התחלתי שרשרת חדשה... משתפת... בוקר נפלא דפנה רזיאל
N nunuart New member 1/11/14 #8 אין דבר כזה לא מתאים, באומנות כמו באומנות הכל מותר ואפשרי ראשית ,נמתין לסיום השרשרת ונתייחס לסך כל השרשרת שנית- מאוד תלוי עם איזה בגד עונדים את השרשרת שלישית- אני בעד שבירת מוסכמות.............................
אין דבר כזה לא מתאים, באומנות כמו באומנות הכל מותר ואפשרי ראשית ,נמתין לסיום השרשרת ונתייחס לסך כל השרשרת שנית- מאוד תלוי עם איזה בגד עונדים את השרשרת שלישית- אני בעד שבירת מוסכמות.............................
A ani2006 New member 2/11/14 #14 ברור שיש שילובי צבעים.חוצמזה למה לחכות למוגמר? היא הרי העלתה רבע עבודה כניראה בכוונה
ד דפנה רזיאל New member 2/11/14 #17 העלתי גם "מוגמר" חחח.... אוהבת לשתף את החברות... וזה גם מאתגר לסיים....
L leadit New member 1/11/14 #3 דפנה מקסים, ולטעמי הצבעים מאלפים והכחול דווקא מתאים לשחור והוורוד מזניק את כל השילוב, אהבתי
I inbary1 New member 1/11/14 #4 דוגמה יפה, התאמת צבעים לא... מתאימה.... כחול ושחור לא "הולכים"ביחד, וגם החרוז הכחול גדול מידי ביחס לשאר. אם אלה הגדלים לפי התרשים, אז קטונתי....
דוגמה יפה, התאמת צבעים לא... מתאימה.... כחול ושחור לא "הולכים"ביחד, וגם החרוז הכחול גדול מידי ביחס לשאר. אם אלה הגדלים לפי התרשים, אז קטונתי....
פ פתחתוואית New member 1/11/14 #5 בעיני זה יפה. גודל החרוזים הכחולים מבליט אותם. אם זאת הכונה אז זה בסדר גמור. אין צבע שלא מתאים לצבע אחר. ההתאמה היא בעיני המסתכלת ועניין של מינונים .
בעיני זה יפה. גודל החרוזים הכחולים מבליט אותם. אם זאת הכונה אז זה בסדר גמור. אין צבע שלא מתאים לצבע אחר. ההתאמה היא בעיני המסתכלת ועניין של מינונים .
ד דפנה רזיאל New member 2/11/14 #16 בד"כ משתמשת במה שכבר יש לי... ויש לי המון... אלה הכי התאימו בעיני... הכל עניין של טעם... גם אני הייתי שמה סגולים אם היו לי חחח
בד"כ משתמשת במה שכבר יש לי... ויש לי המון... אלה הכי התאימו בעיני... הכל עניין של טעם... גם אני הייתי שמה סגולים אם היו לי חחח
י יש מילים 10 New member 3/11/14 #29 100% על טעם ועל ריח אין להתווכח גם אני להשתמש במה שיש לי במקום לרוץ לחנות על כל גוון שחסר לי רק אולי במקרים יוצאי דופן
100% על טעם ועל ריח אין להתווכח גם אני להשתמש במה שיש לי במקום לרוץ לחנות על כל גוון שחסר לי רק אולי במקרים יוצאי דופן
ד דפנה רזיאל New member 2/11/14 #12 הנה השרשרת בשלמותה אחרי מאמץ.... צריך המון המון אורח רוח... יום נפלא דפנה רזיאל
L leadit New member 2/11/14 #13 שוב אומר:מקסים!לא לשנות שום דבר,ממש יפה לדעתי (שאולי אינה נחשבת כל עיקר) העבודה יפה מדוייקת הצבעים סוף הדרך,וגודל החרוזים בהחלט מתאים, עשר
שוב אומר:מקסים!לא לשנות שום דבר,ממש יפה לדעתי (שאולי אינה נחשבת כל עיקר) העבודה יפה מדוייקת הצבעים סוף הדרך,וגודל החרוזים בהחלט מתאים, עשר
ס ססנט יחידה New member 3/11/14 #18 שרשרת יפה גימור מושלם אוהבת יצא במעבר מהלבן עד הכחול שקט ונעים תיתחדשי