שבת שלום ובוקר טוב

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ובוקר טוב

סוף סוף הגיע שבת. כול חג השבועות אמרתי כול הזמן "שבת שלום" וכולם שמחו לתקן אותי, אז עכשיו אני אומרת "שבת שלום" ואני צודקת.

סיפרתי לכם על הלחץ ביום חמישי ואני רוצה לומר לכם מה הבעיה. כי אולי יש דומים לי . לפני חודש נשלחתי לבדיקה אורודינמית וגילו אצלי שלפוחית שתן גדולה בצורה הזויה. יום לפני הבדיקה לא היה לי מושג שזה מה שאני נושאת בקרבי אבל הבדיקה הוכיחה ששתיתי יותר מדי והתאפקתי יותר מדי. הסכנה היא שבמצב כזה השלפוחית תפסיק לעבוד וצריך לעבור לקטטר.
עכשיו אני מוגבלת בשתיה כדי לא להחמיר את המצב, ובשבילי זה ממש עינויים.
מתה לשתות, כולם שותים (מים, קולה) ולי רק מוגבל.
אבל אני בסדר, מצב הרוח טוב ואני בטוחה שאני לקטטר לא אגיע. מה שרציתי להדגיש שאדם לא יודע שיש לו בפנים משהו, כי לו ידעתי הייתי נוהגת אחרת.

ציפי, אפשר להגיד לך "ינעל בעלך?"

חיוכון:
אסיר חדש מגיע לתא והוותיק מסביר לו
את המערכת השבועית:
"ביום ראשון הולכים לכנסייה. אתה
רגיל ללכת לכנסייה?"
"לא כל כך", אומר החדש.
"ביום שני משחקים קלפים. אתה משחק?"
"לא ממש".
"ביום שלישי משחקים כדורגל. אתה
אוהב כדורגל?"
"לא בדיוק".
"ברביעי יש סנוקר. מה עם סנוקר?"
"גם לא".
"אני רואה שקשה לספק אותך. מין
אתה אוהב?"
"זה כן", אומר החדש.
"גברים או נשים?"
"נשים".
"וגברים בכלל לא?"
"ממש לא!"
"שמע, זה בעיה. אתה תצטרך להתגמש,
אחרת גם את ימי חמישי לא תאהב".

יעלי

הדסהש1

New member
סליחה שלא הגבתי למה שכתבתם..יעלי אני אמרתי שאת וציפי

כמו גל גדות-סופר וומן..ההספק שלכם מדהים..בקשר לעןגת הגבינה ציפי אנו בכוונה לא סיימנו כי הסוכר יעלה בהתאם.הגשנו לבנות והן לא התלהבו ממנה.-לי היא היתה טעימה-התחתית מפירורים והציפוי גם...

ציפי לגבי שאלתך אם יש מקופלת מריר

אני ממש לא יודעת, צריך לשאול בסופר, פטנט לגרוד קל של חפיסת שוקולד, במקום לגרד עם פומפיה ניתן לגרד עם קולפן, זה יותר קל ויותר מהיר, תנסי ציפי.

חיפשתי עבורך ציפי בגוגל מקופלת בטעם מריר.

מקופלת שוקולד מריר פרווה עלית (400 גרם) בויקטורי במייסופרמרקט – MySupermarket מצאו את כל המבצעים וחסכו כסף! ... עוגות אישיות בטעם קקאו במילוי קרם ובציפוי בטעם שוקולד צ'וקטה (10 יח' - 420 גרם). ₪15.90 ₪14.900.
קנו מיני מקופלת שוקולד

מינהר

New member
ציפי, תודה על הברור בעניין הרפידות.

ותהנו מן הנעליים החדשות.

