שרשור הכרויות!!!

denush

New member
שרשור הכרויות!!!

יש בנות חדשות בפורום, ואולי הגיע הזמן שכולנו נכיר יותר מי הבנות האחרות בפורום

אז אתן מוזמנות לענות על כמה שאלות ולהוסיף כל מה שבא לכן לספר על עצמכן

שם / כינוי?
גיל?
אזור?
מתי החלה ההתמכרות?
כמה באוסף?

denush

New member
*כמובן שהכוונה לשרשור הכרות :) חח

עדיין לא התחילה תוכנית שידוכים בפורום למיטב ידיעתי :)

ראשונההה

נמשיך לקרוא לי מיסיס בלק

בת 25, בקרוב מאזור המרכז.
ההתמכרות תמיד הייתה שם, גם בתיכון היינו הולכות לשוק וקונות לקים מטורפים, וכבר אז הייתי "מורדת" - כבר אז שמתי לקים בכל צבעי הקשת (כל אצבע גוון אחר
)
אבל איפשהו בתקופת המבחנים של החורף הקודם (שנה אחורה בערך) חיפשתי שותפות לטירוף ונכנסתי לפורום.. ואם להיות כנה, זה גרם לדרדור רציני, אני חושבת ששילשתי את האוסף שלי בערך, אולי אפילו יותר.
כרגע - אני חושבת שאני עומדת על סביבות ה 200.
וגם יש קצת בדרך.. חח

dmarcus

New member
הכרות

שמי דיאנה - כינוי dmarcus
בת 47
אזור: דרום, ב"ש
ההתמכרות החלה אי שם בגיל 16 אבל התלקחה מחדש לפני כ-חצי שנה
באוסף נכון לאתמול 168 לקים...

Plushable

New member

שם / כינוי? נטלי
גיל? 26
אזור? מרכז
מתי החלה ההתמכרות? אהבתי את אוסף הלקים המצומצם שלי גם בתיכון, אבל לפני קצת יותר מחצי שנה התחיל השגעון האמיתי. באחד משיטוטיי באיביי התחלתי במרדף אחד הלק המושלם בצבע מנטה (שהוא כמובן Essie Mint Candy Apple), מה שסחף אחריו אהבה גדולה לכל הלקים בכל הצבעים והצורות ;)
כמה באוסף? קצת יותר מ-200 ויש עוד הרבה בדרך :p

trilliane

Well-known member
מנהל
היי

הפרטים האישיים שלי כתובים בכרטיס תמיד, לכל מי שרוצה להציץ (אפשר פשוט ללחוץ על הכינוי).

על הרומן שלי עם הלקים כתבתי בעבר בהרחבה, להלן התקציר:
החיבה ללקים צבעוניים ומשוגעים הייתה אצלי תמיד, אבל לקח זמן עד שהעולם התאים את עצמו לשגעונות שלי...
או בקיצור, ילדות עשוקה. הצבעים המיוחדים היחידים שמצאתי היה כתום גזר (רק כי הוא קרוב לאדום) ושחור (בפורים). דווקא לא צבעים אהובים עליי, אבל זה מה שהיה... רק כשהייתי בצבא (דווקא בצבא!
) החלו להימכר בישראל לקים צבעוניים (בצבעים שחורגים מסקאלת בורדו-אדום-ורוד-לבן) ואז התחלתי לטפח אוסף קטן של כמה עשרות בודדות (נשארו לי מאז איזה 30, אני חושבת).

אחרי כמה שנים של לקים בשלל גוונים נטשתי כי נמאס לי להתעסק בציפורניים, נמאס לי מלקים שלא מתייבשים, נהרסים, מתקלפים... ואז לפני כמעט שנה, בשיטוט אקראי בסופר פארם ראיתי את הלק של רבלון עם הנצנצים הסגולים (Facets of Fuchsia, נמכר כיום בשם אחר) ולא יכולתי שלא לקנותו אותו. נכנסתי לפורום כדי לקבל טיפים מה עושים שלא ייהרס, גיליתי את מייבש הלק, את חדוות הסופרפארם, את ההזמנות מחו"ל... וההתמכרות חזרה
(למגינת לבו של בנזוגי שלא מבין מאיפה זה נחת עליי ואיך הייתה לו בת זוג בכלל לא בקטע של לקים ופתאום היא בטירוף...
).

אני חושבת שבשנה האחרונה קניתי כמאה לקים... (לא כולל מוצרים משלימים) אז יש לי בסביבות 130, אני מעריכה. באחד מהסקרים הקודמים ישבתי והכנתי רשימה בקובץ אבל לא עדכנתי אותה כבר חודשיים לפחות ואין לי כוח...
(עצלנות היא שמי האמצעי).

Slow Cheetah

New member
אני

אני קצת עומדת למחזר את הודעת ה"חדשה" שלי, אבל תסתדרו

שם: לילך.
אזור: ירושלים.
מתי החלה ההתמכרות: גיל 12 בערך, התחיל להתחזק לקראת אמצע-סוף החטיבה... בתיכון כבר הייתי חסרת תקנה, עם אוסף של כמעט מאה לקים וכל מי שמכיר אותי יודע שאני חולת לקים.
כיום אני מנסה לשרוד בצבא עם מה שיש (AKA לקים עם אפקטים מיוחדים שיהיו בערך שקופים אז לא ישימו לב אליהם) וטסה לשים לקים אמיתיים בסופ"ש.
כמה באוסף: האמת, אין לי מושג.
שהייתי בתיכון היו לי בערך 100, ואז הפסקתי לספור.
יצא לי לאחרונה לתת לאחותי הקטנה 40 לקים בערך ולזרוק יותר מעשר לדעתי, ועדיין יש לי המון, אז אני דיי בטוחה שמעל ל200, תכלס אי אפשר ממש לדעת (לא אוהבת לספור
).
אני יכולה לומר לכם שכרגע יש לי על השולחן 42 לקים, ויש לי עוד מגירה מפוצצת ועוד שקית דיי מלאה XD
קיצר, הרבה.

