ות

מפתח scalebound נכנס למשבר נפשי בגלל הביטול של המשחק.

. ולוקח הפסקה מהתעשייה כדי להתאושש. אני אזכיר שמדובר ביוצר סדרת DMC, ביוצר ביונטה ביוצר OKAMI ועוד המון!.

אני מקווה שהוא יוכל לצאת מזה ושיחזור לעשות משחקי AAA.

מייקרוסופט או פלטיניום לא מספרים כרגע למה המשחק בוטל, אבל ממה שאנחנו יודעים היום על Phanthom dust (עוד אקסקלוסיב לאקסבון שבוטל)

אפשר להבין למה סקילבאונד בוטל.

מייק דרשו ממפתחי פנטום להוסיף כל הזמן דברים למשחק "קמפיין סינגל של 30 שעות" ועוד שלל דברים, בלי להיות מוכנים להגדיל את התקציב של המשחק כדי שהמפתחת תוכל לעמוד ביעדים האלה.ובלי לאפשר להם לשכור אנשים חדשים לצוות כדי שיעזרו להם בפיתוח.

גם כאן אפשר להניח שמייקרוספט דרשה מפלטיניום להכניס בכוח משחקיות של CO OP ו2000 פיצ'רים מורכבים בלי לתת להם אפשרות לחרוג מהתקציב, וזה גם מסביר למה המשחק לא היה נראה משהו מהבחינה הגרפית כי כנראה לא היה מספיק תקציב מהצד של מייק...

פשוט הזוי אם אתם שואלים אותי.
https://twitter.com/TGGamingReviews/status/818553107483332610

מישהו 2

New member
מוזר מאוד... מיקרוסופט הזויים

לשפוך מלא כסף על משחק שיהיה בלעדי לשנה אחת לא אכפת להם, אבל לדאוג לתקציב הולם בשביל משחק בלעדי שלהם הם לא יכולים..

כי סקוור עשו להם את כל עבודת ההפקה, כאן הם צריכים לעבוד.

עם טומב ריידר, סקוור הם אלה שהפיקו את טומב ריידר, הם אלה שכיוונו את המפתחים שלו, עזרו להם שהם נתקעו, נתנו להם תקציב שהם נתקעו ובקצרה ניהלו את הפרויקט.כמו שהם עושים עם פלטיניום וNier כרגע.

עם סקיילבאונד מייק צריכים להיות אלה שנמצאים בקשר יום יומי עם פלטיניום, הם צריכים לעזור בכל בעיה שצצה, גם טכנית וגם בדברים שקשורים בגיימפלי.

וכנראה שלמייקרוסופט אין רצון לעשות את זה. אתה צודק שהם הזויים. כבר נוצרת אצל רבים וגם אצלי תחושה שמייקרוסופט בכלל לא מתכוונת להשקיע במשחקים אלא סתם מייצרת דמואים למשחקים כדי שיהיה לה מה להראות בE3 ולנצח תערוכות, אכן הזוי.

phoenix2000

New member
אני הבנתי שבוטל כי הם לא הצליחו לגרום לו לרוץ חלק

כנראה שהחומרה של האקסבוקס לא הייתה מספיק חזקה והאופציה היחידה היא או לבטל את המשחק, או לשחרר אותו בלעדית לסקורפיו. אם זה נכון, יש סיכוי שהמשחק הזה יחזור בעתיד לסקורפיו.

גם אם זה נכון לדעתי זה הסיפטום לא הבעיה ולא הסיבה שבוטל.

פלטיניום לא הצליחה אולי לגרום לו לרוץ חלק אבל זה כנראה כי מייק לא גיבתה אותם מספיק ולא היתה מוכנה להגדיל את התקציב (כמו בדוגמא שהבאתי) או שלא הצליחו לגרום לו לרוץ חלק כי מייק לא הפסיקה לדרוש דרישות לא מציאותיות שוב,

כמו בדוגמא שהבאתי. אין סיכוי שהמשחק הזה יחזור לסקורפיו, אתה לא תראה את מייק משקיעה שוב בפרויקט עתיר תקציב כזה, רק להפך.

