החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו - פרק ראשון מוצלח מאוד!
קודם כל כיף לראות שוב את אריאדנה דיאז דוד ספדה ואריקה בואנפיל
הסיפור ממש מעניין ולא שיגרתי - לאורה בורחת מחייה הקשים במקסיקו יחד עם הילדה שלה ונאלצת להגר באופן בלתי חוקי לארצות הברית, דבר שלווה בקושי רב עד כדי כך שכמעט מתה בדרך ומאוחר יותר גם כמעט נתפסה סמוך לגבול שנייה לפני שחצתה אותו. מזלה שפגשה את צ'איו החמודה שעזרה לה ויחד הן הצליחו לחצות בשלום את הגבול
לאורה קונה את זהותה של אסטלה קריז'ו בחורה שהוכרזה כנעדרת וככה היא מצליחה להישאר שלוש שנים בארצות הברית
הכל טוב ויפה עד ש...הפיגוע בקרן לאומנויות קוטע הכל
עכשיו כולם יודעים שאסטלה קריז'ו[לאורה]היא המורה שעמדה להקריב את חייה למען תלמידיה כשאותו פושע גזען עמד לירות גם בתלמידים שלה
-הסצנה באמת הייתה חזקה, הרוגע והאומץ של לאורה/אסטלה ואיך שהיא שרה לילדים..
הבעיה היא..
שאיך שראיין שמע בטלוויזיה מהכלא את השם אסטלה קריז'ו הוא מייד שלח אחרייה את עורכי דינו כדי שתעזור לו לצאת משם והופתע שאותה אסטלה שהוא מכיר כל כך טוב צצה פתאום אחרי שנים של חיפושים. בלית ברירה אסטלה מגיע לכלא - ראיין מבין שזו לא אסטלה האמיתית, והיא מציעה לו עסקה! - הוא לא ילשין עלייה שגנבה את זהותה של אסטלה האמיתית ובתמורה היא תעיד לטובתו במשפט בעניין הרצח
כמובן שזו רק ההתחלה ומאוד מעניין לראות איך יתפתח הקשר ביניהם מאינטרס וכדאיות לאהבה אמיתית
מי שהייתה חסרה לי הפרק זו אפריקה סאבלה המצויינת ששיחקה לצד אריאדנה גם באקאסיה, ממש מסקרן אותי לראות אותה כרעה פה זה הולך להיות מעניין
עוד דבר שאני אוהבת בטלנובלה הזו זה שמשלבים מוזיקה, הפרק יצא לנו לראשונה לשמוע את אריאדנה שרה
ממש בקטנה אבל גם פה זו רק ההתחלה..