ות

טריילר אקסקלוסיבים 2017 לPS4.

וזה אפילו לא כל האקסקלוסיבים של הPS4 ב2017, לסוני כנראה לא היה מקום להכניס את כולם.

איזה אקסקלוסיבים הכי מענינים אתכם מהליינאפ הזה של 2017 ? :) בואו נדסקס עליהם.
(ונשווה ללינאפ של האקסבוקס וואן חחח)

מישהו 2

New member
סרטון מרשים, באמת יש המון בלעדיים השנה

וזאת בלי להזכיר את The last of us 2 ו- god of war שכנראה סוני בעצמם לא רוצים להכניס משחקים שמתוכננים לסוף השנה וכנראה ידחו ל- 2018 לתוך הסרטון הזה

לגמרי! וזה עוד בלי להזכיר שDQ11 יוצא במערב השנה.

(סקוור פלטו שהוא יוצא בסוף השנה במערב ואז הורידו במהירות את הטוויטר שהם רשמו את זה, טרולים)

TLOU2 כנראה יהיה סוף 2018 או אפילו קרוס ג'ן עם הPS5 אבל זה עדיין יהיה הmagnum opus של הפס4.

GOW4 היחיד שיש לו סיכוי לצאת השנה משניהם כי הוא שחיק כרגע, אבל יכול מאוד להיות שבשביל ללטש אותו הוא ישאר בתנור עד 2018 :(

קפקום הולכים לחשוף את DMC 5 השנה? (כנראה)

הבמאי של דיוול מאי קרי 2 -3 -4 (כן ,לא ברור איך הגאון הזה עשה גם את DMC2 הזבלוני) איחל לנו שנה חדשה והבטיח שהוא יכריז השנה על משחק חדש שהוא עובד עליו.

קחו בחשבון שהבחור הזה עשה גם את דרגון דוגמה וגם לא מעט סדרות של משחקי מכות עבור קפקום. אז למה אני נעול על DMC 5 ? כי לא נראה לי שיהיה דרגון דוגמה 2 ולא נראה לי שלקפקום יש כוח לפתח עוד משחקי מכות בדור הזה.

אז נשארנו או עם איזה IP חדש או DMC 5 :)

מישהו 2

New member
אולי הכוונה ל- DMC6? החמישי בסדרה כבר יצא (הריבוט של הסדרה)

בכל אופן אני אשמח מאוד למשחק חדש, אבל לפחות יש לנו את NieR שעושה רושם של משחק מאוד טוב בסגנון של DMC שתמיד שומר על גיוון לעין עם שינויי כיווני מצלמה מתלת מימד לדו מימד וכל מיני שטויות

אבל הרייבוט לא נחשב משחק בסדרה הראשית

כאילו הוא כן, אבל אתה יודע למה אני מתכוון הוא לא ממוספר והוא של Ninja theory (ואני מאלה שאהבו את הרייבוט אפילו יותר ממה שהם אהבו את הסדרה היפנית)

אתה צודק שNIER יהיה פצצה אבל לטעמי הוא לא בדיוק מגרד לנו את הנקודה הנכונה בגב. כי הוא JRPG עולם פתוח שכזה ולא משחק מבוסס משימות וגם יש לו הרבה קטעים שהוא 2D שאני מת על זה אבל זה לא בדיוק DMC.

בכל מקרה זה לחלוטין משחק פצצה לגבה. ובאמת טוב שיש לנו אותו.

משחקי הפלוס זמינים להורדה עכשיו, רק תזהרו....

titan souls הוא חלק מהליינאפ של הפלוס החודש, אבל משום מה הוא עדיין דורש תשלום, זו כנראה תקלה מצד סוני, אז אל תסמנו אותו עד שזה יסתדר :)

אני יודע שהרוב פה בטח מעקמים פרצוף מהליינאפ הזה, אבל אני מת לשחק בtitan souls יומו של... וגם במשחק מלחמה הישרדות הזה, שנראה משחק די רציני וקודר למשחק מחשב.

מאס אפקט 4 לא יגיע לנינטנדו סוויץ.

no shit. אני בטוח שEA לא גילו כאן את אמריקה לאף אחד, אבל ראיתי בלא מעט פורומים אחרים, אנשים שנאחזים עד הרגע האחרון באיזושהי תקווה שהסוויץ תהיה שוות ערך לאקסבוקס ONE שמחברים אותה לתחנת העגינה.

