדות לחום הבא עלינו לטובה (או שלא)? באמת שאני לא מסוגלת לחשוב מעבר ליום חמישי הבא, אז אני אהיה אחרי המבחנים בחולון ואחרי הגשה של הקקי ל"שנקר"...

raptor89

New member
נו טוב, גם אני

סיכום שבועי:
1. איך עבר השבוע? שינה ואוכל, כראוי לחג פסח.
2. היה לכם חופש בכלל? אם כן איך ניצלתם אותו? בשינה ואוכל. וקצת טיולים.
3. היה לכם מה לאכול השבוע? :p ברור, זה החג עם האוכל הכי טוב.
4. לאן יצאתם הסופ"ש? עין עלמין ועין ידידיה.

תכנון שבועי:
1. מתכננים משהו לחג שני? עוד אוכל? והרבה שיעורים ועבודות להכין...
2. ולמימונה? חוגגים/לא? הייתם פעם? בתור מרוקאי, ברור שהייתי במימונה. אבל השנה אנחנו לא אצל סבתא, אז אני אסתפק במופלטות שאמא מכינה.
3. עכשיו אחרי שאנחנו בשעון קיץ וסוגשל רשמית קיץ, תוכניות מיוחדות לחום הבא עלינו לטובה (או שלא)? לברוח למקומות קרים. שונא קיץ וחום. שעון קיץ זה בערך היתרון היחיד.

המשך יום קסום!

Cow23

New member

סיכום שבועי:
1. איך עבר השבוע?משעמם..
2. היה לכם חופש בכלל? אם כן איך ניצלתם אותו?אני בחופש כבר חודש.. יצאתי קצת עם חברות..לא משהו מטורף
3. היה לכם מה לאכול השבוע? אמא הכינה כרוב חמוץ טעים!!
4. לאן יצאתם הסופ"ש?האמת לא יצאתי

תכנון שבועי:
1. מתכננים משהו לחג שני?למצוא עבודה?
2. ולמימונה? חוגגים/לא? הייתם פעם?לא חוגגים
3. עכשיו אחרי שאנחנו בשעון קיץ וסוגשל רשמית קיץ, תוכניות מיוחדות לחום הבא עלינו לטובה (או שלא)?טיול בסוף השבוע הקרוב עם חברים בצפון!

EdisonGirl

New member
פשש פשרה ;)

אין לי משהו עסיסי לשתף בו, אולי רק שאף פעם לא הייתי במימונה.
ולא אוהבת את החום. מתכננת לצאת כמה שיותר רק בלילות ולקחת ויטמין D כדי לשרוד.

מסכמת

סיכום שבועי:
1. איך עבר השבוע? אחלה!!
2. היה לכם חופש בכלל? אם כן איך ניצלתם אותו? האמת שלפני שבועיים בכיתי לכולם שיש לי יותר מדיי חופש (כן. אני יודעת שלבכות על חופש זה נשמע מטומטם) ובסוף יצא שבקושי היה לי חופש.
3. היה לכם מה לאכול השבוע? :p יותר מדיי!!!
4. לאן יצאתם הסופ"ש? מסעדות ויצאתי לטיול בצפון

תכנון שבועי:
1. מתכננים משהו לחג שני? היתה היום ארוחה משפחתית (שוב קניידלעך! יאמי!) ומחר ים ומנוחה
2. למימונה? חוגגים/לא? הייתם פעם? לא..ומעולם לא חגגתי:( אבל אולי זה לטובה...
3. עכשיו אחרי שאנחנו בשעון קיץ וסוגשל רשמית קיץ, תוכניות מיוחדות לחום הבא עלינו לטובה (או שלא)? אני מאושרת שהגיע הקיץ!!! כבר מרגישה שיש לי מצב רוח הרבה יותר מלפני כמה חודשים, כיףףףף!!! תוכניות- המון ים, ויותר לצאת, והרבה גלידות!

המשך יום קסום!