עוד דבר, משחקים בדרך כלל עוברים אופטומיזציה בשלב הכי סופי של הפיתוח, קשה לי להאמין שהם בכלל הגיעו קרוב לדרגה הזו.

לדעתי הסיבה היא שכמו שבדוגמא שהבאתי מייק רצו גם קמפיין סינגל של 30 שעות וגם משחק Esports במשחק אחד. גם כאן הם רצו משחק שמתמקד בCO OP וגם אחד הJRPG הגדולים של הדור מבחינת ההיקף והסקאלה שלו.
וזה לא מציאותי, ושהם רואים שהם דורשים דברים מטורפים, הם לא עוזרים.

מישהו 2

New member
לא נראה לי

המשחק הזה פותח מהרגע הראשון כדי להתאים לאקסבוקס, מורידים את הגרפיקה וכל זה כמה שצריך כדי שהוא יתאים לאקסבוקס

27 דקות ראשונות של RIme.

לא צופה בזה כי אני בטוח ב100% שאני הולך לקנות את המשחק הזה לא משנה מה רק כי הוא ממש יפה בעיני. שם את זה פה למי שלא בטוח עדיין לגבי המשחק :)

Super Mario Odyssey משחק מריו חדש לנינטנדו סוויץ.

מצד אחד הסביבות של העולם האנושי הפתוח נראים מעפנים כאילו מריו מנסה להיות GTA או משהו, ומצד שני עולמות הפנטזיה נראים אדירי.

בכל מקרה, פאקינג מריו חדש!
הגיע הזמן, מת לשחק בזה.

משחק SMT ראשי לסוויץ + Xenoblade 2. סקי מה דעתך?

יששש. נינטנדו הפילה פצצות JRPG.

אני מודה אף פעם לא הייתי אוהב של סדרת XENO. לא אהבתי את זינוגירס בפס1.
לא אהבתי את זינוסאגה בפס2 ולא אהבתי את xenoblade על הווי.אבל משהו, בסגנון האמנות המצויר של xenoblade 2 ממש עושה לי את זה.
סקי, אהבת?

על SMT ראשי אין בכלל מה לדבר. זה ככל הנראה SMT 5 גם אם עדין לא קוראים לו ככה, גם אם לא יקראו לו ככה.

אני ממש מקווה שזה יוצא גם לפס4, אבל אם לא, נינטנדו שיכנעו אותי לקנות סוויץ. המשחק הזה יהיה שווה פי אלף מפרסונה 5, ולא זו לא תחרות של "למי יש יותר גדול" ככה אני מרגיש פשוט.

ARMS משחק איגרוף עם חיישני תנועה לסוויץ.

אני לא יודע מה לחשוב על המשחק הזה, מצד אחד הוא נראה מקורי ומגניב, השימוש בחיישני תנועה מגניב, והיינו צריכים משחק כזה על הWII בזמנו.

מנגד,אולי זה רק אני אבל משהו במשחק הזה עושה לי כאב ראש, אני לא כל כך אוהב איך שהיידים שלך נמתחות ואת האנימציות של זה, קצת קאוטי ומבולגן מדי בשבילי,
אבל רק בשביל המקוריות שווה לנסות את זה.

מה דעתכם חברים יקרים?
מישהו מזדהה איתי? מרגיש אחרת?

טריילר חדש לזלדה לסוויץ.

אמרתי את זה בעבר (כאחד שאהב רק משחק זלדה אחד בחייו) המשחק הזה נרא ה פצצה לגבה והטריילר הזה רק חיזק לי את התחושה הזו.הכל נראה כמו איזה סרט מצויר עתיר תקציב של דיסני זה פשוט מרהיב.

הבעיה היחידה היא שזלדה נראה קצת דרמה קווין והדיבוב האנגלי המזעזע הזה, אבל נשרוד.

אני הולך לשחק בזה ויהי מה.

למעלה