אז עכשיו זה סגור אין מאס אפקט 4 לסוויץ. ולא רק זה, מפתח שעבד ביוביסופט מדגיש כמה הנינטנדו סוויץ חלשה לעומת האקסבוקס וואן והיא פשוט לא תהיה מסוגלת לקבל פורטים נורמילם של הדור החדש.

אין ספק שהסוויץ תהיה חזקה כקונסולה ניידת, ושהיא תקבל המון תמיכה ממפתחים יפנים, אבל חוץ מזה ומשחקים של נינטנדו לא הייתי מצפה ממנה לשום תמיכה מערבית.

נ.ב ההשוואה היא לאקסבוקס ONE כי כמו שאמרתי לא מעט קיוו שהסוויץ קרובה אליו בכוח.
http://www.ibtimes.co.uk/mass-effect-andromeda-will-not-be-coming-nintendo-switch-now-bioware-reveals-1599062

DQ11 מגיע למערב. סקוור יודעים למה FF יותר אהוב במערב.

אוהבי הJRPG של הפורום, ניצחנו, אנחנו מקבלים את המשחק
. סקוור בטוחים שהם יודעים למה הסדרה לא מגיעה לפופלאריות של פיינל פנטזי אצלנו. ולדעתם יש לזה שתי סיבות עיקריות.

סיבה ראשונה: לדעת סקוור ז'אנר הJRPG התחיל להיות פופלארי במערב רק בדור הפס1 עם פפ7 והם פיספסו את הרכבת אז.(משחק הDQ של דור הפס1 הגיע לשוק רק שהפס2 כבר היתה בחנויות)

ביפן לעומת זאת דרגון קווסט היתה הסדרה שהכניסה את רוב האוכלוסיה לגיימינג בדור המגסון ככה שלא היתה ליפנים בעיה להתאהב בסדרה.

הסיבה השניה לדעת סקוור: גיימרים במערב לא מתחברים לסגנון המצויר של משחקי הסדרה וחושבים שהם ילדותים, ולא רוצים לתת להם צ'אנס.
בעוד שליפנים אין בעיה עם סגנון מצויר.

למרות זאת בסקוור מציינים שהם שמים לב שהפופלארות של הסדרה נמצא בעלייה במערב ושהמערב מתחיל להסתקרן ולכן הם מכינים את הקרקע לDQ11 במערב, עם כל משחקי הצד שהם משחררים.

לפי דעתי? כמעריץ מטורף של הסדרה, כאחד שרוצה ללמוד יפנית רק בשביל להיות מסוגל לשחק בסדרה הזו לכל החיים...

הבעיה האמיתית, היא שלסדרה הזו אין ערכי הפקה גבוהים מספיק.
אין מה לעשות במערב, גרפיקה מטורפת זה קריטית,ועד שסקוור לא יפנימו שכל משחק בסדרה צריך להיראות כמו מליון דולר, לא תהיה להם הצלחה עקבית עם הסדרה הזו במערב.

מעבר לזה, יש לנו גם סרטון חדש. שמראה לנו טעימות קטנות מהמשחק.
אמן שאנשים יתנו למשחק צ'אנס, אפילו בפורום הזה אני יכול לחשוב על כמה שממש יכולים להנות מהסדרה והם לא שחקני JRPG בכלל.
https://vid.me/WT5E

מפתחי המשחקים מספרים לנו מה משחקי השנה שלהם ל2016 :)

משחקי השנה של ניל דרוקמן (הכותב והבמאי של Uncharted 4, the last of us )

Druckmann (Naughty Dog / The Last of Us)
The Last Guardian – My GOTY. Another beautiful tale of a bond created through interaction by Team Ico/genDESIGN. Trico is a masterclass in creating a believable, living creature. By the end of the journey I was wiping away tears – the first time that has ever happened to me in a video game.
Inside – Felt like I was inside (no pun intended) a dark Amblin Entertainment movie. The graphic look of the art direction, incredible animation, and fantastic puzzles created and unforgettable experience. And holy crap that final sequence... creepy, tense, and totally unforgettable.
Super Mario Run – Nintendo simplified Mario down to one mechanic, jump, while still retaining much of the depth of its 2D predecessors. Once I started I couldn't stop playing until I had all the secret coins on each level.
Rez Infinite – The best VR experience. I was immersed and transfixed. Area X was just drop dead gorgeous. I'll be coming back to this one for years to come.
Dishonored 2 – Amazing world building combined with some of the best level design. Loved stealthing my way through its dark corridors, discovering its hidden nooks.

