ות

טריילר לריימיק המערצים של האף לייף נראה מטורף!

אני מזכיר לכולנו שזה עדיין רץ על המנוע של האף לייף 2. מ2004.אם היה לי מחשב משחקים הייתי חורש על האמא של זה.

האינטרס מאחורי האף לייף 2 היה.

שהמפתחים שלו בדיוק השיקו את סטים ואם אתה זוכר ב2004 אפילו על הPC הרעיון של קניית משחקים דיגטלים היה נשמע הזוי ועתידני לדעתי הם ידעו שאם הם רוצים שאנשים יתנו צ'אנס לפלטפורמה הם צריכים קילר אפ רצחני וHL2 שהיה יצירת מופת לאותה התקופה מימש את זה.

היום איזה אינטרס יש להם לעשות את זה? סטים בירידה קלה אבל עדיין מעצמת על מבחינת רווחים ויש להם משחקים כמו DOTA 2 שמכניסים יותר כסף ממה שהאף לייף אי פעם הכניס.ס

לדעתי האישית הם שומרים את האף לייף 3 ליום קיצוני כזה.
נגיד אם סטים תהיה במשבר או שהם יחליטו להיכנס לשוק הקונסולות/שוק הזרמת המשחקים.

ברגע שיהיה להם שירות חדש/פלטפורמה חדשה הם יכריזו על HL3.

אבל בנוגע לריימיק נראה פגז, בהחלט הייתי מרכיב מחשב PC בשביל לשחק בHL3

טריילר לDLC השני של ספיידרמן. קשה להתאפק עם המחשק הזה!

נראה כזה טוב אבל נראה יותר ויותר הגיוני לחכות לגרסה שתכלול את כל הDLC האלו.יש עוד אחד אחרון בדרך.

נראה כזה כייפי וקליל פשוט מבאס שסוני הראו ממנו יותר מדי בE3 הקודם.

מישהו 2

New member
ה- DLC הראשון היה קצר מאוד מאוד

אבל נהנתי מכל רגע
שווה לחכות לגרסה עם כל ה- DLC

ותגיד המעסיק של פיטר פארקר מדבר ככה כל המשחק?

כאילו כל פעם שאני מטייל בעיר אני שומע אותו ברקע? זה נשמע מצחיק חחח.

מישהו 2

New member
לא כל פעם , מידי פעם שומעים אותו מדבר ברקע

וכשהוא מדבר ברקע זה בדר"כ משעשע ורוצים לשמוע

הריימיק של פוקימון יילו מוכר מעל 600 אלף ביפן.

בפחות משבוע, לשם ההשוואה הריימיק של פוקימון אדום/גרין מכר ב2004 מעל 800 אלף עותקים ביפן בשבוע הראשון, אז אממ יש ירידה אבל היא לא ענקית.למי שלא מכיר פוקימון, פוקימון אדום/כחל/צהוב/ירוק זה אותו משחק דור ראשוון בשינוים מינורים.

בסופו של דבר הריימיק מכר על הגיים בוי אדוונס מעל 11M עותקים נראה לאן הריימיק של פוקימון יילו יגיע אני מהמר על 6-7M.

העונה השניה של קסטלווניה הגיעה לנטפליקס!

8 פרקים. אני יודע מה אני הולך לעשות בשישי בלילה, העונה הראשונה היתה כל כך טובה.

קאמי מקבלת מכנסיים. החוטיני שלה יצא מכל החורים.

סוף סוף אחרי 3 שנים קאמי מקבלת מכנסיים בSF5 ולא סתם מכנסיים אלא את הבגדים של ג'יל מרזידנט איוול. מי שמכיר אותי כאן יודע שאני פאנבוי ענק של ג'יל ופאנבוי עוד יותר ענק של קאמי אז פאק...קונה את זה מיד.

