סיכום שבועי

dori78

New member
שבוע חורפי נוסף הסתיים. הבה נסכמ"ש!

דבר טוב שקרה השבוע
דבר פחות טוב שקרה השבוע
משהו טעים שחימם לכם את הבטן ואת הלב. ואם אפשר - עם מתכון...
שיר נחמד שמתחשק לכם לחלוק עם הפורום
/
סרט או סדרה שראיתם (אגב, שמעתם על האיחוד הצפוי של "חברים"?)
מדד הקור - כמה קר היה השבוע?

סופ"ש חמים ונעים לכולם!

Elle992

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

אני רוצה להזכיר לכם שהרבה זמן לא היה כאן שרשור הכרות
ואני מתכננת לעלות אותו מחר/יום ראשון גג. הגיע הזמן שנעשה הכרות
עם אנשים חדשים/ישנים - חדשים ובכלל.

אז תתכוננו לצאת מהארון ולא להשאיר אותי לבד נטולת תגובות

סופ"ש נפלא לכולם!

מילקי90

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה לכם השבוע : ששרדתי את השבוע , שבוע לא קל ועצם זה

שעדיין קמתי מידי יום לעבודה וציפיתי בעיניי זה דבר טוב . וגם שלמדתי סוף סוף להחזיר

לאנשים אולי לאחרים זה נראה דבר שלילי להתווכח ואני לא אדם שאוהב להתווכח אבל

למדתי להחזיר כן כן וזה דבר חיובי .

משהו מבאס שקרה לכם השבוע : ויכוח בעבודה , אתמול , אישה שרואה ה"אח הגדול" ואני

אמרתי שאני לא רואה וגם הזכירה שמות של אנשים משם שלא היה לי מושג מי הם .

וכנראה היא מרגישה רע עם זה שהיא רואה תוכניות שהן תת רמה , אז היא התווכחה איתי

מה זה אומר שאני לא רואה ה"אח הגדול ולא יודעת מי האנשים האלה ??

שיר קטע וידאו : מתנות קטנות של רמי קליינשטין

מאכל שנהנתם ממנו השבוע : היום ממש עכשיו פיתה עם חומוס ושקשוקה מהחומוסייה

החדשה בעיר .טעים מאד .החומוס שלהם מעולה פשוט מדהים , קניתי גם בקופסא הביתה .

הכל טעים אצלם .

סרט סידרה : התחלתי לראות את ה"רומן " התגעגעתי לפייסי מדוסון מ"דוסון קריק" ( ג'ושוע

ג'קסון ) אני רק בהתחלה עד עכשיו חביב.

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע : החתולים שלי .

בקשר ל להחזיר

שמחה שטוב לך עם זה רק שימי לב שלא תעברי לקיצוניות השניה.
(כי אז לא הרווחת כלום וריבים שגורמים לאנשים להתרחק ממך זה גם לא חיובי לא אומרת שזה מה שקרה, רק שתשימי לב).
על הסקאלה בין לשתוק לבין להחזיר יש כל מיני דרגות.
כשבצד אחד יש את השתיקה ובצד השני יש את הריב המתפוצץ
והכי נכון להגיע למקום כלשהו באמצע, בו עונים, אבל נשארים רגועים וגם מצליחים להקשיב.
ולא פחות חשוב, לדעת איך לענות. לענות בצורה שהצד השני יוכל להקשיב לך
ולא בצורה שתפגע. מבחינתי להתפוצץ או לשתוק זה אותו הדבר.
כששתקת התפוצצת פנימה אז האפקט דומה.

כתבתי לך על למצוא את האיזון בגלל הניסיון האישי שלי
עד לפני כ10 שנים לא ידעתי להגיד לא.
כשלמדתי להגיד לא, בהתחלה, הייתי קיצונית מדי
ועל כל דבר אמרתי קודם כל לא
אחר כך לפעמים התאים שאתחרט ואעבור ל"כן"
ולפעמים כבר היה מאוחר מדי :) והפסדתי דברים.
היום אני פחות או יותר מאוזנת.

-----------------------

בקשר לאח הגדול
לא יודעת בדיוק מה היה בויכוח ביניכן אבל כמו שזכותך לא לראות את התוכנית, זה בסדר שיש אנשים (למשל אני :) ) שצופים בסדרה הזאת. גם אם לדעתך היא תת רמה. אני יודעת בדיוק מה הרמה של התוכנית הזאת וזה בסדר לי ולא מוריד מרמתי. אני נהנית לראות את הדינמיקה בין האנשים שמרצונם בחרו להכנס יחד לבית סגור. זה מלמד הרבה על לחץ חברתי והשפעה ועוד.