ONEE12345

New member
עונה

שכחתי מה היה שבוע שעבר

תכנון שבועי:
1. ספורט, מוזיקה ופייסבוק. כרגיל רק עם הנאה מהשקט שאין רכבים, עבודה ושגרה מבאסת:)
2. בטח. מרוקאים:) וגאה בזה.
3. הרבה קרם הגנה ולצאת לספורט לפני ה-

דינדש

New member
מסכמ"שת/מתכנ"שת

סיכום שבועי:
1. איך עבר השבוע?
כיפי

2. היה לכם חופש בכלל? אם כן איך ניצלתם אותו? הייתי במלא סרטים! בחג ראשון הייתי עם ידיד בסרט "חשבון משותף" ובחול המועד עבדתי חצי יום אז חייתי וראיתי קצת עולם (פירוט בהמשך) !
3. היה לכם מה לאכול השבוע? :p כן מצהברייט, מצה עם שוקולד, קניידלעך ומצה עם קוטג' למריחה, אבוקדו ומקושקשת
זה נדיר!!! בעקרון אני גם ככה לא שומרת בפסח (כלומר אין לי בעיה לאכול חמץ), אבל השתדלתי השנה והצלחתי לא רע! (חוץ מוופל אחד ואגרול
)
4. לאן יצאתם הסופ"ש? אז ככה: ברביעי הלכתי עם אמא לשוק באשדוד, בחמישי הלכתי עם אמא, אחותי ובת דודה שלי למסעדה סינית (אמיתית! לא ריבר, צ'יינה טאון וכל אלה) ולסיבוב שופינג ברחובות (לא משנה שלא קנינו כלום) ובערב הלכתי לסרט "ג'ק צייד הענקים" עם חברים ובמוצ"ש הלכתי עם אחותי לסרט "הקרודים" ב4DX ביס פלאנט (חייבת לציין שהיה ממש מגניב והתלהבתי כמו ילדה קטנה
)

תכנון שבועי:
1. מתכננים משהו לחג שני?
לא איזה משו מיוחד.. לצערי אני עובדת מחר וקמה ב5 וחצי בבוקר אז או שנזמין אוכל הביתה בערב או שלא נעשה כלום.
2. ולמימונה? חוגגים/לא? הייתם פעם? לא הייתי אף פעם, ותמיד רציתי להיות, אבל לא יוצא לי. השנה גם לא אהיה, למרות שהזמינו אותי בגלל שזה רחוק מהבית ומה שכתבתי למעלה... נקווה שבשנה הבאה ייצא לי ללכת.
3. עכשיו אחרי שאנחנו בשעון קיץ וסוגשל רשמית קיץ, תוכניות מיוחדות לחום הבא עלינו לטובה (או שלא)? להירשם ללימודים ולהתחיל דיאטה ולחזור לכושר. בגלל החורף השנה ופסח הזה עליתי בקלות 3 קילו שכ"כ התאמצתי להוריד

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

CtrlAltDele

New member
נו...

סיכום שבועי:
1. איך עבר השבוע?

עבודה עבודה עבודה..

2. היה לכם חופש בכלל? אם כן איך ניצלתם אותו?

לא באמת היה, גם עבודה וגם פרוייקט הגמר שלי... לא מכירה חופש עד יוני.

3. היה לכם מה לאכול השבוע? :p

רגיל, לא שומרת כשרות ויש טיב טעם קרוב.

4. לאן יצאתם הסופ"ש?

שומקום..

תכנון שבועי:
1. מתכננים משהו לחג שני?

יומולדת!!

2. ולמימונה? חוגגים/לא? הייתם פעם?

לא, לא ולא.. מסורת נראת לי דבר מטופש.. חוסר רצון להתקדם, להיתמך בעבר ובהיסטוריה.

3. עכשיו אחרי שאנחנו בשעון קיץ וסוגשל רשמית קיץ, תוכניות מיוחדות לחום הבא עלינו לטובה (או שלא)?

שישאר שעון קיץ לנצח.

tamaguchi girl

New member
בדיילי :)

סיכום שבועי:
1. איך עבר השבוע?
חלק היה מתיש ומייאש וחלק היה ממש כיפי..תלוי אם זה חצי השבוע של השיעורים או חצי השבוע של החג

2. היה לכם חופש בכלל? אם כן איך ניצלתם אותו? עדיין בחופש מהלימודים, מנצלת לשיעורים (
) וקצת לצאת ולהנות

3. היה לכם מה לאכול השבוע? :p האמת שכן, אמנם לא שמרתי כשלפ אבל גם אם הייתי שומרת לא חסר מה לאכול בפסח, יש אפילו מאכלים שאני מחכה להם כל השנה!

4. לאן יצאתם הסופ"ש? כל מיני

תכנון שבועי:
1. מתכננים משהו לחג שני?
חגגתי עם המשפחה יומולדת לאמא במסעדת דגים בנמל

2. ולמימונה? חוגגים/לא? הייתם פעם? הייתי במימונה ה2 בחיי. היה מתוק

3. עכשיו אחרי שאנחנו בשעון קיץ וסוגשל רשמית קיץ, תוכניות מיוחדות לחום הבא עלינו לטובה (או שלא)? לא למות מחום?

למעלה