הוכרזה גרסת HD של Odin Sphere

sky121

New member
הוכרזה גרסת HD של Odin Sphere

אטלוס ו-Vanillaware (החברה שהביאה את Dragon's Crown), הכריזו היום (20.7) על גרסת HD למשחק Odin Sphere. לפלטפורמות של סוני (PS3, PS4 ו-Vita).

Odin Sphere זה 2D side-scrolling beat 'em up עם אלמנטים קלים של RPG שיצא במקור ל-PS2 בשנת 2007. הוא נחשב לדעתי בין המשחקים עם הגרפיקה האומנותית הטובה ביותר שיצאו עד היום. המשחק הוא תאווה לעיניים ומאוד מרשים. גם המוזיקה והדיבוב של הדמויות באיכות גבוהה.
הסיפור לוקח אלמנטים מהמיתולוגיה הנורבגית, בה נלחמים 2 צבאות על שליטה של מכשיר קסום ורב עוצמה. שמי שמחזיק בו יכול לסיים את המחלמה בניצחון מוחץ. העלילה מסופרת בצורת תתי-ספרים, בה כל ספר מציג גיבור אחר, ואת הפרספקטיבה שלו על העלילה הכללית. הדמויות הן: ואלקירית, נסיך שהטילו עליו קללה ועכשיו הוא נראה כמו ארנב, נסיכת הפיות, מתנקשת ואביר שחור שעשה הסכם אפל.

יש חסרונות שיכולים להפריע ללא מעט אנשים. יש מיחזור של אזורים ושל בוסים. כל גיבור עובר דרך חלק מהמקומות ונלחם נגד בוסים שכבר חווינו עם הגיבור הקודם. השוני הוא שאנו קוראים סיפור אחר, מנקודת מבט אחרת.
חיסרון נוסף זה שכל גיבור שמתחילים את הסיפור שלו, הוא מאוד חלש, וככל שמתקדמים בסיפור הוא מתחזק. ברגע שמסיימים את אותו סיפור ועוברים לסיפור אחר, צריך שוב פעם להתחיל בגיבור חלש ושיתחזק וחוזר חלילה. זה לא נותן את ההרגשה של התעצמות הולכת וגוברת, אלא של מקטעים עולים ויורדים כל פעם מחדש.

המשחק ישוחרר בתחילת 2016 ביפן, אין עדיין תאריך יציאה בינלאומי נכון לעכשיו. אני מאוד ממליץ לנסות אותו כשהוא יושק לבסוף.

[URL]http://www.ign.com/articles/2015/07/20/odin-sphere-announced-for-ps4-ps3-and-ps-vita?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20(front%20page)&utm_content=1&utm_campaign=Blogroll&abthid=55ad255af01df6de56000006[/URL]

פרסונה 5 ייצא ב2016 במערב?

סיליקון ארה קיימו ראיון עם מנהל הלוקאליזציה של סדרת פרסונה וממה שהוא אמר נשמע שהוא והצוות שלו "הולכים לעבור על העלילה כדי לתרגם אותה בצורה נאמנה כמה שאפשר למקור" מהמילם האלה נשמע שהם עוד לא התחילו לתרגם את המשחק.

אטלוס כל השנה אמרו שהמשחק יגיע ב2015 למערב וליפן, והיה נראה בתקופה האחרונה שאפילו יש לנו חלון השקה
בין אוקטובר לדצמבר... עכשיו נראה יותר ויותר שמדובר בחלון השקה ליפן ואנחנו נקבל את המשחק בשנה הבאה, הלוואי וזו טעות ניסוח, זו לא יכולה להיות טעות בתרגום כי מנהל הלוקלזציה הזה הוא דובר אנגלית שוטפת והראיון היה באנגלית.

http://www.siliconera.com/2015/07/20/localizing-persona-an-interview-with-atluss-yu-namba/

טריילר לדמות חדשה לגמרי, בSF5

בהתחלה הייתי קצת ספקני, הייתי בטוח שזו תהיה דמות משעממת שהיא ריו clone שחולקת איתו את התרגילים וכאלה, טעיתי. הדמות הזו מגניבה דווקא ויש לה מצב סופר סייאן כזה שכל השיער שלה נעמד וזה נראה חייתי.

העדכון האחרון של הPS4 מונע קריאת דיסקים חדשים.

אם אתם אנשים שמשאירים את הPS4 במצב שינה רוב הזמן במקום לכבות אותו, והערתם אותו מהשינה והכנסתם לו דיסק חדש והוא לא קרא אותו, תדעו לכם שזה בגלל העדכון האחרון. לי זה לא קרה, כי אני כמעט אף פעם לא משאיר את הפס4 במצב שינה, אבל בכל זאת אולי זה ירגיע כמה אנשים שזה קרה להם פה או משהו :)

Josh Gross

New member
מסכים לגמרי בנאמר לגבי העיצוב האומנותי

הייתי מוסיף גם את Okami למשוואה.
&nbsp
הבעיה הכי גדולה של המשחק הייתה תאריך היציאה - כפי שקרה, בדור שאחריו, לCastlevania LoS 2.
&nbsp
&nbsp

Dragon quest 11 יחשף ב ?
28/7

סקוור הודיעו עכשיו שיהיה להם אירוע דרגון קווסט מרכזי בסוף החודש, מגזין jump בעצמו אומר שיהיה לו מידע על "משחק ענק" בתחילת אוגוסט.

וואו איך הולך להיות קשה להעביר את הזמן עד סוף החודש עכשיו ועד אוגוסט בכלל!
מקווה שסקוור יראו משהו יותר מעניין מחשיפה יבשה של איזה לוגו ושל הפלטפורמות.

שיראו לנו את הדמויות הראשיות שיהיה על מה לחלום עד היציאה.

למעלה