משחקי השנה של Yoshinori Ono (יוצר סטריט פייטר 4- 5 )
Overwatch – This is one of the competitive titles that I like to play as much as Street Fighter. This title had a lot to teach me as it perfectly blends competitive play, sports, and cooperation.
Uncharted 4: A Thief's End – I enjoyed this title because I got to see Nate, who now has a family, go out on an adventure. It was also great to see the cinematic-like backgrounds, the stability of the series, and interactions with characters from previous titles.
The Witcher 3: Wild Hunt – This title did not disappoint with its hardcore action on an expansive field, and used up many of my night time hours.
Gears of War 4 – The numbered series is back! The studio and staff have changed over the series, but I have loved the universe since the original.
Pokémon Sun & Moon – This title is almost mandatory to play. I’m currently playing both Pokemon Go and Sun/Moon in parallel.

ויש עוד מלא, פשוט לא נעים לי לגנוב לאתר ההוא את כל המאמר שלהם, כנסו לקרוא, זה מעניין :)

מה משחקי השנה שלכם, חברים?
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2017/01/01/developers-from-capcom-square-enix-and-more-share-their-top-5-games-of-2016.aspx?PostPageIndex=3

Beyond Good & Evil 2 יהיה בלעדי לשנה לנינטנדו NX.

ואחר כך יקבל פורטים לPS4/ONE/המחשב האישי וייצא אך ורק בפורמט דיגיטלי לקונסולות האו.. בעיקרון אני אמור לכתוב שזו שמועה בלבד וכל הבלה בלה הזה, אבל זה מגיע מהאיינסידרית הכי אמינה של נינטנדו, ש99% מההדלפות שלה היו אמינות לחלוטין.

מבאס לחכות שנה, אבל לפחות זה לא אקסקלוסיבי לכל החיים :)
מה דעתכם? התבאסתם או שתשרדו את שנת הבלעדיות הזו?
כנראה נראה משהו מהמשחק באירוע של נינטנדו החודש.
(אירוע חשיפת הNX במלואו)

sky121

New member
הצהרות כוזבות

יוביסופט הללו. כל דבר שהם אומרים, חייבים לקחת בערבון מוגבל עם הרבה חוסר אמון.
כמובן שהייתי מעדיף לא לפרסם אף חדשה או ידיעה שקשורה לחברה הזאת, שמעמדם יגיע לרמה של THQ, לפני פשיטת רגל שתגיע.

אתם יודעים כמה פעמים, יוביסופט הודיעו על תחילת הפיתוח של המשחק? מעל 10 ידיעות שונות לאורך 8 שנים האחרונות.

לידיעתכם ושיפוטכם.
http://kotaku.com/a-list-of-times-ubisoft-has-said-beyond-good-evil-2-i-1782293176

יש צדק בסקפטיות שלך אבל הפעם נינטנדו מאחורי המשחק.

אני בטוח שיש כאן דיל שנינטנדו עשתה סטיל הבלעדיות של ביונטה 2/זומבי U/רד סטיל. נינטנדו הוכיחה שהיא מוכנה לממן ולעזור בפיתוח של משחקים בלעדיים לקונסולה שלה. ההבדל בין ביונטה לBGE2 לדעתי, הוא שנינטנדו יודעת שיובי לא תסכים לבלעדיות נצחית ולכן הם התפשרו על בלעדיות זמנית.

בוא נסתכל גם על ההיסטוריה שניה אחי. אל תשכח, שכן נחשף לנו איזה סרטון קונספט של BGE2 בעבר. רק מה קרה? שכחת שיובי גילתה בערך באותה תקופת זמן שסדרת AC זה מכרה זהב?

ברור שהם הבינו שBEG2 זה פרויקט ענק ושאפתני שלא יחזיר את ההשקעה, ולא היתה להם סיבה לפתח את זה מבחינתם כשאפשר לפתח משחק AC שנתי שיכניס להם פי 10.

אני לא סובל את יובי בדיוק כמוך, ובE3 גם אני חטפתי עצבים עליהם והם באמת מעצבנים, אבל אני בטוח שיוצר BEG/ריימן לא יבטיח שהמשחק יגיע אם הוא לא מגיע.

