ות - נינטנדו סוויץ' לייט הוכרזה רשמית

קרנפול

New member
ות - נינטנדו סוויץ' לייט הוכרזה רשמית

https://www.nintendo.com/switch/lite/

בהתאם לגירסא ניידת:
היא קטנה במקצת וגם שוקלת פחות, יותר זמן סוללה (הבדל של בערך שעה), הגוייסטיקים קבועים.
אין דוק, אז זה לא מתחבר לטלוויזיה.
מחיר נמוך יותר- 200 דולר.

קרנפול

New member
מחשבותי בנושא

בתור אחד עם סוויצ' - אני לא רואה סיבה להציץ אפילו לכיוון.
חבל שהם לא יצרו גירסא ניידת שעדין יש לה יכולת להתחבר לטלויזיה, לחילופין היו מורידים יותר את המחיר.
עכשיו מי שבא לקנות- יקח את זאת רק אם הוא ממש רוצה את החויה הניידת בלבד, ללא ריבוי משתתפים ושאר הפונקציות.

משהו שאני מקוה שהם תיקנו עם הגירסא הזאת- הבהירות של המסך והשתקפות,עכשיו אם אני לא יושב בזווית מדוייקת - המסך נראה שחור מידי, מקוה שבגירסא החדשה זה יתוקן- במיוחד בגלל שהיא נועדת לדרכים.

ביצוע חלש מאוד אבל נחוץ מאוד.

מאז שהסוויץ נחשף אמרתי שלדעתי הוא יעשה 32m עד 40m עד סוף החיים שלו. מצד אחד אין ספק שטעיתי בענק הקונסולה יושבת כבר עכשיו על 35m
וגם בלי הגרסה הניידת הזו כנראה היתה עוקפת בסיבוב את התחזית שלי אבל
עכשיו זה סופי לגמרי הקונסולה בדרך להפוך להצלחה אפילו יותר גדולה.

ברמת הביצוע זה חלש מאוד. אני שמח מאוד שיש dpad כי לשחק מריו דו מימדי בלי dpad נורמלי מרגיש שערוריה.

מצד שני כל היתר חרא זה לא רק שאין חיבור לטלויזיה הם יכלו לפחות לשפר את הקונסולה ככה שרמת הביצועים שלה תשתווה לסוויץ הרגיל שהוא נמצא בדוק.

יכלו לפחות להציע אפליקציות remote play לטאבלטים וpc שיהיה קצת זכר לתכונת הסוויץ. אם החיטה מכשיר מתחילת העשור יכול למה לא הסוויץ?

באופן אישי הדבר שהכי מפתה אותי בלקנות סוויץ זה לראות את פייר פוקימון קמים לחיים על הטלווזיה שתי Ip שלפחות אני מכיר רק מהניידות.
אז אין לי משיכה למוצר הזה.

evilplate

New member
מילא לא שיפרו את הביצועים

ומילא עשו מיליון פשרות, הקטינו את המסך, הורידו ראמבל ותמיכה בחלק מהמשחקים וכו׳
&nbsp
אחרי כל זה אתה מצפה שלפחות במינימום נקבל זמן סוללה משופר משמעותית שיפצה על זה, אם כל משחק סוויץ׳ רגיל היה מחזיק עוד 50% זמן לפחות בסוויץ׳ לייט אז עוד היתה הצדקה והיגיון בלקנות את זה אבל עם כל זה זמן הסוללה השתפר בצורה קטנה מאוד. כל הפשרות הללו לא מצדיקות באף מקום את ההפרש של ה 100$.
&nbsp
הדבר הזה ימכור כי זה סוג של יורש ל 3DS לקהל הניידות של נינטנדו אבל באמת שהם עשו פה חרא של עבודה עם הקונסולה הזאת, כל חברה אחרת שהיא לא נינטנדו שהיתה מוציאה קונסולה כזו היתה זוכה לבוז ולביקורת אבל הם יותר חסינים מהשאר.

חייב להודות שאני לא יודע כמה זה אפשרי.

לעשות חיי סוללה נורמלים כבר הויטה היתה מתה לה הסוללה אחרי 3 שעות של משחקים אינטנסיביים כמו אנצרטד. הסוויץ חזקה ממנה משמעותית ואני מניח שאפילו צמאה יותר לאנרגיה.

ההרגשה שלי שברגע שהגענו למשחקי ps3 ומעלה הקונסולה ניידת אז אין כל כך מה לצפות מהסוללה.

זה ביזיון לנינטנדו. כי זה בעצם ה"שדרוג" הראשון שלהם שהולך אחורה בניידות.

