דרגון קווסט 11
גיימפלי, סרטון פתיחה ומידע חדש.
זה לקח 13 שנה אבל המלך חזר לקונסולות

איזה כייף זה.
זה נראה משחק פשוט מדהים, גם אם לא הייתי המעריץ הכי שרוף בארץ של הסדרה הזו הייתי חושב שהגיימפלי נראה מדהים.
זה נראה מושלם,מפת העולם כל כך יפה וענקית, בעיני נראה הרבה יותר לא רק מפפ15 אלא גם גם מהעולמות של ני נו קוני וזלדה, ויש לנו סוסה, יאו!!!
אין זה כל כך יפה, ראיתי את הסרטון 20 פעם ואני לא יודע איך להעביר את הזמן עד 2018, עכשיו כל המשחקים האחרים נראים לי מעפנים.
הכל נראה כל כך דרגון קווסט, דאמט, המוזיקה,המפלצות, השבילים, העשב, האומנות של טוראימה.
עדיין מבאס אותי שבסרטוני הקישור הם הלכו על סגנון תלת מימדי שלא בדיוק עושה טוב לאומנות של אקירה טוראימה, DQ8 היה עם הרגשה יותר דרגון קווסטית בקטע הזה, אבל עדיין המשחק מכבד את הסגנון של אקירה טוראימה ונראה מהמם.
הכי מבאס שלא ראינו קרבות מDQ11 בגרסת הפס4 גם הפעם.
לפי כל מה שאנחנו יודעים הקרבות הם בתורות כמו תמיד אבל עם תנועה חופשית של הגיבורים במפה תוך כדי הקרב, תחשבו משהו כמו התזוזה החופשית של פפ15 בקרבות, אבל עם תורות
אני זוכר שמישהי בפורום הזה, רצתה בדיוק את זה, דרגון קווסט יותר אקטיבי, הנה זה.
סקוור מבטיחים שיהיה מדובר באחד העולמות הכי גדולים בסדרה ונראה שיש קשר עלילתי לטרילוגיה המקורית, אבל לא משהו שצריך לפגום בהנאה של אף אחד שלא שיחק בטרילוגיה.
זו גם סדרה שמסבירה טוב מאוד דברים כאלה.
מסרטון הפתיחה והגיימפלי אתם יכולים לראות שכמו רוב הסדרה יש לנו חבורה עם אופי ואישיות
בהתחלה לא סבלתי את העיצוב של הגיבור הראשי, אבל הוא נראה כזה BADass
בסרטון הפתיחה, ועכשיו אני ממש אוהב אותו.