ות

דרגון קווסט 11
גיימפלי, סרטון פתיחה ומידע חדש.

זה לקח 13 שנה אבל המלך חזר לקונסולות :) איזה כייף זה.

זה נראה משחק פשוט מדהים, גם אם לא הייתי המעריץ הכי שרוף בארץ של הסדרה הזו הייתי חושב שהגיימפלי נראה מדהים.

זה נראה מושלם,מפת העולם כל כך יפה וענקית, בעיני נראה הרבה יותר לא רק מפפ15 אלא גם גם מהעולמות של ני נו קוני וזלדה, ויש לנו סוסה, יאו!!!

אין זה כל כך יפה, ראיתי את הסרטון 20 פעם ואני לא יודע איך להעביר את הזמן עד 2018, עכשיו כל המשחקים האחרים נראים לי מעפנים.

הכל נראה כל כך דרגון קווסט, דאמט, המוזיקה,המפלצות, השבילים, העשב, האומנות של טוראימה.

עדיין מבאס אותי שבסרטוני הקישור הם הלכו על סגנון תלת מימדי שלא בדיוק עושה טוב לאומנות של אקירה טוראימה, DQ8 היה עם הרגשה יותר דרגון קווסטית בקטע הזה, אבל עדיין המשחק מכבד את הסגנון של אקירה טוראימה ונראה מהמם.

הכי מבאס שלא ראינו קרבות מDQ11 בגרסת הפס4 גם הפעם.

לפי כל מה שאנחנו יודעים הקרבות הם בתורות כמו תמיד אבל עם תנועה חופשית של הגיבורים במפה תוך כדי הקרב, תחשבו משהו כמו התזוזה החופשית של פפ15 בקרבות, אבל עם תורות :)

אני זוכר שמישהי בפורום הזה, רצתה בדיוק את זה, דרגון קווסט יותר אקטיבי, הנה זה.

סקוור מבטיחים שיהיה מדובר באחד העולמות הכי גדולים בסדרה ונראה שיש קשר עלילתי לטרילוגיה המקורית, אבל לא משהו שצריך לפגום בהנאה של אף אחד שלא שיחק בטרילוגיה.

זו גם סדרה שמסבירה טוב מאוד דברים כאלה.
מסרטון הפתיחה והגיימפלי אתם יכולים לראות שכמו רוב הסדרה יש לנו חבורה עם אופי ואישיות :)

בהתחלה לא סבלתי את העיצוב של הגיבור הראשי, אבל הוא נראה כזה BADass
בסרטון הפתיחה, ועכשיו אני ממש אוהב אותו.

יש בעולם מעל 50 מיליון בעלי PS4.

זהו, סוני עברה את ה50 מליון לקוחות עם PS4.לשם השוואה במאי השנה היו 40 מיליון בעלי PS4.השנה היתה לסוני תחרות לא קלה עם מייק,שהוציאו דגם מצוין של האקסבוקס וואן ה"האקסבוקס וואן S " אבל עדיין הPS4 פרו, והמבצעים של יום שישי השחור הרחיבו מאוד את הפער עם מייקרוסופט.

וכרגע הPS4 מוביל על הONE במעל 30 מיליון מכשירים שנמכרו ללקוחות.
מייק כבר לא תנצח את הדור הזה.
http://www.polygon.com/2016/12/7/13868506/ps4-sales-50-million-playstation-4

אפשר לנסות בחינם את Call of Duty: Infinite Warfare.

עד יום שלישי על הPS4/ONE זה כולל את המולטיפלייר וחלק מהקמפיין, נהדר בשבילי לא איכפת לי להעביר על זה את הזמן קצת, אבל לא מעבר לזה :)

ומי שרוצה לנסות, הנה יש לנו עד יום שלישי להחליט אם בא לנו על זה.

זה לא כולל את הרימאסטר של COD 4. כלומר אנחנו כן מורידים את COD4 אבל אי אפשר לשחק בו.

ההורדה היא 60GB על שתי הקונסולות קחו בחשבון :)

TLG מקבל ממוצע של 83. פרסונה וCMC ספרו איך המשחק!!!!!!

אני יודע שיש לכם אותו, למה אתם בשקט עד עכשיו? איפה הדיון?

בגדול הרבה אנשים מתלוננים על המשחק והרבה מתים עליו, והוא קיבל את "משחהק השנה" בלא מעט מקומות נחשבים אחרי תחרות קשה עם משחקים כמו uncharted 4.

