נעים מאוד

Daniela1412

New member
חדשה פה :)

שלום אני חדשה פה ואני ממש אוהבת את הסדרה עד עצם היום הזה
חח כיף לדעת שיש עוד אנשים כמוני P:
אני ישמח שתעזרו לי להתמקם פה ..
כמו כן אם מישו יוכל לתת לי קישורים לפרקים לצפייה ישירה בלי או עם תרגום לא משנה אני ישמח :)
המון תודה 3>

שלום

נעים מאוד, קסם מעשית, על שם הבנות המקסימות שלי. הבכורה, ילדה מלאת קסם, והקטנה, הילדה הכי מעשית שאני מכירה. גרים בארה"ב אז אני רואה את התוכנית ביום ראשון בשעה 8 בערב (אלא אם כן הבנות עדיין ערות ואז אני רואה למחרת בבוקר שכולם בבית הספר).

איזה כיף שיש פורום בעיברית לסדרה. גלשתי קצת בפורומים אמריקאים, אבל מרגיש שם קצת מנותק, כאילו אין דו-שיח אמיתי, רק ספקולציות והשערות לגבי מה יקרה לכל אחת מהדמויות. לא שזה לא מעניין, אבל באמת שאין לי סבלנות לקרוא תיאוריות קונספירציה. כמובן שאני מאוד אוהבת את הסדרה, מתה על אגדות ומיתולוגיות.
מתה על עולם האגדות (למרות שצ'ארמינג אבירי מידי לעיתים), הדמויות מעולות, ואני מאוד אוהבת את סיפור הרקע של כולם ואך שהם קשורים אחד לשני.
בסטוריברוק כולם מזכירים יותר את הדמויות כמו שהן באגדות המוכרות, שליגיה מסכנה וחסרת חוט שידרה, כיפה אדומה מורדת במוסכמות ולא מקשיבה לגדולים, ג'ימני קריקט תומך בהנרי ואפילו נגרר אחריו, עמי ותמי חסרי אונים מול העולם הגדול והאכזר. טוב שכולם התעורררו ונזכרו בדמויות המעניינות שהם.

יהיה כיף העונה הזאת

אופס

והייתי כלכך זהירה בתיאור הדמויות....
את יכולה לערוך את ההודעה ולהעיף את הספויילר

עזבי, אם סהר לא קורא בלי כוונה ספוילר ביום

הוא לא נרדם כל הלילה

אני עדיין בהלם שהוא הצליח להתחמק מרובי/זאב!!

זה בסדר, גם אני בהלם..

אבל כל הכבוד שאפחד לא הצליח להרוס את זה..

למעלה