PlayGirl3

New member
לא מפתיע

אבל תמשיכו להקשיב למבקרים שהגיעו מקסימום למיסטי או לאנשים שפעם אחרונה ששיחקו בפוקימון זה היה יילו המקורי ופתאום מפריע להם ששינו את הנוסחה.

למה להגן על שינוי רע?

איפה זה מקובל שאפשר לתפוס פוקימונים בלי להחליש אותם זה מנוגד לכל העולם של פוקימון.

לא ברור לי למה זה שיש לנו פחות אינטרקטיביות ודברים לעשות במשחק זה דבר טוב.

במיוחד שהפוקימונים נראים כזה יפה וזה היה ממש כייף לתפוס את כולם שהם נראים ככה.

כמובן שלא כל שינוי הוא רע, המולטי עכשיו יותר נגיש ואפשר להתעסק באסטרטגיה טהורה במקום לדאוג כל הזמן שגידלת את הפוקימון כמו שצריך וששיפרת אותו כמו שצריך וכו'.

אבל השינוי של התפיסת פוקימונים? חסר להם שגם במשחק הראשי זה יהיה ככה.

PlayGirl3

New member
כי זה לא חסר

וכבר פירטתי בהודעות קודמות למה.

במשחק מהסדרה הראשית אולי זה יותר יתאים כי מספיק לתפוס אחד מכל סוג.

תכף נגן גם על ההחלטה שאין פה battle tower.

אחד הדברים הכי טובים שהיו בסדרה הזו. אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שפוקימון גולד סילבר/קריסטל הם לא השיא של הסדרה.

וגם הבנתי שבמולטי אי אפשר שהפוקימון יחזיק חפצים שמחזקים אותו אז זה מוריד מאוד את המורכבת שלהם.

אני מבין שזה משחק כייפי ואישית אני ממש שמח שיש לך סוויץ כי אני יודע שעכשיו תוכלי להנות מסדרות שתמיד ידעתי שתהני מהם (פייר אמבלם ) למשל ופוקימון 2019 וכן גם המשחק הזה.

אבל הוא יכל להיות יותר טוב פשוט זה הכל.

ואני אומר את זה בתור מישהו שאחרי הדור השני השתעשתי עם כל ההמשכים עדיין אף אחד לא בדרגה שלהם.

sapir aloud555

New member
ההפך

רוב האנשים שהתלוננו על LGP היו מעריצים שהתבאסו שנינטנדו וגיימפריק מעדיפים להוציא משחק שמכוון לשחקני Go שלא שיחקו בפוקימון עשור (או בכלל) - זה קהל היעד של המשחק הזה
&nbsp
היה ברור שזה ימכר טוב, זה עדיין פוקימון

מישהו 2

New member
חזי פיפוש חוזר במשחק חדש

סדרת המשחקים ששוברת את הקיר הרביעי , עם ההומור המשוגע ביותר שאי פעם ראיתי, זו סדרת המשחקים של פיפוש מבית האחים רנארד ורועי גלוזמן.
&nbsp
אני שיחקתי ב"פיפוש" ו- "פיפוש 2" שדרך אגב ניתנים להורדה בחינם באופן מלא מהאתר הבא - https://piposh.weebly.com/
אני זוכר שקנו לי את הגרסה הפיזית של המשחקים האלה באופיס דיפו , והם עמדו שם בכבוד על המדף ליד משחקים פיזיים רציניים אחרים.
הפעם המשחק אמור להיות מותאם גם לסמארטפונים , יחולק ל- 4 חלקים ,
פתחו בשבילו עמוד בפייסבוק בו כביכול הדמות שמשחקת את אח של חזי פיפוש מעלה פוסטים "בשפה של המשחק" , תחפשו "Piposh New Game" בפייסבוק ותמצאו.
&nbsp
רעיון עם היוצרים:
https://il.ign.com/pypvsh-pc/39060/interview/pypvsh-2018-ryvn-bldy-m-yvtsry-hmshkhq-hkhdsh
&nbsp
- סרטון על המשחק פיפוש מצורף.

למעלה