לתחושתי זה ממש הפך להיות הכיף של המון אנשים והסטייל החדש לרדת על התוכנית הזאת ועל צופיה. אז אם נפנפת מולה את העניין של תוכנית פח או משהו בסגנון, אני יכולה להבין למה היא יצאה עלייך. חותמת לך שאינך הראשונה שאמרה לה את זה. אותי זה בשנה שעברה הרתיח, השנה אני פשוט מחייכת, ואומרת למי שרק מעלה את הנושא:
אני צופה גאה באח הגדול :)) ! לא רוצים, לא צריך.

סליחה על החפירה
ושבת שלום

מילקי90

New member
אני הייתי שותקת כמו דג מבינה ??

אני מבינה מה שאת אומרת ואני לא מתכוונת להתווכח עם אנשים זאת

לא הכוונה שלי אבל אני תמיד הייתי שותקת כמו דג , אנשים יכלו להגיד לי הכל

ומרוב ששתקתי הייתי יכולה גם לבכות ממש כך מישהו היה מרים עליי את הקול והייתי

עם דמעות כך שאין לי כוונה לריב עם אנשים ממש לא ! ולא על כל דבר אני אחזיר

האישה הנ"ל פשוט מעצבנת לא רק בנושא של ה"אח הגדול " והגיעו מים עד נפש מבינה ??

ואני לא ירדתי עליה וגם לא אמרתי לה שהתוכנית פח ממש לא וגם לא שהיא תת רמה ,

אתמול ישבנו בעבודה לצהריים במטבחון והיא אמרה למישהו שם של מישהו משם אז

רק אמרתי לו ( לאדם שהיא דיברה איתו) שאני לא יודעת על מי היא מדברת כי אני לא

צופה בתוכנית ושאני יודעת רק מי זה שי חי כי היה כתוב עליו בפייסבוק , ואז היא התיישבה

והתחילה להגיד לי "מה זה אומר שאת לא יודעת מי האנשים האלה ?? ושאת לא צופה באח

הגדול ??" מה את רוצה להגיד בזה "?? ואמרתי לה שכלום , ולא אמרתי מילה על התוכנית

ועל מה שאני חושבת עליה .ואז היא אמרה "את חושבת שהפייסבוק זה יותר טוב ??

לקרוא על צרות של אנשים ?? "

ועדיין לא אמרתי כלום על התוכנית רק שמה זה קשור לפייס ?? ועוד אנשים אמרו לה .

פעם בצהריים היא אמרה גם שהיא לא מאמינה בגנטיקה , היא אישה מטומטמת

בלי קשר ובכל מהלך השיחה לא אמרתי מילה על התוכנית .

פעם פשוט בצהריים היא גם אמרה לי את מדברת על דברים לא מעניינים .

אז אתמול זה היה השיא ואמרתי לה "מה את מבינה בפייסבוק ??" ורק אמרתי שלא אמרתי

כלום על התוכנית רק שאני לא צופה . זה הכל .

ואם את צופה שיהיה לך בכיף .

מבינה

דווקא בגלל זה כתבתי לך לשים לב
כי לפעמים מקיצוניות של לשתוק,
בגלל שלא מנוסים בלדבר, הדיבור יוצא חד מדי או לא מווסת.
לא אומרת שככה זה אצלך, רק שתשימי לב.
וגם אם זה קורה לך זה בסדר, השינוי הוא תהליך שצריך להשתפשף בו/ איתו.
מודעות זה הדבר הכי חשוב בשינוי. כי אם את מבינה מה היה, תהיי יותר מוכנה לפעם הבאה.

בקשר לאישה מהעבודה,
את אמורה לשמוח שענית לה, גם אם זה לא יצא בול כמו שתיכננת
כי עשית שינוי וזה נהדר!
ותמיד תזכרי שמי שמתקיף, (כמוה)
זה בדרך כלל כי הוא מרגיש מותקף
ובדרך כלל זה בא ממקום חלש ולא חזק.
לא נעים להיות במקום ששופכים עליך מילים לא נעימות
אבל אם מצליחים להבין תוך כדי הסיטואציה מאיפה זה בא, פחות נפגעים מזה.