התלונות:
שליטה מסובכת ולא זורמת.
Trico מפריע לפתור פאזלים
פאזלים משונים שהרבה פעמים קשה להבין את ההגיון הפנימי שלהם
לחלק זה מרגיש כמו משחק PS2 בדור הזה.
יש לא מעט נפילות פריים רייט בדגם המקורי של הPS4, רץ חלק למדי על הPS4 פרו. אחד המשחקים שהפרו ממש משפר.

היתרונות:
הרבה מהמבקרים חושבים שלא ראינו בגיימינג דברים מרגשים ברמה של הקשר של החיה והילד.
העקשנות של החיה וזה שהיא עושה מה שבא לה מוסיף לריאזלים ולזה שאתה מרגיש שהיא חיה אמיתית.
משחק עם אווירה קסומה, אין לרוב משחקים כאלה בתקציב הזה.
זה די ברור היום לאנשים שהPS3 לא באמת יכל להריץ את המשחק הזה.
יותר ארוך ממה שאנשים ציפו, אנשים ציפו ל6 שעות, נראה שהוא יותר בכיוון של 11-14 שעות, תלוי כמה אתם טובים במשחק.
משחק שזוכרים המון זמן אחרי שמסיימים, אקסקלוסיבי חובה לדעת לא מעט מהמבקרים.

אבל מה אתם נותנים לי לחפור כאן, שאנשים שיש להם יספרו בלי ספוילרים מה דעתם.

אני אישית הייתי קרוב מאוד לקנות את המשחק, אבל אני רוצה לקנות אותו במחיר של 140-160 שקלים, אני לא מרגיש בנוח לקנות אותו במחיר הנוכחי.

V Has Come To

New member
אני מרוצה ממנו...

הוא לא מגיע לרמות של shadow of the colossus אבל הוא משחק מצויין בפני עצמו עם באמת אווירה מדהימה...
חידות קצת מוזרות אבל מהנה לפצח אותן...
הקטע שטריקו לא תמיד מקשיב לך אולי עושה למשחק ריאלזם מיוחד אבל לפעמים זה מעצבן...היה נגיד איזה קטע שצריך לעבור מפלטפורמה אחת לשניה והוא לא הסכים לעבור, אז התחלתי לחפש איך לפתור את החידה ולהסתובב בכל המסך בשביל למצוא קצה חוט. בסופו של דבר לא היתה באמת שום חידה רק היה צריך להתעקש עם טריקו שיעבור לצד השני..זה לא לעניין שאתה לא יכול לדעת אם אתה לא מצליח להתקדם בגלל שלא פתרת את החידה או בגלל שהA.I לא שיתף פעולה...וזה קורה כמה פעמים...
אם אנשים התכוונו שזה מרגיש משחק של PS2 בגלל הגיימפליי הבסיסי והפשטני אז אני מסכים..מבחינה גרפית הוא די בסדר ונראה לרוב שייך לדור..בעיקר טריקו שנראה מדהים...
השליטה די גרועה גם וזה חבל...
למשחק אכן יש אורך מכובד...
למרות כל החסרונות אני עדיין חושב שזה משחק חובה, בעיקר למישהו כמוך..יש שם לא מעט קטעים שמעיפים אותך מהכסא..אבל אני מסכים שאולי שווה לחכות שהמחיר שלו קצת ירד...

בדיוק התלבטתי בינו בין דאוס אקס אתמול.

בסוף הלכתי על דאוס אקס.הדברים שאתה אומר נשמעים מאוד מעודדים עכשיו עוד יותר ברור לי שזה משחק חובה, וזו לא שאלה של אם אשחק בו אלא רק שאלה של מתי. (בטח אחרי הוריזון בערך, או מתי שיהיה מבצע של 40 דולר חח )

amithas190

New member
מקווה שבחרת נכון, אני התאכזבתי ממנו

הוא הרגיש לי סתמי ומיותר כמו קילזון3 .
&nbsp
&nbsp

סתמי ומיותר? אולי שיחקת אותו כמו שוטר?

כאילו זו הבחירה שלך איך לשחק אותו אבל הוא די חלש כשוטר וזו בעיקר סדרת התגנבות/RPG.

הייתי בטוח שתאהב אותו כי אתה אוהב היטמן אז הנחתי שתהנה להתגנב ואתה גם אוהב RPG אז הנחתי שכמוני השילוב בינהם ידבר אליך.

עוד לא התחלתי את המשחק אבל המשחק הקודם היה אחד המשחקים שהכי אהבתי בדור הקודם.

