
מכל המתכונים חזרתי לספר עוגות לכל עת-של נירה שוויאר -להלן המתכון:
בצק מעולה, נוח לעבודה וטעיםםםםםםם להפליא
בצק פריך משובח/נירה שויאר
1/2 2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1/4 כוס ברנדי, חלב, או מיץ תפוזים
1 כף תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגוררת
קורט מלח
לערבב את כל החומרים לבצק
להוסיף 200 גר` מרגרינה רכה. אם הבצק נדבק, מוסיפים קמח בהדרגה.
ושאלתי: עם איזה וו לישה נכון ללוש? אחד רושם-בוו לישה , והשני בגיטרה .
האם מכניסים את כל החומרים מההתחלה יחד,בקערת המיקסר ?
האם לאחר קירור הבצק-יש צורך לקמח?תודה רבה