שרשור שאלות 9.5-12.5

Santa Inc

New member
מישהי משתמשת/התנסתה ב- visionnaire של לנקום?

[מי שלא מכירה - מוגדר כ- advanced skin corrector שאמור לעזור לקמטים, נקבוביות וחוסר אחידות]
קיבלתי דוגמית של זה ואחרי שבוע - שבוע וחצי שאני מורחת אותו בלילה, נדמה לי שהעור נראה קצת יותר טוב.
העור שלי שמן ואדמומי קצת בלחיים ובעיקר נראה לא חלק/ לא אחיד עם נקבוביות ושאר "הטבות" שאני לא מצליחה להיפטר מהן (לשמחתי עדיין לא קמטים).
הדוגמית עוד מעט נגמרת לי ואני מתלבטת אם לקנות את המוצר שאני מניחה שהוא יקר (אין לי מושג מה המחיר), אשמח לשמוע חוות דעת נוספות מכאלה שהשתמשו.

nike001

New member
היי

ניסתי את הדוגמית של ג׳נפיק וגם את הדוגמית של ויסיונר.
משניהם הכי אהבתי את ויסיונר כי באמת העור נראה טוב יותר ! אבל הסיבה שקניתי לאחר מכן דווקא את התמצית ג׳נפיק היא בגלל שהיא מבטיחה עור צעיר יותר וזה מה שחפשתי.

nike001

New member
אתרים בעברית ללימוד איפור מקצועי

אני לא מעוניין כרגע בקורס ואם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שיש קצת הגיון במה שאני אומר.
אני מחפש אתרים שמלמדים בעברית קורסים ללימוד איפור מקצועי בחינם בשילוב מדריכי וידאו.
את שאר האיפור אקנה בעצמי, אפילו ביוטיקר בתור התחלה רק לאימון יכול להיות טוב בגלל שהם כל כך זולים. תודה.

lirone9

New member
היי :)

יש בפנייך כמה אופציות ללימוד עצמי דרך האינטרנט, אבל אתה צריך להבין שאין קורס לאיפור מקצועי בחינם באינטרנט. יש המון מידע, סרטונים והדרכות, וזה לא בדיוק לימוד צעד אחר צעד כמו שלומדים בבתי הספר המקצועיים. לדעתי הדרך להיות מאפר מקצועי היא בהחלט המון תרגול ולא רק התאוריה שנותנים בשיעורים אבל צריך להיות מודע להכל.
אמנם אין תוכנית מסודרת של המון תכנים באינטרנט אבל אתה בהחלט יכול לקרוא נושא נושא ואח"כ לחפש הדרכות ביוטיוב.
הסדר פחות או יותר שאני הייתי ממליצה עליו הוא:
*מורפולוגיה וגלגל הצבעים
*הצללות והארות בפנים - רטובות ויבשות
*איפור עיניים - מבנה, סוגי עיניים, התאמת האיפור והצלליות לסוג העין
*איפור מעושן
*כהות עור ועור מבוגר

כמובן שזהו קו מנחה ויש עוד המון בין לבין - איילינר, ריסים, סוגי מוצרים וכ'ו.
בסרטונים ביוטיוב תוכל לצפות בטכניקות שונות ובבלוגים וכתבות תוכל לקרוא על מוצרים מובילים, ביקורות על מוצרים שונים וככה לבנות תיק עם מוצרים מקצועיים.
יוטיובריות ישראליות מקצועיות שאתה יכול לצפות בהן הן - אשלי וקסמן, מורן טרסוב ויאנה פרוביץ.
בעולם יש המון ואני ממליצה לך להתרגל לצפות בסרטונים באנגלית כי הם מלמדים המון ומראים שפע של מוצרים שאין בארץ.
מבחינת ביוטיקר - הם אמנם זולים אבל זה משפיע על איכות התרגול. אי אפשר להגיע לתוצאות מקסימליות עם כלים פחותים - בלי מברשות וצלליות איכותיות לא ייצא איפור עיניים מוצלח. יש דברים שאפשר לקנות בתור התחלה מביוטיקר ויש מוצרים שאי אפשר להתפשר בהם.
אני ממליצה לך להצטרף לקבוצה של "מכורי איפור אנונימיים" בפייסבוק, זאת קבוצה של יותר מ11 אלף מאפרים ומכורים לאיפור שיכולים לתת המון טיפים ועצות להמשך.
שיהיה בהצלחה :)

nike001

New member
תודה!

קבלי תמונה לפני ואחרי
מקווה שזה לא פוטשופ ואמיתי - מייק אפ משנה המון.

pegasus2

New member
המלצה למייקאפ קונסילר ופודרה.

