מועדון הקריאה: התלקחות, פרק 1

N o R i K o

New member
מועדון הקריאה: התלקחות, פרק 1

כן חברים, תאמינו או לא, אבל הגענו כבר לספר השני בסדרה!!!!1 מי היה מאמין שעברו למעלה מ-27 שבועות מצאת הסרט, ושעוד טיפונת יותר משנה אנחנו נצפה בסרט הבא?

אז למי שויתר על משחקי הרעב מסיבות כאלו ואחרות, הגיע הזמן להצטרף אלינו עכשיו! כללללל מה שצריך לעשות כדי להצטרף למועדון הוא... לקרוא פרק בשבוע! זה הכל! אפשר להגיב, אפשר להביע דעה, ואפשר גם סתם לקרוא ולהיזכר יחד איתנו

אם למישהו יש בעיה בקריאה כי אין לו את הספר בהישג יד, הוא מוזמן לשלוח לי מסר ואני כבר אעזור לו

אז יאללה חברים, תחזירו את 'משחקי הרעב' הירקרק\צהבהב למדף, קחו את התלקחות האדמדם במקומו ו... יאללה לקרוא!

הערה:

מן הסתם שלאורך כל הפינה נדבר על הספר, על כן אין צורך לסמן בהודעות אלו ספויילרים להתקלחות.

שימו
! יש להמשיך לסמן ספויילרים לעורבני חקיין (
MJ) וכמובן ספויילרים להתלקחות בשאר ההודעות בפורום.

מה בפרק? חצי שנה עברה מאז הניצחון של קטניס ופיטה במשחקים, וקטניס עדיין מנסה להתרגל לשגרה החדשה שלה כמנצחת. עכשיו היא אמורה להתחיל את ההכנות לסבב הניצחון שלה ושל פיטה, אבל אורח מפתיע מציץ בביתה שניה לפני...

אוי. אני חשה בגיילניס המתקרב.

E l S i

New member
לא.

אבל אני יודעת מה עומד לקרות אני לא צריכה ל....
חה. לחמות שלה קוראים "דיקסי".

היא שוב ביער. ה*** הזה תמיד קורה ביער.

אוף באמת שחסר לי הרגע שקטניס חוזרת הביתה. לא רגע לפני, לא חצי שנה אחרי, רק הרגע המסוים שהיא פוגשת את פרים.

"ידידי סינה", "החבר הכי טוב שלי, גייל" העניין הוא שגם בעברית וגם באנגלית המילים שמתארות קשרי חברות הן פשוט גרועות. (בעברית יש חלופות לא שימושיות כ"רע" או "עמית" שמשמש בעיקר כ"קולגה", באנגלית יש רק "פרינד", "בסט פרינד" ו"בויפרינד" ושום דבר לא מבטיח ש"בויפרינד" הוא "חבר בקטע כזה" ולא פשוט "חבר ממין זכר")

גייל עובד במכרות הפחם כי גייל הוא (כמו) אבא של קטניס.

הטיול השנתי אמור להיות מקור חרדה עבורך, קטניס. זה אומר שאת כמונו.

"לא כמו פעם, כשיכולנו לספר זה לזו הכל" המשחקים קילקלו אפילו את זה

"חשבתי שאחרי שאחזור מהסבב אולי אקח איתי את רורי לפעמים. אחרי הלימודים. אלמד אותו לירות." החיים זה מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות.

"החזה שלי מתכווץ כשאני חושבת על כך שבסבב הניצחון פיטה ואני נצטרך להציג את עצמנו שוב כנאהבים."

"אני צדה. הוא אופה. היממיטץ' שותה."

"טיול? " היא יודעת שהיתתי ביער חצי לילה... ואז אני רואה את האיש שעומד מאחוריה... משהו לא בסדר .." זה דומה יותר להחלקה על הקרח" אוי קטניס, יור סו סמות'! (לשון חלקות!)

ידית פליז. פליז מרגיע רגשות וגונב אותם.

למה ורדים ודם הם ריחות סותרים? זה פשוט מריח אדום.

למעלה