ותודה, אכן צופה בכיף :).

dory141

New member
צפייה בתוכניות ריאליטי

לא שטלוויזיה זה הדבר הכי חשוב בעולם, אבל העובדה שהיא צעקה עליך והוכיחה אותך מראה באיזה תת רמה תרבותית ושכלית היא נמצאת. בטח בקושי סיימה בי"ס או שלוקחת ריטלין. לאנשים מהסוג הזה אני אומר באירוניה דקה (על "הבורות התרבותית" שלי): "אני מאחל לך בריאות ואריכות ימים". איך קוראים לחומוסיה שדיברת עליה? אני כבר משתוקק להגיע לשם...

dory141

New member
סיכום שלי

משהו טוב? סיימתי לסכם דו"ח מע"מ עבור מקום העבודה שלי (אין שם מחלקת הנח"ש, אז בעוונותיי אני גם נאלץ להיות החשב והנושא הזה מזיז לי כקליפת השום...).
משהו פחות טוב? קיבלתי תשובה שלילית מהמקום שניסיתי לעבור אליו, אבל אני מחפש כיוונים נוספים?
מאכל? מייד לאחר הדחייה (אתמול) הלכתי לעזריאלי וניגבתי חומוס (יותר נכון אכלתי במזלג, יש לי צליאק ברמת רגישות בינונית) במסעדה בשם דיאנה עם חבר שלא ראיתי הרבה זמן.
טלוויזיה- התחלתי לצפות בקוונטיקו, סדרה על ה -CIA שמשחקת בה הדוגמנית/זמרת/שחקנית ההודית פריאנקה צ'ופרה. היא חשודה בביצוע פיגוע תופת בניו יורק ומנסה להוכיח את חפותה בפני הרשויות ומדריכיה לשעבר בקורס. היא סבורה שאחד החניכים לשעבר ׁ(או אחת) קשורים לביצוע הפיגוע.

מילקי90

New member
היא לא מאוזנת , יום אחד יכולה להיות נחמדה יום למחרת להתהפך

לא יודעת לגבי ההשכלה שלה אבל היא אישה טיפשה ולא רק בגלל התוכנית

בנוגע לחומוסייה לצערי מטעמי פרטיות לא אוכל לפרט .

dude579

New member
ראיתי את שתי העונות של "הרומן", סדרה איכותית לדעתי.

airtruck

New member
שבוע נוסף נסגר

משהו טוב שקרה לכם השבוע?
משהו שעמלתי עליו רבות בחצי השנה האחרונה התממש וזהו עוד צעד קטן לאנושות :) ולעתידי.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?
בנתיים כלום

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=qZwU-7J_Hkc&index=18&list=PLeoGWGFUdtcAAsc3OTRYbUjXOiq3HZ5wj[/URL]

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?
סטייק עם ציפס- כי מותר לחטוא מדי פעם

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?
ראיתי את הסדרה doctor who מחדש או ליתר דיוק ראיתי מספר פרקים שוב ואחד במיוחד שוב ושוב

ציטוט שאהבתי ומתאים לשבוע שלי הוא
הוא ממעשיות האחים גרים

The King said, “The third question is, how many seconds of time are there in eternity.” Then said the shepherd boy, “In Lower Pomerania is the Diamond Mountain, which is two miles and a half high, two miles and a half wide, and two miles and a half in depth; every hundred years a little bird comes and sharpens its beak on it, and when the whole mountain is worn away by this, then the first second of eternity will be over.”

הציפור הזאתי מאוד עקשנית

מחכה לי תקופה מאוד מלחיצה לא מבחינת עשייה אלא מבחינת צפייה

אוקיי

משהו טוב קיבלתי בגדים יפים

משהו מבעס: שאני צריכה להאבק ביצמי כדי לעשות משהו

כללי: גיליתי כמו שחשבתי שהסנקציות מאיראן הוסרו והיא רוכשת נשק אני בטוחה סופית שמלחמת העולם השלישית תהיה השנה ושישראל תהיה היעד.
מקווה שכל המשפחה שלי תשאר בארץ ותהיה בסדר. זהו זמן האמת כמעט הגיע

ga26

Member
תראי גם אני אמרתי את זה (כפי שאת יודעת כבר ממש מזמן)

לגבי השנה. וזה מסתדר עם הכל.
אבל דעי לך שלא בהכרח שישראל תהיה היעד. יש תרחיש שאומר שהם ילחמו אחד בשני וזה לא לגמרי מופרח. זה נכון שכל הגורמים לא ממש מסמפטים אותנו אבל, כל הגורמים הגדולים שמעורבים סובלים מבעיות כלכליות חמורות (איראן, ערב הסעודית, רוסיה, ארה"ב, אירופה) כניסת איראן למשחק תוריד את מחירי הנפט ותטלטל את העולם הכלכלי. פגיע הבישראל לא תסייע לאף אחת מבחינה כלכלית וכולן כולל כולן דואגות עוד לפני השנאה לישראל - לכלכלה שלהן. עכשיו יש גם מערכת מאוד סבוכה של הסכמים (ממש דומה למלחמת העולם הראשונה). רוסיה - מדינות שיעיות (אסד/איראן/חיזבאללה) טורקיה - ברית נאט"ו (אירופה) ארה"ב - כולם בערך (וכמו הרבה פעמים לאחרונה תנטוש את בנות בריתה) ויש גם סכסוכים רבים מאוד רוסיה מול טורקיה אירופה וארה"ב. איראן מול ערב הסעודית והעניינים הכלכליים שיגרמו עכשיו ליותר מאבקים מתחת לפני השטח בין הגורמים השונים ייצרו עוד יותר מתח. מספיק גפרור קטן כדי לייצר ניצוץ ולאו דווקא שישראל תהיה מעורבת.
הרבי מלובביץ' אמר שעם ישראל שילם כבר את "חובו" בשואה ולא צפוי להיפגע במלחמה השלישית. מצד שני יש נבואות שאכן אומרות שישראל תיפגע. נקווה לטוב.