RIME מקבל טריילר חדש. יוצא במאי 2017 לPS4/ONE/PC/NX

איזה יופי של טריילר. נראה שילוב בין TLG/זלדה/ ומזכיר קצת את הסרט נסיך מצרים מבחינת האומנות.

עדיין קשה להבין על מה המשחק אבל חייב להגיד שאני מסוגל לקנות את זה רק בגלל איך שזה נראה, ואני לא עושה את זה הרבה.

מקווה מאוד שהם יצליחו להפיק משחק טוב בלי סוני אבל אני אתן להם צ'אנס בכל מקרה, אלא אם כן המשחק יקבל ממוצע 6.

סגה מבהירים: פרסונה 5 ויקאוזה בלעדיים לפלייסטישן לתמיד

ולא יגיעו אף פעם לא למחשב האישי לא לאקסבוקס וואן ולא לNX של נינטנדו.
בנוגע ליאקוזה סגה אמרו שמדובר בבלעדיות ליאקוזה 0 אבל הרשו לי להניח שאם יאקוזה 0 שהוא משחק מקדים לכל הסדרה לא מגיע לNX ולPC ולONE אז זה הגיוני מאוד שסדרת יאקוזה בשלמותה גם לא תגיע.

http://www.usgamer.net/articles/persona-5-and-yakuza-0-arent-coming-to-switch-or-pc

אנשים פשוט סתם מקווים לפורט על סמך זה שסוני רושמת console exclusive על רוב הבלעדיים צד ג' שלהם וחבל.

מאס אפקט Andromeda יוצא במרץ 2017! גיימפלי

21 במרץ 2017. תודו שזה יותר קרוב ממה שגם אתם חשבתם אני חשבתי שזה מנימום נובמבר.

טריילר הגיימפלי החדש נראה קצת דור קודם, לא חבר'ה? בכל זאת אני מעדיף את הגיימפלי של מאס אפקט 3-2 על הגיימפלי של המכשף 3 בכל יום.

מה דעתכם? אהבתם? מאוכזבים שזה לא דור הבא מספיק? שתפו במחשבות, הדממה כאן הורסת.

המשחק של צבי הנינג'ה יורד לביוב ועף מהחנויות ברשת.

זוכרים את המשחק של צבי הנינג'ה של פלטיניום זה שהוא רק 3 שעות גיימפלי?
אז הוא עף מהחנויות הדיגיטליות כולל סטים כולל PSN וכולל החנות של מייקרוסופט באקסבוקס.

וזה אחרי פחות משנה בשוק. אין צורך להרחיב כמה המשחק הזה נורא, חיפוש קצר בפורום ישלח אתכם לשרשור שבו אני ואורלי הזדעזענו כמה המשחק רע.

ואגב עוד סיבה שזה דבר טוב שהוא עף מהחנות הדיגיטלית? ככה אף פעם לא תהיה סכנה שנקבל אותו בפלוס.
https://www.videogamer.com/news/teenage-mutant-ninja-turtles-mutants-in-manhattan-removed-from-digital-sale 

Uncharted 4 מכר 8.7 מליון עותקים עד היום WOW.

והכוונה ל8.7 מליון אנשים שקנו את המשחק ולקחו אותו הביתה, לא לעותקים ששוכבים באיזה מרתף של חנות משחקים :)

משחק מדהים ששווה כל פאקינג שקל, אחת החוויות הכי טובות על הפס4 או בדור הזה.

ללא ספק נמצא בTOP 3 שלי ל2016 (וזו היתה שנה מטורפת למשחקים, לפחות לטעמי האישי ) בכל שנה אחרת זה היה לוקח משחק השנה שלי.

כל כך כייף לראות שנוטי דוג מתעצמים ממשחק למשחק מבחינת קהל ומכירותצ וזה רק הולך לדרבן את סוני להשקיע עוד ועוד במשחקים שהם story driven שזה בדיוק מה שאני (ואני חושב שכל הפורום הזה ) רוצים.
http://thisgengaming.com/2017/01/05/uncharted-4-has-sold-8-7-million-copies-worldwide/

מישהו 2

New member
מייקרוסופט מאשרת שהפרויקט של Scalebound

אחד המשחקים העיקריים מהליינאפ של מייקרוסופט בוטל ולא יצא כבר
&nbsp
http://www.ign.com/articles/2017/01/09/microsoft-confirms-scalebound-is-cancelled

למעלה