denush

New member
עונהה

שם / כינוי? ירדן
גיל? 24
אזור? מרכז
מתי החלה ההתמכרות? הייתי שמה לקים מדיי פעם בעבר, אבל למען האמת מעולם לא הייתי יותר מדי בקטע, מלבד כמה פעמים בודדות שעשיתי עיצובים מושקעים לפורים :) בשנה -שנה וחצי האחרונות התחלתי לשוטט פה בפורום ובבלוגים אחרים ברשת ומשם זה הלך והדרדר :), וכמו שציינו מקודם, הרבה גם בזכות הפורום

כמה באוסף? כיום קצת יותר מ-100... והרוב מהחצי שנה האחרונה... יש לי עוד כמה דברים בווישליסט ועוד הרבה בדרכם אלי :) אבל אני צריכה בקרוב לעשות עוצר קניות לאיזה תקופה :)

MyRun

New member
עונה עד שיתייבש הלק ואוכל לצאת מהבית

שם / כינוי? נשאר עם הכינוי שלי בנתיים

גיל? 20 אוטוטו
אזור? מרכז
מתי החלה ההתמכרות? בגדול, מאז שנגמלתי מכסיסה בימי החטיבה אהבתי לגדל ציפורניים, לסדר אותן יפה ולשים לק אדום/ורוד (ושחור בתקופות מסוימות), כמעט תמיד הייתי עם לק על הציפורניים. בתיכון איפושהו התחלתי לקנות קצת כחולים נועזים וכמה ניאונים. ולפני חודשיים בשיטוט מקרי בפייסבוק נתקלתי בתמונות מהפייסבוק של נייל סטודיו, ונשאבתי לזה ממש... מפה לשם הגעתי לפורום והגדלתי את האוסף שלי פי 3 בערך, עכשיו אני קצת נרגעת מהחודשיים האלה ואז נמשיך.

כמה באוסף? בפעם האחרונה שספרתי היו בסביבות ה40-50, לא כולל מחזקים וטופים וכד', מרגישה ממש תינוקת ליד כולן פה... לאט לאט

חח

את מזכירה לי אותי כשהתחלתי את ההתמכרות. אני זוכרת ששאלתי את עצמי - WTF, למה יש להן 200 לקים, זה בערך לק לכל יום למשך חצי שנה...
וגם אני נפלתי
חחח
בקיצור, חכי חכי.

RC153

New member
היי

מקווה שיהיה לי הרבה זמן לבלות כאן

לקים זה באמת דבר מרכזי אצלי

שם / כינוי? רביד
גיל? 18

אזור?

מתי החלה ההתמכרות? אמממ מכיתה ח' בערך
אני שמה ה-כ-ו-ל בציפורניים
את כלללל הגוונים, ואת כל השילובים שקיימים (חוץ מלקים אדומים וורודים... זה רגיל מידי) אני מציירת כל מיני דברים (חיפושיות, קוביות, דגלים של מדינות, הכל
) שמה תמונות של מפורסמים אהובים עליי (עם דבק 3 שניות שהרס לי את כללל הידיים
) ופעם אחת אפילו שמתי מלח, כדי שיעשה אפקט זוהר ויפה (הורדתי אותו אחרי כמה ימים שבטעות שמתי את היד בפה.....והיה לי מלוחחחחחחח
) אין תקופה, אפילו לא יום אחד, שאין לי לק על הציפורניים, אפילו כשבבית הספר אסרו עלינו, אין מצב שאני יוצאת בלי לק מהבית
לכל אירוע מיוחד יש לק מתאים (יום העצמאות, מסיבת סיום, אולימפיאדה אפילו
). השבוע למשל שמתי מלאאא נצנצים על אחת הציפורניים, יצא ממש יפה
יש גם הרבה מרדיכים יפים ביוטיוב, אני מאוד אוהבת את cutepolish. לא מזמן גם קניתי מברשות ממש דקות, מיוחדות לציור שעושות את העבודה קלה יותר

כמה באוסף? משהו בסביבות 100, מזמן לא ספרתי
(והוא הולך וגדל מיום ליום
)

נעים מאוד

yaelsn

New member
חחחח אני מרגישה ממש מכורה מתחילה לידכן

שם / כינוי? יעל
גיל? 22
אזור? מרכז
מתי החלה ההתמכרות? המון שנים כבר... אבל אחרי הצבא זה התחיל להיות יותר רציני:)
כמה באוסף? יש לי בערך 60

היי =)

שם: נתי
אזור: ליד באר שבע
ההתמכרות בקטע רציני... לא זוכרת... אוליי גיל 18?
באוסף יש לי בין 40 ל-50 ואני משתדלת לא לעבור את ה 50. כאילו אם אני קונה חדשים אני מעבירה הלאה ישנים/כאלה שאני פחות אוהבת. חמישים זה בהחלט מספיק בשבילי.

poynter

New member

פוינטר, 22
מבאר שבע התפוח הגדול של הנגב. התמכרות בערך מגיל 18, בגיוס לצבא. וכרגע באוסף נכון לספירה אחרונה - 250 בקבוקים..

למעלה