הזדמנות נוספת לקישורים,מפגש פורום ועדכונ

הזדמנות נוספת לקישורים,מפגש פורום ועדכונ

לשמחת כולנו, מצטרפים לאחרונה יותר ויותר חברים שמחליטים לצאת אל ה
ולהפוך לחלק ממשפחת בובנאי פורום תיאטרון בובות

ואנחנו מקווים שעוד רבים וטובים ייקחו דוגמה וכוח מהם ומקבלת הפנים שלה זוכים אלה שאינם רק סמויים עוד ושיגלו בהמשך שזוהי דרך ההתנהלות הקבועה בפורום

פרגון,תמיכה,סיוע,עידוד,המרצה והכל באמת מתוך רצון כן ואמיתי ומתוך ה
- הם החוקים בתקנון הלא כתוב של הפורום

אני לא אשקר ואומר שמדי פעם אין "ויכוחים" או אי הבנות,כמו בכל דבר בחיים ובפרומים אחרים, רק הרבה הרבה פחות וארכיון הפורום יעיד על כך.
כל עוד הדברים נעשים ללא אלימות מילולית ואו התנהלות אחרת שאסורה ע"פ תקנון פורומי תפוז,מותר ורצויי להביע דעות,מחשבות ואג'נדות שונות הקשורות לתחום הבובות והז'אנרים הקרובים.
מניסיון לא מבוטל של שנים, אני יכול להתחייב ולהבטיח שתמיד הכל נפתר בסופו של דבר על הצד הטוב ביותר ושכולם ממשיכים להשאר חברים ולתת
אמיתי ואוהב כשנפגשים!!!

עכשיו אחרי שנתתי את כל המונולוג הזה

בשבוע הבא, ביום שני ה5.11 יצא סבב נוסף של קישורי הבונוס,הנפלאים יש לציין...ראיתם את התגובות למי שכבר קיבל, שאותו קיבלו כבר חברי הפורום הפעילים ולחדשים שהצטרפו עד למועד הסבב הראשון.
רוצים להיות מכותבים בסבב השני

פשוט וקל לעשות זאת

הפעם ישלחו הקישורים לאלה שהצטרפו מאז ,לכל אלה שיצטרפו עד ל5.11 ולחברי פורום ותיקים שלא היו פעילים ויחליטו לשוב הביתה עד לתאריך זה

כדי להקל על מי שמתקשה לכתוב משהו בסגנון: שלום אני מצטרף\כבר לא סמויי יותר ולהציג את עצמו ללא הקשר,
יש לנו פתרון

בהמשך יועלה מפקד פורום שנתי שאליו תוכלו להתפקד יחד עם חברי הפורום הוותיקים והחדשים, מה שיקל עליכם להיחשף ובמקביל להכיר טוב יותר את הנוכחים במסגרת חברית ואישית.

מפגש פורום 2012
מאוד רצינו לפרסם כבר בסוף השבוע האחרון את תאריך המפגש הסופי, אלא שכרגע,כמו שאתם יודעים, זו תקופה עמוסה מאוד אצל דבי ואצלי ולכן לצערנו הרב,לא הספקנו לסגור באופן סופי מיקום ובעקבותיו גם תאריך ספציפי.
אני מקווה שעד תחילת שבוע הבא נוכל להיות אנשי בשורה ולתת לכם תשובות סופיות הן לגבי התאריך והן לגבי המיקום.
מה שאני כן יכול לומר לכם כרגע הוא:
א. שהמיקום יהיה באיזור המרכז.
ב. מאחר ועד 22.11 אני טרוד בפסטיבל סתיו תאטרוני ודבי בעיסוקיה הרבים ולא נוכל להכין, לקדם ואפילו לא להגיע בעצמנו למפגש כזה, אח"כ אנחנו מתקרבים לחנוכה שלפניו ובמהלכו כולנו עובדים במלוא המרץ, החלטנו שהכיוון הנבחר הוא: אחד מימי השבוע שלאחר חנוכה שבו לכולם יורד הלחץ הגדול, פששששש

מדובר על השבוע שבין 17.12.12-24.12.12 *כמובן שלא כולל שישי - שבת לטובת חברינו שומרי השבת!!!
ג. כמו שדבי כתבה, במפגש תהיה סדנה בנושא שיווק והפצה, נושא חשוב ודרוש לכולנו ובמיוחד בימים לא פשוטים אלה
וצפויות עוד הפתעות...
ד. יש גם סדנה שימושית,יעילה,מסקרנת וכייפית שמתבשלת ב
...
ה. גם לכם תהיה הזדמנות לבקש בקשות מיוחדות ואולי אפילו להציע להעביר סדנה משלכם, פרטים יפורסמו בהמשך.
התאריכים המיועדים הן במרחק של חודש ושלושה שבועות מהיום, מה שאומר שלכל אחד יהיה מספיק זמן להערך מראש ולדאוג לפנות ולשמור את היום שיקבע ממש בקרוב,
מאחר ואני נאלצתי לדחות בשל כך את החופשה בלונדון
שההורים המדהימים,ההורסים,הנפלאים,המשקיעים,הדואגים ובעיקר האוהבים והאהובים שלי
, החליטו להעניק לי במתנה מאחר והם החליטו שלאחר השנה + הקשה שעברתי מגיעה לי מנוחה,שלווה,בילויי והנאה,[
אז שיהיה ברור ששום תירוץ לא יוכל לעמוד בפני זה ולא יתקבל בברכה או בכלל

עדכונ = עדכונים

לא אשמתי שהמערכת מראה שכל המשפט נכנס ובפועל...

נ.ב
גם תלונות על כך - לא יתקבלו!!!

מפגש...

אשמח להגיע כמובן כמובן.
אבל, אם יש לי אפשרות לבקש :- ב18.12 יום שלישי, ב 20.12- יום חמישי-וב-25.12 יום שלישי- יש לי הצגות שנקבעו ממזמן. אני לא נוהגת לבטל או להזיז הצגות, אם המפגש יוכל להיות בימים אחרים, יהיה נהדר.(אני בטוחה שאם נעבור אחד אחד, לכולם יהיה משהו שאי אפשר להזיז... אבל אני מנסה...).

האמת,יש מצב

כמובן בכפוף לפניות המקום...
נדבר על זה מחר בערב ב
ונבדוק יחד את כל האפשרויות

למעלה