הי בנות. אין לאן לשרשר.. סורי...
בבקשה המלצה למייקאפ -יודעת שאתן אוהבות את ה-colorstay של רבלון, אבל הוא משום מה נראה עלי לא טבעי.. הצבעים שלהם כנראה לא ממש מתאימים לי.. הוא די עמיד וקשה להסיר אותו...
פודרה- יש לי של קליניק לא מרוצה בעליל. לפני כן השתמשתי בקרליין.
קונסילר- משתמשת בסטיק של קרליין וניסיתי כמה נוזליים. הבעיה שאני זקוקה להם לא לצורך הסתרת כהויות אלא לפיגמנטיציה וכל קונסילר ששמים על פיגמנטציה פשוט נראה לא יפה... אלא אם אני שמה מייקאפ מלמעלה ולא תמיד שמה..
המלצות?
תודה!

pegasus2

New member
הסרת איפור

שאלה נוספת שלי להיום- יש לי עור שמן, ולכן אני משתמשת בסבון + מי פנים.
כשאני משתמשת במייקאפ ממממש קשה לי לי להסיר אותו. אני שוטפת את הפנים פעמיים בסבון (כלשהו שמתאים לעור שמן, קרליין, ג'ייד וכו'), ואחרי זה עדיין צריכה לעבור לפחות 3 פעמים עם מי פנים אם לא יותר... יש דרך יותר פשוטה? אולי מסיר איפור טוב יותר? כרגע משתמשת במי פנים של קרליין והם יחסית עושה עבודה לא רעה בהשוואה לאחרים. לפעמים אני משתמשת במגבונים להסרקת איפור וזה הכי קל אבל לא יודעת כמה זה בריא לעור...
תודה.

מוכר.....

כרגע אני שוטפת פעם ראשונה בשמן(כן כן שמן...) מסיר איפור של לוריאל שהוא מעולה ואח"כ שוטפת רגיל עם סבון פנים והפנים נקיות.
אפשרות אחרת היא להשתמש בכל מסיר איפור אחר(של גרניה מעולה) עם צמר גפן ואח"כ לשטוף פנים רגיל בסבון.

מ צ ד ה

New member
מוכר גם לי... הגעתי למסקנה שהסבון שהכי יעיל

אצלי בהסרת המייקאפ הוא הסבון של קליניק ואז מי פנים.

ואז... גיליתי את השמן ההידרופילי
! (משתמשת בזה של חב' דרום קוריאנית) והפנים נקיות למשעי! אני כבר כמעט ולא עוברת עם מי פנים - פשוט כי אין צורך!

בעקבות המלצה בפורום הזמנתי את השמן ההידרופילי של לוריאל לאיזור העיניים. אולי הוא יהיה מספיק יעיל כדי להחזיר לי החשק להשתמש במסקרות עמידות במים שלא יורדות בשום צורה
!

rcdance

New member
אני לא מצאתי אף סבון שיוריד לי את האיפור...

ממליצה להוריד את האיפור לפני מקלחת / שטיפץ הפנים ע״י מסיר איפור (האהוב עליי הוא הדואו-פאוזי של קרליין) או במקלחת עם שמן ניקוי (למאק יש אחד מוצלח).
לאחר התהליך של הסרת האיפור אני רוצת את הפנים עם סבון כיד לנקות את השאריות שהמסיר איפור לא הוריד + לכלוך של היומיום, ולאחר מכן - מי פנים...

אני משתמשת בשמן שקדים

אני מסירה איפור מהעיניים עם מעט שמן שקדים שאני שמה על צמר גפן לח. זה המסיר הכי טוב שמצאתי עד כה
אח"כ אני שוטפת את הפנים עם סבון פנים במשך דקה ולעיתים גם עם מברשת-פנים מיוחדת. אם עוד יש איפור, אני עוברת שוב עם שמן השקדים. קניתי את שמן השקדים בבית טבע - בקבוק לא גדול שמספיק לשנים.

pegasus2

New member
אה גם אני!

פשוט לא ידעתי איך להסיר אותו ניסיתי עם טישו או ישר לשטוף. אנסה עם צמר גפן לח.

לא צריך להסיר אותו, הוא מזין את העור

אם זה שמנוני לך מדי, השתמשי בפחות שמן; או נגבי את הפנים אח"כ עם טישו מהעודפים

pegasus2

New member
מה זאת אומרת..? אבל האיפור נשאר על הפנים

התכוונתי כשמסירים איפור איך מורידים?? כי אני מורחת את השמן על הפנים ומעסה קצת ואז קשה להסיר אותו יחד עם האיפור. בכל אופן יש לי עור שמן ולכן לא מומלץ לי להשאיר כל כך.

מה שאני עושה

גם לי יש עור שמן.
ככה אני מנקה:
1 - שוטפת את הפנים עם סבון פנים (למעט איזור העיניים, זה שורף...). מה שיורד מהאיפור בשלב הזה - סבבה.
2 - מסירה איפור מהעיניים עם שמן שקדים: שמה מעט שמן שקדים על צמר גפן לח.
3 - מסירה שאריות איפור מהפנים עם שמן שקדים.
4 - שוטפת את הפנים במיים ומספיגה במגבת.
אם זה מרגיש לך שומני מדי, עברי עם סבון.
לפי מה שאני יודעת (ומרגישה על פני), שמן שקדים הוא לא כמו שמן תינוקות או שמן בישול. הוא מזין את העור ונספג בו במהירות - ומייתר את קרם הלחות.

pegasus2

New member
כן בגדול זה נכון

אבל קראתי ששום שמן לא מומלץ לעור שמן כי הוא משבש את תהליך הפרשת השומן. לכי תדעי. בכל מקרה אני אנסה כמו שארת.

koldunia

New member
כל פרפיום

מישהי הזמינה מהאתר הזה? הבשמים שם אמיתיים או שהכל זיופים?

youngG

New member
אמיתיים. אתר אמין

הייתי גם בחנות עצמה בראשל"צ. תרגישי בטוחה לקנות מהם

למעלה