צהריים טובים

יעל'י, אני אפילו לא יודעת איך להגדיר מה את, סופרוומן כלום לעומתך,
תגידי, בדקו לך סוכר? לאנשים עם סכרת יש צמאון כמו שאת מתארת,
ניצת, תודה על המחקר שעשית עבורי, אני הבוקר ריסקתי עם פומפיה
והיה לי קשה, זה נשבר ולא התרסק טוב, אז בסוף חתכתי עם סכין, בפעם
הבאה אנסה לרסק במעבד מזון, שיש בו דיסק פומפיה, לגבי מקופלת,
זה מסוכן בשבילי, כי זה לא יגיע אל העוגה, זה ילך ישר לפה שלי, אבל זה
כבר יקרה רק בשנה הבאה בשבועות, העוגה הזאת יותר מידי מתוקה
ולמרות שהיא מאד קלה להכנה, אני אמשיך לאפות את העוגה המסורתית,
שאני אופה בטוסטר אובן לפי המתכון של אודטה, שאת זה גם כן קל
להכין וכולם במשפחה מאד אוהבים.
הדסה, שתהיה לך שבת טובה עם מי שיבוא,
אצלי היו עכשיו אורחים לרגע שהם שחר עם בתו הקטנה סול, טעמו
מהעוגה ונהנו (סול זאת ילדה מאד מפונקת בהרבה מובנים ובמיוחד
באוכל), לא מובן מאליו שהם היו פה יותר מ10 דקות, הוא ניסה לעזור
לי למצוא מקרר באינטרנט, זה בעייתי אצלי, כי יש לי במטבח (גומחה)
נישה וזה מאד מגביל בהתאמה, אז הוא הצליח למצוא משהו ולא הצליח
למצוא איפה קונים את זה, השבוע אמצא לי יום ואסע לאיזור שמול
קניון איילון ואבדוק את זה, ואם לא, אבדוק עם נגר אם אפשר לחתוך
את הארון שמעל המקרר, שממילא הוא לא שימושי בשבילי, בקיצור,
לא חסר לי ממה שיכאב לי הראש,
מינה, אני תמיד שמחה לנסות לעזור.
המשך שבת טובה.

ההפגנות על מנדלבליט עברו מול הבית שלנו.

עומדים וצועקים ''הון שלטון עולם תחתון''

''ביבי נתניה לכלא מעשיהו''

''מנדל ליטר המושחת לך מיד לבית משפט''

כל הרכבים עוצרים, משטרה מגיעה וכל מוצאישבת שמח אצלנו.

שבת שלום לכולם.
לפעמים צריך להגיד תודה

עד שאני מגיעה למעלה . הנשמה יוצאת לי . הקיצקץ אני כבר יותר מ5 ימים בבית ועדין לא יצרו קשר מה "פיזיוטרפיה עד הבית" . אולי בגלל החג , ואולי כי הפקידה בקופ"ח שרשמה את מס הטלפון שלי בהפניה אליהם , תיקנתי אותה שהמספר הוחלף. במקום לרשום את החדש , שנתתי לה , מחקה את המספר של הבית ורשמה במקומו שוב את מספר הניד הישן. כך שרשמה פעמים אותו מספר שלא קיים . רק היום כשניסיתי לברר למה לא התקשרו ,הסתברה לי הבעיה .מחר בבוקר נטפל בזה באופן דחוף . עם זאת חיבת לציין שהפקידות אצלנו בקופ"ח מעולות, ואני לא צוחקת .אז תודה ללימור וסיגל הפקידות המקסימות בקופ"ח ה" של הכללית .
אתמול הצלחתי לעשות סיבוב בשכונה [עם ההליכון ] , צעדתי כ400 מטר, וזה בהחלט אפשרי , אבל אני מרגישה שהרגל מתנוונת . חוץ מצעדי ההליכה אינני מצליחה כלום , מרחב התנועה מאוד מצומצם ואני חושבת שאם לא אתחיל פיזיוטרפיה במהרה . יהיה לי קשה מאוד לחזור לשיגרה . בימים שלא הייתי בבית עץ האפרשזיף התחיל להניב . הספקנו להנות מכ20 יחידות בערב החג , ומאז רוב הפרות שקוטפת נגועים בתולעים . אבל עץ השזיף נותן המון פרי נקי , מתוק וטעים . השזיפים אמנם יותר קטנים מאשר אלו שבסופר , וזאת היות והעץ רק בן שנתיים/שלוש . יתר העצים בני 4/5 שנים. יש כבר כמה תפוזים על העץ, אך הם עוד מאוד קטנים, כמו כדורי פינג פונג ירוקים.
יעל"י , לא כל כך הבנתי את הבעיה . האם השלפוחית גדולה פיזית, גם כשהיא ריקה . או שאת מצליחה למלא אותה יותר מאנשים אחרים ולא מרגישה צורך להתרוקן ? אשמח אם תעני לי , סתם לידע כללי על בעיות שיכולות לצוץ בחיינו, אבל כמובן שזה יותר מבסדר גמור עם את רוצה לשמור על פרטיותך ולא לשתף .בכל מקרה מאחלת לך הרבה בריאות ורק טוב , תמר [שם פיקטיבי ].

למעלה