שרשור פרידה מלירן ורונית

שרשור פרידה מלירן ורונית

הזוג הכי אנרגטי במירוץ הדוח בפרק הוקדם...

בואו ונפרד מהם לשלום,

כתבו כל מה שבא לכם על הזוג הזה,

מהם הנקודות החזקות
והחלשות

מה אהבתם בהם במיוחד
ומה פחות...

עצוב

בין הזוגות האהובים עליי.
מקווה שיסתדרו בהמשך החיים, יש להם חברות נדירה.

rax4444

New member
בעניין הזה...

מישהו פה באמת מאמין שיש כזה דבר קשר ידידות בין גבר לאישה בגילאים כאלה? הכוונה היא כשההיכרות הראשונית הייתה בגיל מאוחר.
אני מתקשה מאוד מאוד להאמין בזה.

NP16

New member
מדובר על גבר שלא נמשך לנשים

בכל אופן מאמין בזה גם בלי קשר

choco2602

New member
מסכימה איתך..

מעבר לעובדה שידידות בוודאי יכולה להיות בניהם.. (בכל זאת אין כאן משיכה). אני כן מאמינה שאפשר לשמור על קשר טוב עם אדם מהמין השני גם בלי משיכה. יותר בעניין של עזרה הדדית, והקשבה..

אבל דווקא בגלל שהוא לא נמשך

לנשים אז מראש מציב אותם בעמדה של ידידים
שנית זה לא שזה משהו חדש- כמו חברים בעבודה, למשל. יכול בהחלט להיות מצב של ידידים טובים שאין בניהם משיכה
ולפי מה שראיתי בתכנית, הקשר שלהם הוא משהו חזק, רואים שהם באמת אוהבים את השני כמו אחים,
אני מאחלת להם שהקשר הנפלא הזה בניהם ימשיך תמיד

אורישקי

New member
לגמרי עצוב. פשוט עצוב

זוג כיפי, אנרגטי, משעשע, אוהב אחד את השני.

ממש חבל עליהם

לירן ורונית

מה אהבתי: לירן מנפץ סטיגמות על הומואים, לא מתנהג באוחציות למרות ההופעה הגיי-ית שלו ובכללי הפגין קור רוח וזרימה. רונית - התחילה כערסית /פרחה והתגלתה כנשמה בעלת רגישות. נחושה וממוקדת, אמיצה, ידענית ודעתנית. כזוג הם הפגינו דביקות במטרה ועבודת צוות טובה.
מה לא אהבתי: לירון היה סוג של צל ליד רונית. לא דיבר כמעט, גם כשדיבר זה היה לחזק את דברי רונית, מן סייד קיק כזה . רונית פשוט בלעה אותו וזה יאמר לחובת שניהם. ציפיתי ממנו ליותר, האמת. רונית- מוחצנת ומוגזמת, מדברת המון, עפה על עצמה ברמות, ההתנהלות שלה וולגרית למדי והיא מאוד גאה בזה גם. כזוג החיסרון העיקרי שלהם הוא -שוב- ההשתלטות של רונית על התמונה, לירן נראה לפרקים כמו נושא המזוודות שלה.

סהכ הם היו זוג חזק שעף לפני הזמן שלא באשמתו, ויש הרבה זוגות שהיה מגיע להם לעוף לפניהם. אבל זה המשחק, ואני חושב אגב שזה שחרות ויופטוט עפו כל כך מהר זה פיספוס גדול העונה.

למעלה