....

http://news.walla.co.il/item/2921524

" לדבריה, ב-2016 מוסלמים קיצוניים ישתמשו בלוחמה כימית נגד אירופה, יפלשו אליה ועד סוף השנה, היבשת תחדל מלהתקיים."
אני די מאמינה לתחזיות שלה וגם חושבת שארה"ב תאבד את כל כוחה באופן סופי ושהיו השלכות למעשים שלהם ושהאל ינקום בהם על כך שניסו לפגוע ולהשמיד את מדינת ישראל ( הרי אובמה רוצה גם שישראל תחדל להתקיים אחרת למה לו להסיר סנקציות מאיראן? אובמה הוא לא חדל אישים ולא טיפש יש לו אג'נדה ברורה מאוד )
וגם הממשל בארה"ב אני יכולה להגיד לך מהתרשמות שלי שגם מעוניין במלחמת עולם שלישית כי זה יחליש את האנושות והם נגד האנושות לגמרי

וגם כל פעם שבארה"ב ניסו לעשות מהלכים לחילוק הארץ קרה

להם אסון ( צונאמי רעידות אדמה וכדומה), תוך 24 שעות מרגע הפעולה שלהם.זה מתועד ראיתי ספר על זה.
אז עכשיו כשהם יפנו לגמרי נגד ישראל כמו בנבואות אני צופה שאסון בקנה מידה עצום ינחת על ארה"ב בעיקרון הייתי ממליצה לכל מי שגר בארה"ב או באירופה והוא יהודי לבוא לארץ כי אני חושבת שכמו בעשר המכות הם הולכים לשלם מחיר גבוה מאוד.
הזהרתי אנשים לברוח מארה"ב פעם בגלל זה

ga26

Member
זה לגמרי נכון לא רק לגבי ארה"ב.

כל מדינה שגירשה יהודים ממנה נפלה ומדינה שסייעה הצליחה וזה נכון לאורך ההיסטוריה באופן כמעט מוחלט.

ga26

Member
אין לי ספק שכולם כולל כולם רוצים בהשמדת ישראל.

אני לא בטוח שבפועל זה מה שיקרה.
פעם בהרצאה שמעתי משל:
"שמו תרנגולים רעבים בכלוב ועוד אפרוח קטן ושמו מעט מאוד אוכל. אף אחד לא האמין שמי שישרוד הוא האפרוח כולם הימרו על אחד התרנגולים החזקים. ברגע שהחל קרב התרנגולים כל הגדולים היכו אלו באלו כי האפרוח לא איים עליהם מספיק ולבסוף כולם מתו או נפצעו קשה ומי שזכה לאכול זה רק האפרוח."
התרנגולים אלו המעצמות והאפרוח זה ישראל

בואדי שהם לא יצליחו להשמיד את ישראל

ובואדי שהם יאכלו אותה בתוצאה הסופית גם זה בנבואות.
אבל בדרך לפי מה שהבנתי מהבנבואה יש מצב שהצבא נגד ישראל יתכן שיכנס לירושלים וגם ישראל תהיה מותקפת ותשרור פאניקה ופחד כי הרבה ארצות יתאחדו נגדה. זה שהעונש האלוהי יבוא על מי שילחם בישראל זה כבר התוצאה השנייה אחרי התוצאה הראשונה אבל לא בטוח שזה יקרה מיד כי זה תלוי בעם היהודי שיכול להחיש את הגאולה בסוף תהיה גאולה אבל אין לדעת מתי וכמה זמן תמשך הלחימה ויש סכנה שיהודים יברחו מהארץ למקומות לא טובים שהרי אירופה וארה"ב יהיו ככול הנראה בסכנת אסון אחרי זה אם הבנתי נכון

אין מה לדאוג.

היא אומרת גם שרק ב-2043 תקום חליפות איסלאמית באירופה, אז עד 2043 כנראה שיהיה בסדר.

למעלה