זה משחק לא רק של התגנבות אלא גם של חיפוש סייד קווסטים עזרה לאזרחים, קריאה של טקסטים ומיילים.. שנותנים לך להרגיש בתוך האווירה של המשחק אז אני יכול להבין שאולי האיטיות הזו היא לא לכל אחד, ולא לכל אחד מעניין לקרוא את הטקסטים האלה ולהישאב לעולם העתידני הזה אבל הייתי בטוח שאתה כן :)

נ.ב שקלתי לקנות ממך את המשחק במקום לקנות יד ראשונה, אבל לא היה לחכות עד שהדואר יביא לי אותו :)

amithas190

New member
לא יודע .אני לא חושב שזה דומה להיטמן

היטמן זו יצירת מופת שכל פרט בה מושקע ,כל שלב שונה מהאחר.
פה יש המון דברים שגרמו למשחק להרגיש מעפן ...אבל לך תדע אולי אתה תאהב אותו.
&nbsp
קנית כבר?

CallMeCavanaugh

New member
משחק נהדר, לפחות בינתיים

אני ממש לא מרגיש שהשליטה מסובכת, אני רק מתבעס מזה שהכפתורים הפוכים ממה שיש בדרך כלל - משולש זה קפיצה ו-X זה לעזוב, ואז קורה לי שאני תלוי מעל תהום, רוצה לטפס למעלה, לוחץ על X ומת.
&nbsp
הקשר בין הילד וטריקו באמת מרגש. קרה לי פעמיים שהתעכבתי כי הוא לא מילא את ההוראות שלי אבל זה לא נורא כי הבנתי די מהר שאני לא מנדנד לו מספיק (בפעם הראשונה) או לא מצביע למקום הנכון (בפעם השניה). אני מניח שעד סוף המשחק יהיו עוד כמה רגעים מרגשים ולמרות שאני מכין את עצמי לשברון לב ברגע האחרון אני מניח שכל השעות שנבלה ביחד לא באמת יאפשרו לי פשוט להגיד "ידעתי" ולהתעלם מזה.
&nbsp
מה שכן, המשחק סובל מכמה בעיות גרפיות. כשהילד מטפס במדרגות, בעיקר בהליכה, זה נראה כאילו הוא קופץ ממדרגה למדרגה (למי שזוכר את הגרסאות המוקדמות של האן סולו דורך על הזנב של ג'אבה - ככה) ויש מקומות שבהם המצלמה לא מתפקדת או נתקעת בתוך קירות - בעיקר כשעומדים על טריקו בזמן שהוא עובר במסדרון נמוך יחסית.
&nbsp
הוא פחות כיפי לי מ Shadow of the Colossus, בעיקר כי שם היה אקשן מגניב ופה אין, אין לילד שום יכולת לחימה (לפחות בינתיים), אבל עדיין יש סצינות עוצרות נשימה או סתם ממש מגניבות. התסריט כאן מצויין.
&nbsp
בקיצור - בעיני הוא משחק חובה אבל אפשר לחכות לירידת מחיר.

statrix

New member
בשדאו גם היה כזה קטע

שבאמצע קרב אתה קורא לסוס כי אתה במצוקה או שאתה צריך סיוע ו... הוא דופק לך פרטיה כי ''לא מתאים לו'' ושדאו זה משחק פצצה אולי אפילו בטופ 10 שלי

לדעתי הקטע הזה עם ה- tamagochi AI רק מוסיף.. באמת

TLG נראה ממש נחמד כנראה אני יביא אותו כשאני יתארגן על קונסולה (מרץ +-)

דרך אגב היה לי קטע כזה שאכלתי מאין תסביך דה ז'ה וו
שוואלה ראיתי תטריקו הזה בעבר אבל אני לא מצליח להזכר איפה
בסוף מצאתי D: -->

בוטל המשחק של "יחידת המתאבדים" המוקד עובר לבאטמן.

שמועה בלבד ( אבל אתם יודעים שזו לא באמת שמועה )
יותר נכון למשחק העתידני בו נשחק את דמיאן בנו של באטמן המקורי.לפי אנשים קרובים לפרויקט, המשחק בוטל כי הבכירים בWB לא התלהבו ממנו. מרסיסי המידע שיש לנו לא נשמע שאיבדנו משהו, כי היה מדובר במשחק CO OP, אז בטח היינו

מקבלים סינגל פלייר מעפן.

כתבתי כאן בעבר כמה פעמים מה אנחנו יכולים לצפות מהמשחק של דמיאן.
אופנוע... עיר הרבה יותר מאוכלסת וחיה ממה שהתרגלנו מסדרת משחקי באטמן.

העלילה תתרחש גם בשעות הבוקר ולא רק בלילה... ובבוקר סגנון המשחק יהיה בלשי..

המשחק נמצא בשלב פיתוח מאוד מוקדם, אז מאוד יכול להיות שזה יהיה משחק סוף 2018 שכזה...
http://kotaku.com/sources-wb-montreal-cancels-unannounced-suicide-squad-1790256635

למעלה