הגיים בוי קולור הציע צבע לראשונה/מאות משחקים אקסקלוזיבים ושיפורים בביצועים במשחקים ישנים נינטנדו קבעו למעשה את הסטנדרט באיך משדרגים קונסוליה. הגיים בוי אדוונס sp הוסיף תאורה אחורית.ומבנה קונכיה ששמר על המסך.

הds לייט הפך את הds ממוצר הזוי מכוערבדרך לכישלון למוצר סקסי ששינה לעד את התעשייה ובגלל לדעתי יש משחקים בפלאפונים עד היום.

מה הסוויץ לייט הזה מוסיף להיסטורית השדרוגים הזו?

מילא אם הסוויץ הנוכחי היה מושלם אז ניחא.

אבל מדובר במוצר הזוי בלי dpad מגושמת כניידת שמשחקים אינדים רבים מקרטעים עליה.

אחת הסיבות שעוד לא קניתי אותה זה שרוב האנשים שמעניינים אותי זוחלים עליה וזה לא יכול להשתוות לפס4 שנותן לי ביצועים טובים יותר וdpad

Shinju

New member
נינטנדו הפתיעו אותי לרעה

מצד אחד אני מעריך אותם על כך שאכפת להם מאגו של הלקוחות הקיימים. הם לא רצו שהסוויץ' החדש יפגע בשום צורה בלקוחות הקיימים.
אבל לכל הפחות הסוויץ' לייט היה צריך לתמוך בחיבור לדוק.

הפרסום היה צריך להיות כזה - אכפת לכם בעיקר מניידות? אין בעיה נציע לכם גרסה מוזלת של המכשיר , קטנה קומפקטית , סוללה מעט טובה יותר בלי השלטים הנשלפים ובלי הדוק. *אבל* אם תרצו בעוד שנה לשחק במשחק החדש של זלדה על המסך הגדול תוכלו לעשות זאת. כל מה שתצטרכו זה לקנות לחוד את הדוק ופרו קונטרולר.

כל סמארטפון ב - 800 שקל מתחבר לטלוויזיה היום, ככה שמבחינה טכנית זה לא אמור היה להיות בעייתי לדעתי.
יותר אנשים שעוד לא קנו סוויץ' היו קונים את הסוויץ' לייט אם זה היה המצב.
אני יודע שאני הייתי מעדיף סוויץ' לייט + לקנות לחוד את הדוק על פני הסוויץ' הנוכחי.
השלטים המתפרקים הם גימיק מעאפן והם לא נוחים בעליל, אם יעשו סקר יראו שרוב האנשים לא משתמשים בהם בכלל.
יש כל כך הרבה אופציות נוחות יותר, אני קניתי דונגל ב- 14$ שמתחבר לדוק ומאפשר לי לשחק עם שלט PS4 בסוויץ' בצורה אלחוטית כולל רטט וכולל חיישני התנועה וזה יותר טוב מהפרו קונטרולר!

יותר משפחות היו קונים סוויץ' רגיל + 2-3 סוויצ'ים לייט לילדים שלהם , זאת עסקה יותר משתלמת.
יש פה החמצה כלכלית.

הדגם הזה נועד לפוקימון ודרגון קווסט זה שקוף.

הוא יוצא קרוב מדי לשני אלה וליפנים לשחק אותם על מכשיר נייד זה ביג דיל. קשה לי להאמין שאנחנו קהל היעד הראשי של המוצר הזה.

קרנפול

New member
ות - עוד פעם נינטנדו- סוויץ' יותר חזקה מהקיימת

https://www.kitguru.net/gaming/matt...original-switch-with-a-new-hardware-revision/

על פי הדיווח- הם משפרים את החומרה של הסוויץ' הבסיסית הקיימת, ולא מוציאים גירסא נפרדת (כמו סוויץ' פרו).
השינויים הם במעבד, ובזיכרון (לא הבנתי אם באחסון, או זיכרון מערכת).

(זה קצת "באמר" לאלה שמחזיקים כבר בסוויץ'- אבל זה עדכון שהיה צפוי).

מישהו 2

New member
מדובר בשינוי שיחסל אחת ולתמיד

את האפשרות לפרוץ את הדגמים החדשים ולא יותר מזה. הם לא יכולים להשים איזה חומרה משמעותית יותר טובה ואחרי זה אנשים יתלוננו שעל הסוויץ' שלהם המשחק נראה פחות טוב / רץ פחות טוב.
&nbsp
בגלל זה הם מנסים לעשות את זה מתחת לראדר, אבל התקשורת הורסת להם.

קרנפול

New member
ת'אמת גם סוני עושה שינויים תמידיים לדגמים של הps4

שינויים מינוריים, שמשפרים את הרעש איכות החומרים וכד',אבל לא מוסיפות כלום מבחינת ביצועים.
אם זה רק זה אז ניחא, אני חשבתי מהכתבה שמדובר ביותר מזה, טעות שלי.

למעלה