touché
אבל האמת, אם העולם הפתוח של הוויצ'ר 3 הוא מדהים. בעולמות הפתוחים של רוקסטאר יש תוספת של אבקת קסם.

היו רגעים ב- GTA5 שלרגע הרגשתי שאני בדבר הכי קרוב למציאות וירטואלית חיה שאי פעם הייתי.
בעולמות הפתוחים של רוקסטאר, הכול קורה בלייב כל הזמן. אני זוכר שהייתי בתוך הבית של פרנקלין, צפיתי בטלוויזיה שגם בה היו לפחות 4-5 ערוצים עם המון תוכן שפשוט לא חוזר על עצמו למרות שאני כבר דקות ארוכות צופה בטלוויזיה. ותוך כדי בזווית של העין אפשר לראות דרך החלון של הבית שהמכוניות עוברות בחוץ , שאנשים הולכים מכות, שמגיעה משטרה כדי לעצור אותם.
ברגע הזה פשוט התפוצץ לי המוח, מהמחשבה שקיים לו עולם שלם וירטואלי שקורים בו דברים כל הזמן אפילו כשהדמות שלי שאני משחק אותה לא עדה להם כשהם קורים בידיוק כמו במציאות.
אם איפה שהוא עכשיו בעולם יש איזה אלפקה שמסתובבת לה באפריקה, גם ב- GTA במרחק של כמה רחובות מאיפה שאתה נמצא (עד כמה שהמשחק מסוגל לטעון) יש איזו תאונת דרכים. זה מדהים כשחושבים על זה לעומק וזה קורה בעיקר בעולמות הפתוחים של רוקסטאר.

קצת גורם לך לחשוב מה אם אנחנו בעצם חיים באיזשהו סוג של משחק? חח

דוגמה נוספת זה כשסתם חיכתי בחניה של מסעדת מזון מהיר ופתאום מגיעה אישה נכנסת לאוטו שלה והיא מנסה לצאת מהחניה ובדרך נתקעת בכל המכוניות שם כמעט, כמו איזשהי בדיחה פנימית על זה שנשים לא יודעות לנהוג.
זה הדברים הקטנים שיש רק ב- GTA