אלה א9

New member
לוק מעניין...

קצת משונה בהתחלה...
אבל אחרי כמה דקות הצלחתי להתרגל
תכלס- זה לא ממש שונה מהמכנסיים הרגילים

על הקישור

אבל כמובן שאני מעדיפה את רייכל בלוק הרגיל

והיפה שלו שכולנו כבר רגילים אליו !!
נ"ב העגיל ממש מחמיא לו :)

באומנית ואלה היקרות...

אני תוהה האם עניין החצאית באמת מוצא חן בעיניכן או שאתן פשוט לא מסוגלות לומר משהו שלא יחמיא לעידן... חצאית?!

אני חולה על עידן אבל... חצאית?!

אני יכולה להבין את זה שאני לא מבינה באופנה של העיר הגדולה אבל... חצאית?!

כיסוי ראש כבר יש, חצאית גם יש... מה השלב הבא?

אם טוב לו וזה מוצא חן בעיניו, אני איתו... רק נראה אותו לובש את זה באוגוסט בלחות של תל אביב.
מניסיון, לא מומלץ!

עידן הרסת

האמת ממש מוזר לא ציפיתי ממנו.
גם הנזם על הנחיר.
ועכשיו החצאית,המוזיקה שלו מספיק טובה כדי שהוא ינסה להמציא את עצמו בצורה אופנתית.
דווקא החזקתי ממנו כבחור לעניין ואיש של כבוד,האמת שהעובדה שהוא לבש חצאית קצת הורידה לי ממנו,למרות שזה יפה עליו,אבל מה הקשר?
הוא הרי בחור..איך זה מסתדר?

העולם התהפך חחחח

אבל אם נחשוב על זה לעומק.

לפי מה שידוע לי פעם לפני המון שנים טובות גברים לבשו שמלות,נראה לי זה היה אפילו בתקופת התנ"ך,וגם אצל המוסלמים לובשים שמלות
אז אם עידן לבש פעם אחת חצאית לא קרה כלום,אני מקווה רק שזה לא יהפוך אצלו להרגל,למרות שהבעתי את דעתי,זכותו של כל אדם לעשות מה בראש שלו ולהתלבש איך שבא לו כל עוד הוא מכבד את האחר.

ושאלה לי אליכם לכל הבנות שפה.
הייתם יוצאות עם בן זוג שלובש חצאית?

עד כדי כך??

אני לא חושבת שהוא ניסה להמציא את עצמו.
יכול להיות שזה באמת מוצא חן בעיניו
או שהחליט לנסות איזשהו עיצוב מיוחד של מעצב מסוים.

חזות חיצונית אף פעם לא תעלה או תוריד בעיניי את ערכו של האדם וכן, אם האדם איתו אני יוצאת חש בנוח עם איך שהוא נראה, מי אני שאשנה אותו

בדיוק באתי להביע את דעתי השניה

כשחשבתי על העניין הזה יותר לעומק ואת הגבת פה.

מצד שני אני לא מהאנשים האלה שמסתכלים על החיצוניות אבל בהחלט חושבת שמה שהאדם מחליט ללבוש או איך שהאדם מחליט להתנהג מעיד עליו מי הוא כאדם.

בעיני אופנה וטראנדים אלה דברים מתחפים ועידן הוא בחור צעיר עם ראש צעיר וכנראה שהוא פתוח לעולם ולא מקובע ומרובע כמוני.
אני יכולה רק לומר שהוא בהחלט מפתיע אותי כל פען מחדש מכל הבחינות וטעיתי כשאמרתי שירד לי ממנו כאדם,אני עדיין מכבדת אותו כאדם וכאומן ועוד יותר מכבדת אותו שיש לו אומץ ודעה אישית משלו,אני רואה את האומץ שלו על סמך החצאית הזו שהוא החליט ללבוש ולנסות עליו אולי אפילו בהצעת מעצבו האישי.
הכל טוב ויפה והכל בסדר,אולי אני פשוט צריכה ללמוד כמה דברים מעידן ואסור לשפוט אנשים בגלל המעטה החיצוני שלהם.

שיהיה לכולם לילה טוב.

אלה א9

New member
מסכימה :)

גם אני לא התלהבתי מהנזם באף (כבר יצא לי לראות אותו קודם...)ומהחצאית אבל אני לא יכולה להגיד שזה הוריד את הערך שלו בעיניי...
בקשר לחצאית- לפי העיצוב- זה באמת נראה כמו עיצוב של ששון קדם (מי שמעצב לכל הפרויקט את הבגדים להופעות.

mbauman

New member
האמת שכן :)

אולי אני באמת קצת (הרבה) משוחדת וכן אולי זה לא רגיל אבל זה לא מכוער
עליו ואפילו די יפה.. ועוד יותר אני אוהבת את האומץ של עידן ללכת עם דברים
לא שגרתיים מה שעוד יותר גורם לי לאהוב את זה.

אלה א9

New member
את די צודקת...

במבט ראשון לא ראיתי בזה משהו כל כך שונה מהמכנסיים הרגילים (אולי זה בגלל שאני חולה...
)
אבל האמת היא שככל שהסתכלתי על זה שוב- לא הבנתי ממש מאיפה הגיע הדבר הזה...
לא ממש מתאים לו להתלבש ככה, ובטח לא לצאת ככה לאירוע מתוקשר- הרי זה משהו שמושך תשומת
באופן ברור- יכול להיות שעומד מאחורי זה משהו...
או שלעידן פשוט יש הצהרה אופנתית חדשה ומוזרה...

בקיצור, במבט שני ושלישי ורביעי (פשוט לא יכולתי להפסיק להסתכל- אולי הייתי מגלה משהו...
) לא אהבתי בכלל- אבל כנראה שכבר קשה לי להגיד משהו רע על עידן
- אינסטינקט

זה בסדר לאהוב וזה בסדר לא לאהוב

אני רק חושבת שצריך לחשוב בצורה אובייקטיבית ולומר את מה שבאמת חושבים
.
הרי הצלחתו של עידן בקריירה ממש לא תלויה בחצאית ובאהבתנו
או אי אהבתנו לאופנה שלו.

אם זה יפה בעיניו, זה מצוין ואם בעינינו זה יפה או לא יפה, זה גם מצוין!
רק לחשוב באופן אובייקטיבי ועצמאי...

אלה א9

New member
את צודקת

האהבה שלי למוסיקה וליצירה של עידן בהחלט לא תלויה בחצאית, בנזם באף או בכל פריט אופנתי אחר... אבל אני גם חושבת שזה בסדר לחוות את דעתי הכנה- גם אם זה ממבט שני. בהסתכלות שנייה- לא ממש אהבתי את זה- וכמו שאמרת- זה בסדר גמור...
הלבוש של עידן/ כל דבר אחר שלא קשור למוסיקה לא יכול לשנות את דעתי בנוגע למוסיקה הנפלאה של עידן ושל הפרויקט

מעניינת אותי התגובה של דורין אטיאס

מהתוכנית של גיא פינס.. שכל שבוע נותנת ציונים לסלבס בעניין הבגדים

למעלה